Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(sinta @ 2008 05 14, 13:57)
:Galiu pasisakyt apie garu puodus nes pries gera menesi isigijom Tefal VC 7001
user posted image

As vakar ji apziurinejau, tai man labai nepatiko kad tos ale rankenos labai jau daug vietos uzima. ir zalias nuotraukoje kur kas geriau atrode.
O jau kad nera pasirinkimo is pilkos spalvos doh.gif

taigi pridriebem kenwod
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 21 gegužės 2008 - 10:39
QUOTE(rimulia12 @ 2008 05 21, 10:23)
As vakar ji apziurinejau, tai man labai nepatiko kad tos ale rankenos labai jau daug vietos uzima. ir zalias nuotraukoje kur kas geriau atrode.
O jau kad nera pasirinkimo is pilkos spasnos doh.gif

taigo pridriebem kenwod

o kas zaliam nepatiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 05 21, 12:26)
o kas zaliam nepatiko  lotuliukas.gif

zalia maciau tik nuotraukoje, realiai tik tas pilkas tefal,bet jis man pasirode per didelis mano virtuvej

Papildyta:
user posted image
Stai toki, Kenwood FS620
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 05 21, 10:42)
zalia maciau tik nuotraukoje, realiai tik tas pilkas tefal,bet jis man pasirode per didelis mano virtuvej

Papildyta:
user posted image
Stai toki, Kenwood FS620

supratau man kenwoodas visai schmoll.gif bet cia mano skonio problemos blink.gif pasinesiau ant zalios spalvois lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 05 21, 12:59)
supratau man kenwoodas visai  schmoll.gif  bet cia mano skonio problemos  blink.gif  pasinesiau ant zalios spalvois  lotuliukas.gif

juo skonis toks dalykas. Bet kas gerai jis mano virtuves neuzgriozdina nes maniske tai kaip kisene, o talpa tai visu vienoda
Atsakyti
As tokio kenwoodo nei vienoj parduotuvej nemaciau... Buciou toki jamus, jis staciakampis, maziau vietos uzimtu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 05 16, 21:14)
Subegt tai subega, bet tas indas pas mane kartais persipildo, ir tada jau riebaliukai patenka ir kur kaitinimo elementas dry.gif

Man dar taip nebuvo g.gif Gal papildomai pylei vandens? Man tik kartais pribėga ant stalo bala, kai netelpa į tą lovelį iš nugaros pusės. unsure.gif Ir niekaip nesuprantu kodėl. g.gif Ar niekam nebūna taip? blink.gif
Atsakyti
Man taip yra buvę iki pat pat ribos. Nors dar kiek garinimo - ir butu patekę prie kaitinimo elemento. Bet aš padariau tyrimą ir išsiaiškinau: kuo daugiau mėsos su riebaliuku/skysčiu, pvz, kalakutiena, tuo greičiau užsipildo indas.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 05 22, 15:09)
Man dar taip nebuvo g.gif Gal papildomai pylei vandens? Man tik kartais pribėga ant stalo bala, kai netelpa į tą lovelį iš nugaros pusės. unsure.gif Ir niekaip nesuprantu kodėl. g.gif Ar niekam nebūna taip? blink.gif

man irgi netelpa, jei kokia val garinu, jei trumpiau tai telpa ir balos nebuna g.gif

QUOTE(*Laume* @ 2008 05 22, 15:27)
Man taip yra buvę iki pat pat ribos. Nors dar kiek garinimo - ir butu patekę prie kaitinimo elemento. Bet aš padariau tyrimą ir išsiaiškinau: kuo daugiau mėsos su riebaliuku/skysčiu, pvz, kalakutiena, tuo greičiau užsipildo indas.

reikes atlikti si testa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 05 22, 18:52)
man irgi netelpa, jei kokia val garinu, jei trumpiau tai telpa ir balos nebuna g.gif
reikes atlikti si testa  4u.gif

as kalakutiena per visus aukstus garinau 4u.gif daug turejau blush2.gif ypac sparniuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laume* @ 2008 05 22, 18:00)
as kalakutiena per visus aukstus garinau  4u.gif  daug turejau blush2.gif  ypac sparniuku 4u.gif

sparniukai juo rieboki, ypas jei daug, as viska be odeliu garinu, man skaniau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 05 22, 19:04)
sparniukai juo rieboki, ypas jei daug, as viska be odeliu garinu, man skaniau taip  ax.gif

o as kaip tik garinu su odele, o paskui ja pries valgant nuimu, man taip skaniau 4u.gif
Atsakyti