QUOTE(kisule @ 2007 06 01, 09:04)
As nedejau, viska dariau pagal Sonatinos recepta, man labai patiko

:
 : , valgiau ir valgiau
 , valgiau ir valgiau   . Obuolių pyragas su jogurtu ir trupiniais - gavosi labai didelis
 . Obuolių pyragas su jogurtu ir trupiniais - gavosi labai didelis   , bet prisėdus valgyti pasirodė labai mažas
 , bet prisėdus valgyti pasirodė labai mažas   .
 .

.
 .
 :
 :

kai paskaitinėjau likau tikrai sužavėta
 kai paskaitinėjau likau tikrai sužavėta   
   ir rinkausi patiekalus kurie patinka ir kuriuos mėgstam
  ir rinkausi patiekalus kurie patinka ir kuriuos mėgstam   pasidėjau prieš save iš pradžiu mažą sąsiuvinį galvojau na kiek ten jų bus ... bet kai pradėjau skaityti
 pasidėjau prieš save iš pradžiu mažą sąsiuvinį galvojau na kiek ten jų bus ... bet kai pradėjau skaityti   tėko dusipirkti didelį sąsiuvynį - knygą ir pradėti darbą
   tėko dusipirkti didelį sąsiuvynį - knygą ir pradėti darbą   

rytoj tesiu...
 rytoj tesiu... labai skaniai su mažyliu ką tik pavalgėm
  labai skaniai su mažyliu ką tik pavalgėm     
   žadu išbandyti visus receptus, to labiau už kelių savaičių gryžta vyras iš jūros tai jau stebinsiu ji
 žadu išbandyti visus receptus, to labiau už kelių savaičių gryžta vyras iš jūros tai jau stebinsiu ji     

kad nusprendžiau pasigaminti   nu jau labai skaniai atrodė
 kad nusprendžiau pasigaminti   nu jau labai skaniai atrodė   vyras bus nustebės
 vyras bus nustebės   o gal ir pati kokį gabaliuka paragausiu
 o gal ir pati kokį gabaliuka paragausiu   
  nors ir pati megstu gaminti ir man gerai ir skaniai gaunasi, tavo receptai visai kitokie ir čia yra daug naujovių
 nors ir pati megstu gaminti ir man gerai ir skaniai gaunasi, tavo receptai visai kitokie ir čia yra daug naujovių   o tobulinimuisi rybų nėra.   tai kad dabar neabėjoju jog vyras ilgai į jūrą išplaukti negalės
 o tobulinimuisi rybų nėra.   tai kad dabar neabėjoju jog vyras ilgai į jūrą išplaukti negalės