Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

Norėčiau tokį įsigyti
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 06 06, 21:16)
Čia tų aukštų kiekį matomai reikia žiūrėti kelių asmenų šeima.Mes tryse,tai mums dviejų užtenka.O dar pradėjom pratintis mėsą ar žuvį valgyti tik su daržovėm,tai į vieną sudedu mėsytę į kita daržovių ir galiu eit ilsėtis. biggrin.gif  biggrin.gif Džiaugiuosi tuo garpuodžiu ir vsom kas dar mąsto tikrai patariu nusipirkt thumbup.gif

Mes dviese, bet mums dvieju aukstu mazoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 06 07, 14:18)
Mes dviese, bet mums dvieju aukstu mazoka  lotuliukas.gif

Tai gi,kad labai jau gardus tas maistas garų puode gamintas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 06 07, 22:01)
Tai gi,kad labai jau gardus tas maistas garų puode gamintas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Bet as paprastai vakariene ir pietus kitai dienai vienu metu gaminu, nes nemegstu kaviniu maisto, tai gaunasi daugiau ax.gif
Atsakyti
sveikos!
gelbekit mergaites :0
jau geras tris savaites netyla diskusijos namuose apie garu puoda. Pirksim ji, bet as manau, kad geriau kad butu indeliu pertvareles metalines, o ne is plastiko kaip daugumos puodu. Tai gal butu patvariau ir valyt butu lengviau... ar as klystu?
ir kaip su tuo galingumu?
ar nuo jo kiekio nenukencia vitaminai maiste? na jei mazas galingumas, ilgiau gaminama ir daugiau vitaminu prapuola... ar cia tik mno kliedesiai? smile.gif
laaabai prasau padekit del situ dvieju klausimu mum apsispresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 04 30, 11:34)
blink.gif Na tik kad plaut po to reikia, o daugiau terliojimosi kazkaip ir nematau... Ir maistas gaminasi, galima sakyti, pats biggrin.gif tas man labiausiai patinka  thumbup.gif

bet tas maistas nelabai skanus.. arba as nemoku jo paruosti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2007 07 04, 02:43)
bet tas maistas nelabai skanus.. arba as nemoku jo paruosti blush2.gif

O man skanu... Aisku, ten prieskoniu neprisd
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 07 04, 12:20)
O man skanu... Aisku, ten prieskoniu neprisd

jeigu gali papasakok koki nors receptuka, nes man niekaip nepavyksta pasidaryti su tuo puodu ka nors skanaus.. vieninteli dalyka kuri megstu, tai darzoves isvirtas garuose, tai man skanu. Ir bulves labai saldzios tada gaunasi, bet kadangi bulviu nedaznai valgau, tai ir nedarau. Gal moki kokia paukstiena skaniai padaryti ar zuvi g.gif bandziau daryti, tai aisku suvalgiau, bet MB tai sake geriau jogurta suvalgys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2007 07 04, 12:49)
jeigu gali papasakok koki nors receptuka, nes man niekaip nepavyksta pasidaryti su tuo puodu ka nors skanaus.. vieninteli dalyka kuri megstu, tai darzoves isvirtas garuose, tai man skanu. Ir bulves labai saldzios tada gaunasi, bet kadangi bulviu nedaznai valgau, tai ir nedarau. Gal moki kokia paukstiena skaniai padaryti ar zuvi  g.gif  bandziau daryti,  tai aisku suvalgiau, bet MB tai sake geriau jogurta suvalgys  doh.gif

As tai kol kas is mesos tik siaip mesa dariau, vistiena, zuvi, ir kotletus dar. Kitu kol kas nebandziau. g.gif
Na, ir omletas tai isvis superinis pusryciams iseina wub.gif
Atsakyti
Turiu puodą iš 3 dalių.Man patinka juo gaminti ir šeimyna patenkinta drinks_cheers.gif .O darau jame viską pradedant balandėliais, baigiant troškintais kopūstais. thumbup.gif Labai patogu ir sriubytė gaunas, ir bulvės arba daržovės ir mėsytė.O kad bulvės būtų skanesnės ir su prieskoniais, jas išvirus nuimu dangtį padruskinu ir palieku minutei kitai nusigarint ir prieskonių pritraukia......
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2007 07 06, 11:12)
Turiu puodą iš 3 dalių.Man patinka juo gaminti ir šeimyna patenkinta drinks_cheers.gif .O darau jame viską pradedant balandėliais, baigiant troškintais kopūstais. thumbup.gif Labai patogu ir sriubytė  gaunas, ir bulvės arba daržovės ir mėsytė.O kad bulvės būtų skanesnės ir su prieskoniais, jas išvirus nuimu dangtį padruskinu ir palieku minutei kitai nusigarint ir prieskonių pritraukia......

o as net nedruskinu, man ir taip tos druskos pakanka, nes neisplauna vanduo nieko thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif Šeimyna dar nepratus valgyti be druskos, tad reikalauja.
Gal su laiku atprasim mirksiukas.gif
Atsakyti