Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

Ir aš apsisprendžiau, kad man reikia garų puodo... bet šeimyna didelė ir valgo daug...... Ir galvoju ar užteks 3 aukštų garų puodo mūsų šeimynai paruošti pietus,... ir kokį tokiu atveju geriausiai pirkti?? g.gif ?

Labai lauksiu patarimų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GABO @ 2008 04 12, 09:02)
Ir aš apsisprendžiau, kad man reikia garų puodo... bet šeimyna didelė ir valgo daug...... Ir galvoju ar užteks 3 aukštų garų puodo mūsų šeimynai paruošti pietus,... ir kokį tokiu atveju geriausiai pirkti?? g.gif  ?

Labai lauksiu patarimų... 4u.gif

Patarimu ir atsiliepimu cia temoje pilna buvo mirksiukas.gif Nepatingek paskaityt wink.gif
O didesnio, nei 3a. as nemaciau niekur schmoll.gif
Atsakyti
Senokai naudoju garinį puodą ir esu labai patenkinta - man net maistas skanesnis, Tiesa - neverdu jame ištisai, bet labai dažnai. Galima virti taip ką nori. Ypač man skanūs kotletai ir be jokių prieskonių dideliais gabalais pjaustyti baltagūžiai kopūstai
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2008 04 13, 17:08)
Senokai naudoju garinį puodą ir esu labai patenkinta - man net maistas skanesnis, Tiesa - neverdu jame ištisai, bet labai dažnai. Galima virti taip ką nori. Ypač man skanūs kotletai ir be jokių prieskonių dideliais gabalais pjaustyti baltagūžiai kopūstai

kokio skonio tie kopustai gaunasi? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi pritariu del garu puodo. Sis puodas tikrai saunus dalykas thumbup.gif bent jau musu seimynai tai jis labai tiko o ypac man nes netoli jau gimdymas liko vos savaitike tai maista gaminu tik juo ir sveika ir skanu, o ir skrandzio problemu neturiu jokios rugstys nekyla ir lengviau virskina. O jeigu del puodo didumo tai ir as didziausia maciau 3 aukstu, nors gal ir yra kur didesniu bet kazkaip nelabai maciau. Skanaus ir tikrai verta isigyti. bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau. Tefal. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors vis dėlto matė arba bent girdėjo apie metalinį su taimeriu? rolleyes.gif
Atsakyti
Pries pora savaiteliu nusipirkom ir mes Vitek firmos elektrini. Super, likau labai patenkinta maistu. Zuvyte ypac skaniai gaunasi. Skaiciau cia temoj kad kepa omletus - nelabai isivaizduoju kur ta kiausa ileist ten reikia? g.gif juk skyletas tas dugnas wink.gif gausis sakotis o ne omletas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling... @ 2008 04 15, 13:36)
Pries pora savaiteliu nusipirkom ir mes Vitek firmos elektrini. Super, likau labai patenkinta maistu. Zuvyte ypac skaniai gaunasi. Skaiciau cia temoj kad kepa omletus - nelabai isivaizduoju kur ta kiausa ileist ten reikia?  g.gif juk skyletas tas dugnas wink.gif gausis sakotis o ne omletas  doh.gif

Taigis yra indelis ryziams mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif aha... reiks bandyt tenai
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 14, 23:08)
O gal kas nors vis dėlto matė arba bent girdėjo apie metalinį su taimeriu?  rolleyes.gif

Yra kenwoodo su metalinemis pertvarelemis, bet sonai vis tiek plastikiniai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 04 17, 21:54)
Yra kenwoodo su metalinemis pertvarelemis, bet sonai vis tiek plastikiniai.  4u.gif

tai va, kad taip išeina, kad utopijos ieškau ax.gif
Atsakyti