Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(Sisi @ 2008 04 01, 18:51)
Ne, ten parduoda visokia buitine technika 4u.gif

As tada noretau i AZ kontaktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 21, 20:51)
Na siaip jei tik del itampos nenorit is amazon siustis - tai nieko baisaus. Adapteris vos kelis litus kainuoja  mirksiukas.gif

na tai va - bandžiau amazone užsisakyti - rašo vieną ir tą patį - į JK nepristatom doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2008 04 01, 22:56)
na tai va - bandžiau amazone užsisakyti - rašo vieną ir tą patį - į JK nepristatom  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš irgi pastebėjau, kad ne viską galima parsisiųst iš Amazon.com. Didesnių daiktų nei knygos jie į Europą nesiunčia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 02, 19:27)
Aš irgi pastebėjau, kad ne viską galima parsisiųst iš Amazon.com. Didesnių daiktų nei knygos jie į Europą nesiunčia  schmoll.gif

Siaip jei is imones, tai per klientu aptarnavimo skyriu galima del DHL siuntos tartis 4u.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti... g.gif

Jei elektrinis garų puodas turi įsijungimo laiko atidėjimą, tai gal jis automatiškai išsijungia vandeniui išgaravus iki minimalios ribos? Gal kas žinote???? Ar tokį garų puodą galima palikti virti be priežiūros... t.y. kai nieko nėra namuose, kad jis įsijungtų... išvirtų, o grįžus - viskas jau paruošta....

Iš anksto dėkoju už atsakymą...
Atsakyti
QUOTE(GABO @ 2008 04 10, 09:30)
Dar norėjau paklausti...  g.gif

Jei elektrinis garų puodas turi įsijungimo laiko atidėjimą, tai gal jis automatiškai išsijungia vandeniui išgaravus iki minimalios ribos? Gal kas žinote???? Ar tokį garų puodą galima palikti virti be priežiūros... t.y. kai nieko nėra namuose, kad jis įsijungtų... išvirtų, o grįžus - viskas jau paruošta....

na pas mane yra elektrinis ir jis issijungia, kai baigiasi nustatytas laikas, visada be baimes ji palieku
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 04 10, 14:14)
na pas mane yra elektrinis ir jis issijungia, kai baigiasi nustatytas laikas, visada be baimes ji palieku

Labai ačiū už atsakymą. 4u.gif
Jei ne paslaptis kokios firmos ir koks modelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GABO: 10 balandžio 2008 - 11:59
QUOTE(GABO @ 2008 04 10, 09:30)
Dar norėjau paklausti...  g.gif

Musiskis tefal, raso instrukcijoj, kad issijungia...
Atsakyti
QUOTE(GABO @ 2008 04 10, 12:57)
Labai ačiū už atsakymą. 4u.gif
Jei ne paslaptis kokios firmos ir koks modelis?

manasis GARŲ PUODAS KENWOOD FS 560
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 04 10, 18:30)
manasis GARŲ PUODAS KENWOOD FS 560 

drinks_cheers.gif ir as toki turiu thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš jau galutinai nusprendžiau įsigyt garų puodą, šiandien apžiūrėjau kainas, pirksiu tefal.
Atsakyti
QUOTE(Maty @ 2008 04 10, 21:46)
Ir aš jau galutinai nusprendžiau įsigyt garų puodą, šiandien apžiūrėjau kainas, pirksiu tefal.

kuri tefal? blush2.gif
Atsakyti