O kaip Atlas klijai ?
Kokie atsiliepimai apie dušo kabiną su stogu?
QUOTE(SoJa @ 2007 05 09, 13:55)
O kaip Atlas klijai ?
Mes jais klijavom

Nesamone, kad jau visos lenkiskos plyteles sh....,kaip tik Arsenale ruosiames lenkiskas plyteles uzsakinet namui, turime pazistama, tai sako, kad labai geros kokybes lenkai plyteles gamina.
Šiaip tai visos tos lenkiškos ir čekiškos kur mums patiko kainavo labai jau panašiai kaip ispaniškos ir itališkos, tai dėl tos priežasties ir nemačiau poreikio jų pirkti

Kaina labai panasi ir kokybe ju panasi, tai ir rinkomes, kurios labiau patiko, musu atveju lenku
Gal aš čia ne į temą, bet gal kas galit pasakyti kiek kv. m. keramikinių plytelių 1 dėžeje , nes reiks sakytis o pristato tik pilnomis dėžėmis plytelių dydis 25x33.
QUOTE(bumce @ 2007 05 09, 19:36)
Gal aš čia ne į temą, bet gal kas galit pasakyti kiek kv. m. keramikinių plytelių 1 dėžeje , nes reiks sakytis o pristato tik pilnomis dėžėmis plytelių dydis 25x33.
o jie patys nepaskaičiuoja,jie nepasako ?
QUOTE(Dakie @ 2007 05 08, 21:32)
Gal galit patarti kokios firmos pirkti plyteles voniai?
Pirmiausia viskas priklausys nuo to, kokios plytelės patiks (spalvos, faktūra). Gali būti kad tarp labiausiai rekomenduojamų gamintojų produktų jūs nerasit nieko artimo dūšiai. Mes kai rinkomės plyteles tai išvis nežiūrėjom į gamintojus, o kai toj gausybėj atsisijoja keletas realių variantų, tada jau ir žiūri.
Asmeniškai, pabrėžiu asmeniškai, esu nusistačiusi prieš lenkų produkciją. Mes kažkaip visas plyteles nusipirkom ispaniškas. Tiesiog taip atsitiko. Paskui matėm panašių spalvinių variantų ir lenkiškų, tačiau ir kokybė akivaizdžiai skyrėsi, ir kaina panaši buvo. Tai aš irgi tos nuomonės, kad jei kaina panaši, tai geraiu jau ne lenkiškos.

O dėl Dvarčionių keramikos, tai aš jų nebrokyčiau. Kai klausėm meistrų kokias geriau pirkti plyteles, tai jie rekomendavo žiūrėti kad jos nebūtų kreivos, ir ne antros rūšies. Ir dar sakė, kad drąsiai galim rinktis Dvarčionių keramikos plyteles, nes dabar jos yra pakankamai kokybiškos.

Oi, kaip aš vargstu su tuo Celsiu