Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

Vaizdelis jau aiškėja smile.gif Gal gi kas receptukų mestelės?
Atsakyti
Aš iš "receptėlių" tik omletą galiu papasakot lotuliukas.gif darai taip pat, kaip paprastą, tik supili į tą indą ir garini kokias 10-15 minučių. Man labiausiai patinka, kai pieno daug, jis toks minkštas išeina, niam niam wub.gif
Šiaip kiek supratau, tai kažkokių specialių receptų nelabai kas turi - tiesiog vietoj keptuvės viską sudeda į garpuodį - mėsą, daržoves, ryžius, bulves, kotletus...
Atsakyti
Audziu minti ir as apie garu puoda.Vienu metu jau buvau visiskai apsisprendusi ji pirkti,bet ...kazkaip tas mano noras kazkur isgaravo... ax.gif
Paieskojau SM receptu garpuodziui,ir net buvau kazkur uzmacius,bet dabar dingo kaip i vandeni,niekaip nerandu.Busiu baisiai dekinga,jei kas mesteltu nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
O kokioj temoj tu receptų matei? g.gif Aš irgi labai norėčiau, nes jau truputį pabodo tai, ką darome, o naujo nieko nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
Gaminiai garų puode 4u.gif
Bet ten jų mažai unsure.gif Gal yra dar kokia tema? g.gif
Atsakyti
Oj ,cia butent tai,ko ieskojau! Aciu,Will! :aciuks:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuculis: 04 kovo 2007 - 20:02
QUOTE(Will @ 2007 03 04, 19:42)
Gaminiai garų puode  4u.gif
Bet ten jų mažai  unsure.gif  Gal yra dar kokia tema?  g.gif

Ačiukas 4u.gif Jau galvojau, kad kuriam laikui teks garpuodį slėpti, nes viskas atsibodo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Isigijom zepter puodus ir inda su skylutem virimui ant garu. bulves bandem virti tai gavosi gerai. Gal kas zino kaip kruopas virti, nes bandem grikius ir nieko nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(Rasa_pu @ 2007 03 05, 17:33)
Isigijom zepter puodus ir inda su skylutem virimui ant garu. bulves bandem virti tai gavosi gerai. Gal kas zino kaip kruopas virti, nes bandem grikius ir nieko nesigavo.

Aš šiandien irgi bandžiau schmoll.gif schmoll.gif kad nepavyko tai faktas.... nesupratau kaip ten gali pavykt...
Atsakyti
QUOTE(Rasa_pu @ 2007 03 05, 19:33)

Man kruopos kuo puikiausiai išverda, bet aš naudoju elektrinį garų puodą. Ir krupos ten dedasi į papildomą plastmasinį indelį ir užpilamos nedideliu kiekiu vandens, kad galėtų išbrinkti. Tokios birios košės gaunasi ir nieko maišyt nereik nei prižiūrėt, ko aš labiausiai ir nemėgstu košių gamyboje. Net nežinau, gal ne elektriniame puode kažką panašaus galima sugalvot, bet tikriausiai jau per daug vargo būtų.
Atsakyti
QUOTE(giedre80 @ 2007 03 05, 22:00)
Man kruopos kuo puikiausiai išverda, bet aš naudoju elektrinį garų puodą. Ir krupos ten dedasi į papildomą plastmasinį indelį ir užpilamos nedideliu kiekiu vandens, kad galėtų išbrinkti. Tokios birios košės gaunasi ir nieko maišyt nereik nei prižiūrėt, ko aš labiausiai ir nemėgstu košių gamyboje. Net nežinau, gal ne elektriniame puode kažką panašaus galima sugalvot, bet tikriausiai jau per daug vargo būtų.

Galima tiesiog į tą indą su skylutėmis įdėti kokį kitą indelį, kur būtų supiltos kruopos su trupučiu vandenuko. Manyčiau tas pats gautųsi, kaip elektriniam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 02 05, 14:38)
Dar priklauso nuo to, kokio galingumo garpuodis (pas mane Kenwood). Paprastai instrukcijoje parašytas gaminimo laikas preliminarus.

O kokio minimalaus galingumo reikėtų? g.gif Aš žiūrėjau parduotuvėje, tai pigesnio galingumas 800, o dvigubai brangesnio - 600 blink.gif doh.gif Net pasimečiau, nebežinau kokį pirkti unsure.gif
Atsakyti