QUOTE(Auges @ 2008 03 15, 16:39)
nebūtinai
kai primą kartą pasigaminau garų puode kažką, puodas buvo pamirštas gal metams

nes nepatiko. Visiškai nepatiko.
Po metų puodas vėl išvydo dienos šviesą

ir naudojamas pilnu pajėgumu (apie 3 kart per savaitę).
Aš tureitu Tefalį, modelio nežinau, trijų aukštų. Ir visi trys dažnai naudojami. Kadangi mėsytės troškinu ne tik sau, o ir vyrui ir vaikams, tai tenka mėsa užkrauti du aukštus, o daržovės keliauja į trečią.
Margarita o galėtum savo receptais pasidalinti šioje temoje:
http://www.supermama...?...3777&st=228
Gaminti garpuodyje yra visai paprasta - darzoves ar mesa. Viskas priklauso nuo prieskoniu. Bet desertai

Skanu - pabandziau pudinga. Kaip minejau anksciau as turiu isigyjusi Kenwood FS620 ( siuo metu naujiena ), metalinio korpuso, galingas, patogus valyme, talpus ir t.t. Dziaugiuosi ir rekomenduoju kitiems. Tai va pudingas - truputi patepkite sviestu forma ir saukstu sudekite koki dzema (megstamiausia tirsta) ant dugno. Inde sumaisykite sviesta 125gr., cukru 125g., miltus 175g., kiausinius 2, kepimo milteliu 1 a.s., isplakite kol mase taps vienalyte. Ipilkite pieno tiek, kad mase lasetu. Saukstu sudekite mase i forma ir islyginkite pavirsiu. Uzdenkite folija. Istatykite forma i garpuodi ir 30 min. virkite. Pudinga isverskite i pasildyta lekste ir megaukites

Virsuje graziai atrodo dzemas su pilnomis uogomis.