Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(spiglys @ 2007 05 06, 17:13)
Aš jį pirkau Elektromarkt bazėj, kur prie parodų rūmų. Ji buvo padėtas prie kitų garpuodžių.Tikrai fainas puodas  thumbup.gif Šiandien viriau grikių košę. Užstačiau programą ir nuėjau teliko žiūrėt lotuliukas.gif

http://www.google.lt.....ta=lr=lang_lt

Pirmoj googles nuorodoj yra mano puodo instrukcija angliškai ir nuotrauka. Gal tai pagelbes jo paieškoje ?
Atsakyti
nu va as ir pasigirsiu 4u.gif turim teffal firmos stymeri (garu puoda) mokejom apie 350lt, uzverda tai super greitai. ir maista silta islaiko iki 2 valandu.tik va didelis minusas kai reikia plauti. nes jau baisiai mane tos skylutes nervina schmoll.gif dazniausiai tai pamarinuojam kokia vistiena ar sonkauliukus dar bulvyciu imetam tai pasaka 4u.gif
gal kas kokiu receptu geru turi?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2007 05 06, 16:13)
Aš jį pirkau Elektromarkt bazėj, kur prie parodų rūmų. Ji buvo padėtas prie kitų garpuodžių.Tikrai fainas puodas  thumbup.gif Šiandien viriau grikių košę. Užstačiau programą ir nuėjau teliko žiūrėt lotuliukas.gif

dry.gif dabar ir as tokio uzsimaniau lotuliukas.gif vyrs pakraups, greitai virtuveje nebus vietos kur duonos atsipjaut galima butu biggrin.gif
Atsakyti
Turiu duonkepę ir multivarka. Nei dėl vieno pirkinio nesigailiu. Taip kad, jei nusipirksi ir kils klausimų dėl naudojimo, visada gali kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2007 05 06, 16:57)
nu va as ir pasigirsiu 4u.gif turim teffal firmos stymeri (garu puoda) mokejom apie 350lt, uzverda tai super greitai. ir maista silta islaiko iki 2 valandu.tik va didelis minusas kai reikia plauti. nes jau baisiai mane tos skylutes nervina schmoll.gif dazniausiai tai pamarinuojam kokia vistiena ar sonkauliukus dar bulvyciu imetam tai pasaka 4u.gif
gal kas kokiu receptu geru turi?

Tu tas skylutes ne su kempine, o su sepetuku plauk, viskas labai lengvai issiplauna. Na nebent pridziuve buna, tada reikia atmirkyt tongue.gif
O nuoroda i receptus ankstesniuose puslapiuose buvo, paversk kelis atgal, tikrai rasi mirksiukas.gif

QUOTE(spiglys @ 2007 05 07, 10:06)
Turiu duonkepę ir multivarka. Nei dėl vieno pirkinio nesigailiu. Taip kad, jei nusipirksi ir kils klausimų dėl naudojimo, visada gali kreiptis.

drinks_cheers.gif Bet dabar jauciu nepirksiu, dabar eile siuvimo masinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2007 05 07, 11:06)

bigsmile.gif su duonkepe draugauju seniai ir kasdien,o apie multivarka taip pat svajoju,tik,keista,kad,paklausus musu prekeiviu niekas nezino kas tai...tai ju ne garu puodas,nes,kai skaitau rusiskuose zurnaluose reklamas(beje,ten atradau ir duonkepe,kai paklausiau pas pardavejus,jie tais laikais irgi sukiojo prie smilkinio pirsta)tai jame ir kepama,ir troskinama,ir koses verdamos.Kokis firmos turite,kur isigijote,mazdaug kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2007 05 04, 11:51)
Nusipirkau puodą, kurį internete vadina garpuodžiu, greitpuodžiu, multivarka. Vienu žodžiu įvairiai. Jame galima virti sriubas, įvairias košes ( su pienu ir be), kepti apkepus, virti ant garų. Gal porą savaičių daviausi po inetą ieškodama jo ir netyčia užtikau Vilniuj Elektromarkt bazėj. Kaina 129 lt. Troškinau jame aviena su bulvėmis. Gavosi super thumbup.gif .Nors viską sudėjau iš kart , bulvės po 1,5 val troškinimo nesubyrėjo.
Nemoku įdėt nuotraukos, bet skaitančioms rusiškai įdedu linką su nuotrauka ir receptais. Beje pirkau Baumatic firmos puodą.

http://www.good-cook...opic4647s0.html

O čia ką tas puodas sugeba:

http://cooking.panas...evice_id=875900

Apie kainas ir kur nusipirkti jau rašiau cool.gif
Baumatik firmos multivarka nuo Panasonic ( tos kur rusiškuose saituose) skiriasi tuo , kad joje nėra kepimo funkcijos.
Gariūnuose kai klausinėjau apie multivarka, taip pat kraipė galvas. Šiandien atvažiavo iš Ukrainos giminaitė ir atvežė multivarka Panasonic. Labai jau man reikėjo , kad būtų kepimo funkcija biggrin.gif Baumatic nutariau nuvežt i sodą. Galėsiu vasarą degintis, o multivarka pietus gamins lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.elektroma..._id=103&lang=lt
Paskambinkite ir paklauskite ar turi garų puodą Baumatic Stemchef 1SS. Aš jį pirkau šioje parduotuvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 17 gegužės 2007 - 11:19
O tai Panasonic'u pas mumi Lietuvoje nera? g.gif
Atsakyti
Nėra. schmoll.gif Bent jau aš taip supratau po kelių savaičių ieškojimo po parduotuves ir internetą. Jei skaitėte rusiškus saitus , kuriuos daviau, tai ir ten problematiška nusipirkt Panasonic multivarką. Ukrainoje giminaitė su draugais lakstė 2 dienas kol rado. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2007 05 17, 13:44)
Nėra. schmoll.gif Bent jau aš taip supratau po kelių savaičių ieškojimo po parduotuves ir internetą. Jei skaitėte rusiškus saitus , kuriuos daviau, tai ir ten problematiška nusipirkt Panasonic multivarką. Ukrainoje giminaitė su draugais lakstė 2 dienas kol rado. doh.gif

g.gif Nesuprantu, kodel... O kaina Panasonic kokia yra? Pvz., Ukrainoje kiek kainuoja (pavertus i Litus)?
Atsakyti
Internete radau nuo 95 iki 125 $. Už kiek pirko Ukrainoj nesako, nes tai dovana. Tik prasitarė, kad mažiau 100 $
Atsakyti