Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

Man tie nesvarumai nesukelia jokiu nepatogumu, nieko as cia nematau blogo tame... mirksiukas.gif Arba kazko ryskiai nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laume* @ 2008 06 01, 12:28)
Man tie nesvarumai nesukelia jokiu nepatogumu, nieko as cia nematau blogo tame...  mirksiukas.gif Arba kazko ryskiai nesuprantu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif as irgi nesupratau to "negerumo" ir nevaleivumo priezasties....

o siap be garu puodo dabar neissivazduoju maisto gaminimo sau ir dukrai thumbup.gif nerealus dalykas

Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 01, 18:44)
drinks_cheers.gif as irgi nesupratau to "negerumo" ir nevaleivumo priezasties....

o siap be garu puodo dabar neissivazduoju maisto gaminimo sau ir dukrai  thumbup.gif  nerealus dalykas

galiu prideti nuo saves: ir vyrui mirksiukas.gif nuo pat pirmo patiekalo "uzkibo", jokiu nusiskundimu bigsmile.gif kai nori ko nors kepto, pats gaminasi, mes su dukra nedalyvaujam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laume* @ 2008 06 01, 13:28)
Man tie nesvarumai nesukelia jokiu nepatogumu, nieko as cia nematau blogo tame...  mirksiukas.gif

O aš negaliu valgyti mėsos, jei matau, jog ji aplipusi tais kraujo likučiais.

Paprasčiausia norėjau išsiaiškinti, ar pas visas jie lieka, ar tik aš nemoku jų panaikint.
Atsakyti
O pas mus tas puodas stovi ir dulkes renka. Pasakyciau nevykes pirkinys rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.
As pirkau Sillit greitpuodi uz 1200 lt.
Nerealiai geras daiktas. Verdu garuose viska per 3 - 15 min.
17 min. verda jautienos gabalas.
Gal dar kas turite toki puoda?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 08 25, 10:44)
Nelabai supratau tu aukstu veikimo principo  g.gif Gal nuotrauka turi?  blush2.gif

http://www.tefal.co....2FJWEX5ASXP00E9

4u.gif

isprasiau saviskio sita puoda - vaziuojam pirkti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 03 birželio 2008 - 12:04
Merginos, o gal jūs galit įdėt kokią nors savo patiekalo, pagaminto garpuodyje, fotkę?? blush2.gif

Man visas maistas gaunasi bespalvis, nesuprantu, ar aš kažką ne taip darau, ar čia taip ir turi būt g.gif unsure.gif Na, kai pati valgau tai dar nieko, bet svečio taip atrodančiu maistu net vaišinti nesinori.
Atsakyti
mikke biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, SB, ačiū tau už fotkę bigsmile.gif Nors ta garinta višta ir pas mane panašiai atrodo blush2.gif

O ryžiai irgi garų puode troškinti?? g.gif
Atsakyti
Mes irgi turim toki puoda thumbup.gif Man tai patinka,bet MB schmoll.gif Todel retai tenka juo naudotis unsure.gif Nors buciau nieko pries kasdien jame gaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 06 04, 14:38)
Oi, SB, ačiū tau už fotkę bigsmile.gif Nors ta garinta višta ir pas mane panašiai atrodo blush2.gif

O ryžiai irgi garų puode troškinti?? g.gif

Viskas jame troskinta, isskyrus agurka ir pomidora biggrin.gif
Atsakyti