Visai nebijau

QUOTE(*Vetrunge* @ 2012 08 18, 13:05)
nezinau, kiek tiesos, bet viena moteris pasakojo, kad jos ligonineje iskart klause, kaip gimde jos mama (atseit, panasiai bus ir jai).
Tikiuosi tai netiesa

Antrasis gimdymas jau ant nosies visai, tai zinau kad niekur nebedingsi, REIKIA

Tikiuosi antras kartas bus greitesnis ir lengvesnis

Antro nebe taip bijočiau, kaip pirmo. Pirmas baisu, nes nieko nežinai

Nebijojau nei pirmo, nei antro, nei trečio gimdyti
Vaikų gimimai - gražiausia, kas buvo mano gyvenime

Bijau, labai bijau
Pirmo nebijojau visai, nes tikrai, kaip moterys sake, nieko nezinojau. Labiau bijau ne gimdymo, o savijautos po JO ir komplikaciju
Vaiku gimimai
bet ne gimdymas

QUOTE(Pingvinukas @ 2012 08 29, 09:14)

Vaiku gimimai

QUOTE(Pingvinukas @ 2012 08 29, 08:14)

visiškai jums pritariu

nebijau nei pirmo,nei dabar. Bet baisu,del to,kad gimdymas prasides kai vyras bus darbe ir nebus su kuo vaika palikti. Del situ dalyku lb pergevenu

Na, as pasisakysiu is savos "varpines"...
Visus keturis kartus gimdziau pati ir visus kartus ir bijojau, ir ziauriai skaudejo ir t.t. Zodziu, ta tikroji euforija prasideda tada, kai jau islenda vaiko galvyte ir tu zinai, kad tuoj tuoj tas mazas stebulelis bus su tavimi. O iki tol baime ir skausmas.

QUOTE(Unruuly @ 2012 08 29, 15:57)
nebijau nei pirmo,nei dabar. Bet baisu,del to,kad gimdymas prasides kai vyras bus darbe ir nebus su kuo vaika palikti. Del situ dalyku lb pergevenu 

Tikrai- ne gimdymo bijau (nes vistiek kazkaip gi pagimdyt reiks

QUOTE(lynocka @ 2012 09 12, 15:08)
Tikrai- ne gimdymo bijau (nes vistiek kazkaip gi pagimdyt reiks
), o to, kad gimdymas gali prasideti bunant ne namuose (parduotuveje ar darzelyje), kad nebus su kuo vaiko palikti ir galiausiai, kad ar spesiu laiku i ligonine nuvykti 

o ir as prisidedu prie tu kurios byjojo, a vdruk nebus kur vyresnelio palikti??bet viskas buvo ok, kadangi su vaiku liko mama, o mes su vyru vaziavom i ligonine

Papildyta:
QUOTE(Laili @ 2012 08 27, 22:48)
klystat

Bijau kaip velnias kryžiaus
ANtro vaiko tikrai noriu, bet nėštumas ir gimdymas - ne pati maloniausia būsena. Gal, kad pirmas buvo kaip iš siaubo filmo