Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(marlena24 @ 2007 05 10, 19:57)
jums gerai... wub.gif mum tai iki maudyniu vonioj kokie pora menesiu biggrin.gif mes ne vonia,mes nauja nama isirenginejam,tai vonai mum cia lasas juroje unsure.gif kiek darbo, kiek rupesciu ,kiek pinigeliu, mergaites... doh.gif

tai mums irgi dar iki galo tai.... galo nematyt dar, vaje... Tik tiek, kad vonia sestadieni bus jau pilnai irengta...
O kad pinigeliu reikia, tai cia jau ne naujiena irnesakyk.gif Tie kurie remontus daro puikiai ta zino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 10, 12:12)
as jau savo parodysiu kai jau bus pabaigta pilnai  ax.gif

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 10, 12:15)
ok  4u.gif  bet irgi tik tada, kai viskas bus pabaigta pilnai, nes dabar vonioje dar grindu nera  unsure.gif  ir dar tokia pobaise  unsure.gif

merdzinos, nelaukit pabaigos, fotikinkit fotkinkit, man laikas plyteles pradeti rinktis, o vizijos neturiu jokios doh.gif

QUOTE(marlena24 @ 2007 05 10, 18:57)
...*****,kaip sunku kai kurybine vaizduote reik sutelkt ne ties 1 vonia,o ties 2 ausktu namo irengimu....

ir as nuo to jau proteju doh.gif neisivaizduoju nei vieno kambario spalvines gamos vis dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 05 10, 18:57)
jums gerai... wub.gif mum tai iki maudyniu vonioj kokie pora menesiu biggrin.gif mes ne vonia,mes nauja nama isirenginejam,tai vonai mum cia lasas juroje unsure.gif kiek darbo, kiek rupesciu ,kiek pinigeliu, mergaites... doh.gif nu vonia tai jau "suprojektinau",o dar liko 1 tulikas ir 1 dusas pirmame aukste doh.gif  doh.gif tai jiems kol kas fantazijos truksta...*****,kaip sunku kai kurybine vaizduote reik sutelkt ne ties 1 vonia,o ties 2 ausktu namo irengimu....
aisku, cia gal ne i tema...bet gal kas zino kur galima pasidaryt vistuves projekta?nu cia gal ne visai projektas...tiesiog as turiu siokia tokia vizija ko noriu ir kokiu spalvu,bet man reiktu kad kas visa tai perkeltu i spalvota paveiksleli, na kad kaip nuotrauka galeciau tai pamatyt blush2.gif

Pazystamas jausmas drinks_cheers.gif bet jau as viska suplanavus beliko viska tik pabaigti ax.gif O del virtuves uzsuk i virtuves baldai ten rasi info mirksiukas.gif

QUOTE(okkey @ 2007 05 11, 07:00)
merdzinos, nelaukit pabaigos, fotikinkit fotkinkit, man laikas plyteles pradeti rinktis, o vizijos neturiu jokios  doh.gif
ir as nuo to jau proteju  doh.gif neisivaizduoju nei vieno kambario spalvines gamos vis dar  doh.gif

Jau rodziau ax.gif tai dabar tik pabaigta parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 11, 08:10)
: Jau rodziau ax.gif  tai dabar tik pabaigta parodysiu  blush2.gif

o kada pas tave pagaigta bus? bigsmile.gif
Atsakyti
Musu vonia taip pat oranzine su geltona smile.gif Dvarcioniu ramunes, ir oranzines grindys, dalis sienu dazyta oranzine... Man tai wub.gif Ir jau einam i pabaiga...

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 10, 11:58)
musu vonia bus geltonai-oranzine  wub.gif  jau pradejo plyteles klijuoti  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(auruliux @ 2007 05 14, 13:41)
Musu vonia taip pat oranzine su geltona smile.gif Dvarcioniu ramunes, ir oranzines grindys, dalis sienu dazyta oranzine... Man tai  wub.gif Ir jau einam i pabaiga...

Lauksim nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos blush2.gif
Kaip jau minejau musu vonia geltonai-oranzine, tai kaip dazyt lubas? Pas mus gipsines lubos. Baltai nenorim schmoll.gif jau atsibodo blush2.gif Kokia spalva galetumete patarti? bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gal šviesiai gelsvos tiktų?

O man kažkodėl piešiasi tamsiai rudos ir smelinės spalvos vonia. Nors dar yra laiko persigalvoti. Gal per daug rimta ir niūru?
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 15, 10:14)
Tai gal šviesiai gelsvos tiktų?

O man kažkodėl piešiasi tamsiai rudos ir smelinės spalvos vonia. Nors dar yra laiko persigalvoti. Gal per daug rimta ir niūru?

pas mane tokia vonia, grindys rudos su smelio spalvos keliom plytelem, kaip akcentas kad atmushtu, o sienos didzioji dalis smelio spalvos ir rudi akcentai. nu zinok esu labai patenkinta, graziai atrodo.jei siandien vakare nuleksiu i butely gal pafotkinsiu ir idesiu. bet as nenusivyliau;)
Atsakyti
Puiku, labai lauksiu foto biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinote kur gauti kokia programele kompe nusipiest sienas spalvotai ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jorune* @ 2007 05 15, 13:12)
Gal zinote kur gauti kokia programele kompe nusipiest sienas spalvotai ir pan. ax.gif

Nusifotkink sienas ir su photosopu spalvink mirksiukas.gif
Atsakyti