gal kas zinot, kur siauliuose yra pirkt garu puodu? perejau visus elektromarktus, topocentrus - ner. nebezinau kur ieskot.
Dabar tik paskaiciau, kad noredamos sutaupyti pirkot Braun
As norejau Braun, bet 2 aukstu Braun buvo brangesnis, nei 3a. Kenwood


turiu scarlet, gan pigiai pirkau bet per mazdaug 4 metus nieko su juo neatsitiko, geras, greit uzkaista. verdu jame ir koldunus ir cepelinus (40min), nieks niekur neisbega, nereikia stebeti puodu.omletas gaunasi
zymiai skanesnis nei keptuveje. pangasijus tirpsta burnoj. man is esmes uztenka ir vieno ausksto, daug i ji telpa, sumetu mesa/zuvi, darzoves kartu, nei kvapai nei skoniai nesimaiso.
nemanau, kad brangesni garpuodziai yra pranasesni
niekada nesigailejau kad pigu pirkau ir dar ne firmini tefal, philips ir pan

nemanau, kad brangesni garpuodziai yra pranasesni

QUOTE(oztoko @ 2007 07 09, 22:27)
O tiesą pasakius pati netikėjau, kad jis man patiks, atrodė, kad bus gaila pinigėlių, bet patikėkit, nesigailiu nė trupučio. Labai patiko gamintojas, todėl dabar, jeigu reikia aukštos kokybės daiktų, dažniau atkreipiu dėmesį į Tefal.
Tiek išgyriau, vaje, kad tik nesugestų

2 metus intensyviai toki puoda naudojame - veikia dar

Aš ir zyziau zyziau garų puodo, tai vyras prieš porą savaičių atnešė TEFALį. Na nerealus. Parduotuvėj sakė, kad naujausio modelio. Du indai ne vienas ant kito, šalia. Tiksliau sakant, vienas didelis plotas, jei didelį kiekį gamini, o jei po mažiau, tai įsistato du nerudijančio plieno indai. į vieną dar galima dėti indelį kruopom. O trečią aukštą galima vartyti. Vienaip apvertus galima garinti, o ant kitos pusės galima daryti padažus, ar maistą troškinti skystyje (skystis neišvarva). Trečią aukštą galima dėti tiesiai ant pagrindo. Instrukcijoje rašo, kad išsaugo dar daugiau vitaminų.
Kol kas su šiuo puodu gaminti neatsibodo. Paskaičius mamyčių receptus, bandžiau omletą, gaminau žuvį, mėsą, košes, viriau kiaušinius ir dešreles. Šeima sakė, kad skanu.
Gaila tik 50 receptų knygelė lenkų kalba. Paprastus maisto produktus dar galima suprasti, bet jau pribombasiškų tai jau ne
Žodžiu, brangiausiajam dėkinga.
Kol kas su šiuo puodu gaminti neatsibodo. Paskaičius mamyčių receptus, bandžiau omletą, gaminau žuvį, mėsą, košes, viriau kiaušinius ir dešreles. Šeima sakė, kad skanu.
Gaila tik 50 receptų knygelė lenkų kalba. Paprastus maisto produktus dar galima suprasti, bet jau pribombasiškų tai jau ne

Žodžiu, brangiausiajam dėkinga.
QUOTE(Laineris @ 2007 08 25, 10:37)
Aš ir zyziau zyziau garų puodo, tai vyras prieš porą savaičių atnešė TEFALį. Na nerealus. Parduotuvėj sakė, kad naujausio modelio. Du indai ne vienas ant kito, šalia. Tiksliau sakant, vienas didelis plotas, jei didelį kiekį gamini, o jei po mažiau, tai įsistato du nerudijančio plieno indai. į vieną dar galima dėti indelį kruopom. O trečią aukštą galima vartyti. Vienaip apvertus galima garinti, o ant kitos pusės galima daryti padažus, ar maistą troškinti skystyje (skystis neišvarva). Trečią aukštą galima dėti tiesiai ant pagrindo. Instrukcijoje rašo, kad išsaugo dar daugiau vitaminų.
Kol kas su šiuo puodu gaminti neatsibodo. Paskaičius mamyčių receptus, bandžiau omletą, gaminau žuvį, mėsą, košes, viriau kiaušinius ir dešreles. Šeima sakė, kad skanu.
Gaila tik 50 receptų knygelė lenkų kalba. Paprastus maisto produktus dar galima suprasti, bet jau pribombasiškų tai jau ne
Žodžiu, brangiausiajam dėkinga.
Kol kas su šiuo puodu gaminti neatsibodo. Paskaičius mamyčių receptus, bandžiau omletą, gaminau žuvį, mėsą, košes, viriau kiaušinius ir dešreles. Šeima sakė, kad skanu.
Gaila tik 50 receptų knygelė lenkų kalba. Paprastus maisto produktus dar galima suprasti, bet jau pribombasiškų tai jau ne

Žodžiu, brangiausiajam dėkinga.
Nelabai supratau tu aukstu veikimo principo


Kadangi esu naujokė, nuotraukos įdėti negaliu (reikia surinkti 100 žinučių). Jei netingi, gali pažiūtėti www.tefal.com
Veikimo principas tas pats, tik du ne viens ant kito, o šalia. Ir tų, kur dedasi aukštyn puodų neišplėsi, o pas mane indus išėmei, ir gaunasi vienas didelis - galima daug balandėlių ar cepelinų prištabeliuot. Į tą didelį indą įsistato du nerudijančio plieno skylėti kaip ir kibirėliai (jie su rankenom, todėl patogu paruoštą maistą iškelti) ir juose galima ruošti atskirus patiekalus. O trečias indas dedasi ant viršaus tų dviejų ar ant pagrindo, jei tik jame norima troškinti sultyse (jis toks pailgas) ir jį dar galima apversti (kaip minėjau tik garinimui ar ruošimui skystyje). O plastmasinis indas kruopom dedasi į vieną iš "kibirėlių".
Na labai stengiausi paaiškinti.
Veikimo principas tas pats, tik du ne viens ant kito, o šalia. Ir tų, kur dedasi aukštyn puodų neišplėsi, o pas mane indus išėmei, ir gaunasi vienas didelis - galima daug balandėlių ar cepelinų prištabeliuot. Į tą didelį indą įsistato du nerudijančio plieno skylėti kaip ir kibirėliai (jie su rankenom, todėl patogu paruoštą maistą iškelti) ir juose galima ruošti atskirus patiekalus. O trečias indas dedasi ant viršaus tų dviejų ar ant pagrindo, jei tik jame norima troškinti sultyse (jis toks pailgas) ir jį dar galima apversti (kaip minėjau tik garinimui ar ruošimui skystyje). O plastmasinis indas kruopom dedasi į vieną iš "kibirėlių".
Na labai stengiausi paaiškinti.
QUOTE(Laineris @ 2007 08 25, 15:51)
Kadangi esu naujokė, nuotraukos įdėti negaliu (reikia surinkti 100 žinučių). Jei netingi, gali pažiūtėti www.tefal.com
Veikimo principas tas pats, tik du ne viens ant kito, o šalia. Ir tų, kur dedasi aukštyn puodų neišplėsi, o pas mane indus išėmei, ir gaunasi vienas didelis - galima daug balandėlių ar cepelinų prištabeliuot. Į tą didelį indą įsistato du nerudijančio plieno skylėti kaip ir kibirėliai (jie su rankenom, todėl patogu paruoštą maistą iškelti) ir juose galima ruošti atskirus patiekalus. O trečias indas dedasi ant viršaus tų dviejų ar ant pagrindo, jei tik jame norima troškinti sultyse (jis toks pailgas) ir jį dar galima apversti (kaip minėjau tik garinimui ar ruošimui skystyje). O plastmasinis indas kruopom dedasi į vieną iš "kibirėlių".
Na labai stengiausi paaiškinti.
Veikimo principas tas pats, tik du ne viens ant kito, o šalia. Ir tų, kur dedasi aukštyn puodų neišplėsi, o pas mane indus išėmei, ir gaunasi vienas didelis - galima daug balandėlių ar cepelinų prištabeliuot. Į tą didelį indą įsistato du nerudijančio plieno skylėti kaip ir kibirėliai (jie su rankenom, todėl patogu paruoštą maistą iškelti) ir juose galima ruošti atskirus patiekalus. O trečias indas dedasi ant viršaus tų dviejų ar ant pagrindo, jei tik jame norima troškinti sultyse (jis toks pailgas) ir jį dar galima apversti (kaip minėjau tik garinimui ar ruošimui skystyje). O plastmasinis indas kruopom dedasi į vieną iš "kibirėlių".
Na labai stengiausi paaiškinti.
Atrodo maciau siandien toki Elektromarkte

Tai taip. Maistas garinamas. Tik tą viršutinį (galima dėti ir kaip pirmą) galima apversti ir ten maistą jau troškinti skystyje. Tokios funkcijos kituose nėra, nes visur skylutės ir skystis išbėgtu. Ir ta dalis padengta, kaip rašo, nepridegančiu sluoksniu. Be to nežinau kaip kituose, mano puode galima virimo procese papildyti vandenį garinimui (atsidaro stalčiukas). Kai virimo procesas baigiasi, automatiškai įsijungia šilumos palaikymo režimas. Jei neišjugsi, šilumą laikys 1 val.
QUOTE(oztoko @ 2007 07 09, 19:55)
Draugė turi Binatone puodą, tai tik pasakysiu, kad tai didelis š....
. Labai ilgai kaista, ilgai, kol susidaro garai, prastas plastikas.
Pati norėjau sutaupyti ir galvojau apie Braun arba tą per TopShop reklamuojamą, bet........ įsigyjau TEFAL Steam Cousine Vitamin+

ir į nieką kitą niekada nekeisčiau. Tai
daiktas.

Pati norėjau sutaupyti ir galvojau apie Braun arba tą per TopShop reklamuojamą, bet........ įsigyjau TEFAL Steam Cousine Vitamin+

ir į nieką kitą niekada nekeisčiau. Tai



va toki ir as isigijau. liuks daiktas.

QUOTE(kristij @ 2007 08 27, 15:43)
Bet man tai atrodo, kad jie visi daugmaz vienodi


QUOTE(kristij @ 2007 08 27, 15:43)
kokia kaina

