Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

antro gimdyti nebijojau, tik labai nelaukiau to dalyko.. schmoll.gif
kadangi nelaukiau, tai uzklupo netiketai, nelauktai ir ziauriai nelaiku..
vienas nuo kito gimdymai skiresi kaip diena nuo nakties...
Atsakyti
Nebijojau nei pirmojo, nei antro gimdymo ax.gif Tiesiog žinojau, kad padėtis be išeities tai kažkaip nusiteikiau pozityviai, palankiau kursus gimdyvėms ir visai ramiakas buvau ax.gif
Dar neskaičiau jokių kitų gimdymo istorijų, nes kas vienai atrodo baisingas skausmas kitai visai iškenčiamas biggrin.gif Man tikrai tai padėjo ax.gif
O antras gimdymas buvo greitas, tai nebuvo nei kada bijoti, vos susigaudžiau, o vaikas jau ant krūtinės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 19 gegužės 2012 - 19:02
Pirmojo nebijojau, nes buvo planinis cp, tad nepatyriau to gimdymo malonumo ax.gif , viskas praejo sklandziai, o dabar yra baime ir dar galvoju, kad gal irgi reikia prasytis cp g.gif ax.gif
Atsakyti
nu kazkodel antro gimdymo nebijau. nebijojau pirma karta ir nebijau db.
Atsakyti
kazkodel butent antro gimdyti ir nebijojau smile.gif
Atsakyti
baimes siek tiek buvo, nerimo, bet tikrai ne taip, kaip pirmaji karta smile.gif
dabar laukiuosi treciojo - irgi jaudulio yra.. manau, kad jei net penktojo laukciausi - vis tiek gimdymo tam tikra prasme bijociau... ax.gif
Atsakyti
Bijau. Visai neguodzia ta mintis ,kad su antru lengviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 22, 15:39)
Bijau. Visai neguodzia ta mintis ,kad su antru lengviau  rolleyes.gif

O tikrai nereikėtų - baimes įsikalbame mes patys... Man asmeniškai pirmą gimdant buvo ne tai kad baimė, bet nežinomybė, antrą gimdant tai su vyru ir pajuokavom ir šiaip pakalbėdavom per sąrėmių pertraukėles - tarsi būtų įprastas procesas. Man visada skamba žodžiai (nepamenu, kur girdėti ir kieno pasakyti), - pagimdyti gali kiekvienas, o štai užauginti žmogų - ne bet kas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nei pirmo, nei antro, nei trecio nebijojau. Jei bijosite tai ir skausmas bus begalinis.
Atsakyti
Bijot tai nebijau,nors ir svetima salis,artimuju mazai,zinau ,kad nuo to nepabegsiu . Tik dabar prasau maziuko kad dar iki termino pasedetu pilvelyje ,kadangi vyras komandiruoteje,grys tik savaitgali ,o su manimi namie mazelis sedi tai baisu jai stigiai visksas prasidetu,nezinau ka daryt reiktu,sakiau kartu i ligonine vesciaus ,na kol kas galetu atvaziuoti ir ji is ten paimti g.gif Liko iki gimdo lygiai savaitel,tai ikiuosi tiek dar istemsiu be jokiu nesklandumu.... cool.gif
Atsakyti
Man jau visos baimes praejo biggrin.gif noriu, kad tik greiciau, nes jau kaip ir laikas wub.gif
Atsakyti
Nesuprantu nieko ,tai kiek tu savaiciu 40 ? Man cia terminas 41 savaite .....
Atsakyti