Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(Christine20 @ 2007 09 11, 19:28)
Sveikos:) as snd nusipirkau tefal puoda, elektromarkte akcija po 200 lt ir dar uz 20 lt garantija 5 metams padare. ryt bandysiu smile.gif
Papildyta:
ai va dar noriu paklaust kaip cia ji valyt su tuo actu? pas mane instrukcijoj tik paveiksliukai parodyti kad ipilta acto ir vandens ir laikyti 12 val. kas kiek cia laiko tai daryti?

Aš ir turiu TEFAL. Mano instrukcija rekomenduoja valyti taip:

acto įpilti 3 valg. šaukštus (kad apsemtų kaitinimo elementą) ir palikti nakčiai.

Ryte pavalyti ir porą kart praskalauti. Tokią procedūrą kartoti maždaug kas 8

pasinaudojimus puodu.
Atsakyti
QUOTE(Laineris @ 2007 09 12, 14:35)
Aš ir turiu TEFAL. Mano instrukcija rekomenduoja valyti taip:

acto įpilti 3 valg. šaukštus (kad apsemtų kaitinimo elementą) ir palikti nakčiai.

Ryte pavalyti ir porą kart praskalauti. Tokią procedūrą kartoti maždaug kas 8

pasinaudojimus puodu.

dekui:)
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 09 10, 10:03)
Man nepatinka kad jis garuoja, virs gartraukio padet negaliu , ten nera rozetes kur pajungti.  Man nelabai skanus tas maistas ir ilgiau ruosiasi, nebepirkciau blush2.gif , dar elektros nemazai susinaudoja, prieskonius galima barstyt tik ant pavirsiau jau paruosus.Yra daug minusu.

na ir kas, kad garuoja? blink.gif
Maistas be prieskoniu, bet man visai skanu. Druskos beveik nededu, nes maiste paprastai jo pakankamai buna, o visus kitus prieskonius arba pries, kad isigertu, arba po gaminimo.
Bet aisku kai kuriu patiekalu garpuoduje nepagaminsi, ypac jei daug prieskoniu reikia. Tiesiog cia yra kitokio maisto gaminimas... As esu patenkinta wub.gif
Atsakyti
Štai ir aš jau įsibėgėju su maisto gaminimu garpuodyje smile.gif Vakar MB pasakė; gal visai ir nieko toks maistas thumbup.gif Nors mėgėjas viską aštriai+apskrudusiai doh.gif
O dariau vakar lašišą su daržovėmis ir omletą su krabų lazdelėmis, net į darbą atsinešiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2007 09 13, 07:43)
Štai ir aš jau įsibėgėju su maisto gaminimu garpuodyje  smile.gif  Vakar MB pasakė; gal visai ir nieko toks maistas  thumbup.gif  Nors mėgėjas viską aštriai+apskrudusiai doh.gif
  O dariau vakar lašišą su daržovėmis ir omletą su krabų lazdelėmis, net į darbą atsinešiau  mirksiukas.gif

essen.gif mmmm, kaip skanu... net valgyt uzsimaniau doh.gif
Atsakyti
Ar geri Tefal garu puodai? nes maciau kainuoja 200lt kaip ir sugunde jie mane 4u.gif
Parasyta kad jis yra elektrinis. Tai koki geriausia pirkti tuos puodus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 13 rugsėjo 2007 - 19:49
QUOTE(coliukee @ 2007 09 13, 20:45)
Ar geri Tefal garu puodai? nes maciau kainuoja 200lt kaip ir sugunde jie mane  4u.gif
Parasyta kad jis yra elektrinis. Tai koki geriausia pirkti tuos puodus?  g.gif

As tai sakyciau, kad visi jie geri lotuliukas.gif Kazkas apie Binatone is Scarlett rase, tai irgi atsidziaugti negalejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 09 13, 20:50)
As tai sakyciau, kad visi jie geri  lotuliukas.gif Kazkas apie Binatone is Scarlett rase, tai irgi atsidziaugti negalejo  mirksiukas.gif

Aciu uz nuomone reikes dar su MB pasitarti, bet as ju LABAI NORIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oztoko @ 2007 07 09, 19:55)
Draugė turi Binatone puodą, tai tik pasakysiu, kad tai didelis š....  blush2.gif . Labai ilgai kaista, ilgai, kol susidaro garai, prastas plastikas.

Pati norėjau sutaupyti ir galvojau apie Braun arba tą per TopShop reklamuojamą, bet........ įsigyjau TEFAL Steam Cousine Vitamin+
user posted image
ir į nieką kitą niekada nekeisčiau. Tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  daiktas.

Ka tik mes toki isigijom, mokejom 289 Lt., dabar reikes pastudijuoti instrukcijas rolleyes.gif Gaila kad receptu knygelej parasyta vien lenku kalba.
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2007 09 15, 16:23)
Ka tik mes toki isigijom, mokejom 289 Lt., dabar reikes pastudijuoti instrukcijas  rolleyes.gif  Gaila kad receptu knygelej parasyta vien lenku kalba.

Elektromarkte sia savaite kazkuris Tefal yra uz 199Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

prieš porą mėnesių pas pažįstamą vadybininką užsakiau garpuodį TEFAL

VITACUISINE steamer 3 in 1. Tačiau laukiau laukiau ir nesulaukiau. MB BIGe

nupirko už 412 litų. Na o dabar mano užsakytas garpuodis atvažiavo. Kainuoja 380

litų. Gal kas norėtųmėte, nes gaila prapuls geras daiktas.
Atsakyti
kas galit pasidalinti receptukais garu puodui? smile.gif
Atsakyti