
Vaizdelis jau aiškėja
Gal gi kas receptukų mestelės?

Aš iš "receptėlių" tik omletą galiu papasakot
darai taip pat, kaip paprastą, tik supili į tą indą ir garini kokias 10-15 minučių. Man labiausiai patinka, kai pieno daug, jis toks minkštas išeina, niam niam
Šiaip kiek supratau, tai kažkokių specialių receptų nelabai kas turi - tiesiog vietoj keptuvės viską sudeda į garpuodį - mėsą, daržoves, ryžius, bulves, kotletus...


Šiaip kiek supratau, tai kažkokių specialių receptų nelabai kas turi - tiesiog vietoj keptuvės viską sudeda į garpuodį - mėsą, daržoves, ryžius, bulves, kotletus...
Audziu minti ir as apie garu puoda.Vienu metu jau buvau visiskai apsisprendusi ji pirkti,bet ...kazkaip tas mano noras kazkur isgaravo...
Paieskojau SM receptu garpuodziui,ir net buvau kazkur uzmacius,bet dabar dingo kaip i vandeni,niekaip nerandu.Busiu baisiai dekinga,jei kas mesteltu nuoroda.

Paieskojau SM receptu garpuodziui,ir net buvau kazkur uzmacius,bet dabar dingo kaip i vandeni,niekaip nerandu.Busiu baisiai dekinga,jei kas mesteltu nuoroda.

O kokioj temoj tu receptų matei?
Aš irgi labai norėčiau, nes jau truputį pabodo tai, ką darome, o naujo nieko nesugalvoju


Oj ,cia butent tai,ko ieskojau! Aciu,Will! :aciuks:
QUOTE(Will @ 2007 03 04, 19:42)
Ačiukas



QUOTE(Rasa_pu @ 2007 03 05, 17:33)
Isigijom zepter puodus ir inda su skylutem virimui ant garu. bulves bandem virti tai gavosi gerai. Gal kas zino kaip kruopas virti, nes bandem grikius ir nieko nesigavo.
Aš šiandien irgi bandžiau


QUOTE(Rasa_pu @ 2007 03 05, 19:33)
Isigijom zepter puodus ir inda su skylutem virimui ant garu. bulves bandem virti tai gavosi gerai. Gal kas zino kaip kruopas virti, nes bandem grikius ir nieko nesigavo.
Man kruopos kuo puikiausiai išverda, bet aš naudoju elektrinį garų puodą. Ir krupos ten dedasi į papildomą plastmasinį indelį ir užpilamos nedideliu kiekiu vandens, kad galėtų išbrinkti. Tokios birios košės gaunasi ir nieko maišyt nereik nei prižiūrėt, ko aš labiausiai ir nemėgstu košių gamyboje. Net nežinau, gal ne elektriniame puode kažką panašaus galima sugalvot, bet tikriausiai jau per daug vargo būtų.
QUOTE(giedre80 @ 2007 03 05, 22:00)
Man kruopos kuo puikiausiai išverda, bet aš naudoju elektrinį garų puodą. Ir krupos ten dedasi į papildomą plastmasinį indelį ir užpilamos nedideliu kiekiu vandens, kad galėtų išbrinkti. Tokios birios košės gaunasi ir nieko maišyt nereik nei prižiūrėt, ko aš labiausiai ir nemėgstu košių gamyboje. Net nežinau, gal ne elektriniame puode kažką panašaus galima sugalvot, bet tikriausiai jau per daug vargo būtų.
Galima tiesiog į tą indą su skylutėmis įdėti kokį kitą indelį, kur būtų supiltos kruopos su trupučiu vandenuko. Manyčiau tas pats gautųsi, kaip elektriniam

QUOTE(Frosted @ 2007 02 05, 14:38)
Dar priklauso nuo to, kokio galingumo garpuodis (pas mane Kenwood). Paprastai instrukcijoje parašytas gaminimo laikas preliminarus.
O kokio minimalaus galingumo reikėtų?



