Norėčiau tokį įsigyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 06 06, 21:16)
Čia tų aukštų kiekį matomai reikia žiūrėti kelių asmenų šeima.Mes tryse,tai mums dviejų užtenka.O dar pradėjom pratintis mėsą ar žuvį valgyti tik su daržovėm,tai į vieną sudedu mėsytę į kita daržovių ir galiu eit ilsėtis.
Džiaugiuosi tuo garpuodžiu ir vsom kas dar mąsto tikrai patariu nusipirkt 

Mes dviese, bet mums dvieju aukstu mazoka

QUOTE(Frosted @ 2007 06 07, 14:18)
Tai gi,kad labai jau gardus tas maistas garų puode gamintas

QUOTE(ausriux75 @ 2007 06 07, 22:01)

sveikos!
gelbekit mergaites :0
jau geras tris savaites netyla diskusijos namuose apie garu puoda. Pirksim ji, bet as manau, kad geriau kad butu indeliu pertvareles metalines, o ne is plastiko kaip daugumos puodu. Tai gal butu patvariau ir valyt butu lengviau... ar as klystu?
ir kaip su tuo galingumu?
ar nuo jo kiekio nenukencia vitaminai maiste? na jei mazas galingumas, ilgiau gaminama ir daugiau vitaminu prapuola... ar cia tik mno kliedesiai?
laaabai prasau padekit del situ dvieju klausimu mum apsispresti
gelbekit mergaites :0
jau geras tris savaites netyla diskusijos namuose apie garu puoda. Pirksim ji, bet as manau, kad geriau kad butu indeliu pertvareles metalines, o ne is plastiko kaip daugumos puodu. Tai gal butu patvariau ir valyt butu lengviau... ar as klystu?
ir kaip su tuo galingumu?
ar nuo jo kiekio nenukencia vitaminai maiste? na jei mazas galingumas, ilgiau gaminama ir daugiau vitaminu prapuola... ar cia tik mno kliedesiai?

laaabai prasau padekit del situ dvieju klausimu mum apsispresti

QUOTE(Frosted @ 2007 04 30, 11:34)

bet tas maistas nelabai skanus.. arba as nemoku jo paruosti

QUOTE(Saldainė @ 2007 07 04, 02:43)
O man skanu... Aisku, ten prieskoniu neprisd
QUOTE(Frosted @ 2007 07 04, 12:20)
O man skanu... Aisku, ten prieskoniu neprisd
jeigu gali papasakok koki nors receptuka, nes man niekaip nepavyksta pasidaryti su tuo puodu ka nors skanaus.. vieninteli dalyka kuri megstu, tai darzoves isvirtas garuose, tai man skanu. Ir bulves labai saldzios tada gaunasi, bet kadangi bulviu nedaznai valgau, tai ir nedarau. Gal moki kokia paukstiena skaniai padaryti ar zuvi

QUOTE(Saldainė @ 2007 07 04, 12:49)
jeigu gali papasakok koki nors receptuka, nes man niekaip nepavyksta pasidaryti su tuo puodu ka nors skanaus.. vieninteli dalyka kuri megstu, tai darzoves isvirtas garuose, tai man skanu. Ir bulves labai saldzios tada gaunasi, bet kadangi bulviu nedaznai valgau, tai ir nedarau. Gal moki kokia paukstiena skaniai padaryti ar zuvi
bandziau daryti, tai aisku suvalgiau, bet MB tai sake geriau jogurta suvalgys 

As tai kol kas is mesos tik siaip mesa dariau, vistiena, zuvi, ir kotletus dar. Kitu kol kas nebandziau.

Na, ir omletas tai isvis superinis pusryciams iseina

Turiu puodą iš 3 dalių.Man patinka juo gaminti ir šeimyna patenkinta
.O darau jame viską pradedant balandėliais, baigiant troškintais kopūstais.
Labai patogu ir sriubytė gaunas, ir bulvės arba daržovės ir mėsytė.O kad bulvės būtų skanesnės ir su prieskoniais, jas išvirus nuimu dangtį padruskinu ir palieku minutei kitai nusigarint ir prieskonių pritraukia......

QUOTE(lolakola @ 2007 07 06, 11:12)
Turiu puodą iš 3 dalių.Man patinka juo gaminti ir šeimyna patenkinta
.O darau jame viską pradedant balandėliais, baigiant troškintais kopūstais.
Labai patogu ir sriubytė gaunas, ir bulvės arba daržovės ir mėsytė.O kad bulvės būtų skanesnės ir su prieskoniais, jas išvirus nuimu dangtį padruskinu ir palieku minutei kitai nusigarint ir prieskonių pritraukia......

o as net nedruskinu, man ir taip tos druskos pakanka, nes neisplauna vanduo nieko

Gal su laiku atprasim