Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

Pamaciau toki nauja daikta - mokrobangine, kurioje taip pat galima maista ant garu gamint. g.gif Nieks nebande? Gal atsiliepimu kokiu girdejot? Bo as jau kaip ir susigundziau, bet galvoju, gal geriau garpuodis + normali mikrobangine krosnele? unsure.gif
Atsakyti
as irgi susigundziau elektriniu garu puodu. Ttik nelabai suprantu, kaip jame galima sriuba isvirt?
Atsakyti
hmm g.gif o būna neelektrinių garpuodžių?? o apie tokį kaip sako frosted berry, tai nesu girdėjusi :8
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 05 01, 18:16)
hmm g.gif o būna neelektrinių garpuodžių?? o apie tokį kaip sako frosted berry, tai nesu girdėjusi :8

tai neelektrinis- tai paprastas puodas ant kurio dedas kitas ar keli su skyletu dugnu. Tai tokiame apatiniame iseina sriuba virti, o elektiniame, ar galima virti sriuba?
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 05 01, 19:16)

As tokia mikrobangine pamaciau pirma Cosmo berods, ten "reklamavo", o po to "gyvai" pamaciau TechnoLand'e. Nu ka as zinau, nepabandes - nesuzinosi smile.gif Matyt, ir nesuzinosiu, nes nusipirkau paprasta mikrobange tongue.gif
Ar garu puodai turi kokiu pribambasu ar tik firma skiriasi? g.gif Ir as jau noriu garu puodo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
o gal kas gali daugiau pasakyti apie bergoff garu puoda.. manau ir as jau greit susigundysiu.. ar geraiu lieva.. ar geros firmos..
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2004 12 28, 14:37)
O ką patartumėte pirkti - ar elektrinį garpuodį,ar tokį kaip Bergof?

na galiu pasakyti tik tiek kad Begof daug prastesni nei Zepter puodai, nes zepter puodai gauna garantiją visam gyvenimui thumbup.gif , na jei investuoti tai investuoti, kad ir tavo vaikai galėtų tais puodais naudotis
Atsakyti
QUOTE(jolicka25 @ 2005 05 05, 19:00)
o gal kas gali daugiau pasakyti apie bergoff garu puoda.. manau ir as jau greit susigundysiu.. ar geraiu lieva.. ar  geros firmos..

na aš pati savo akimis mačiau kaip žmonės nusipirkę Bergof puodus kelis metus džiaugiasi ir giriasi visiems, tačiau po metų kelių vėl ateina ir perka Zepter puodus...kažin kodėl?atsiprasau, jei kas ne taip
Atsakyti
Aš turiu paprastą garų puodą - dviaukštį , tokį lyg ir keramikinį. Pirkau Žanoj prieš penketą metų. Liuks daiktas, indaplovėj plaunu, dažnai naudoju. Tiesa, jame nėra laiko nustatymo.
Atsakyti
QUOTE(Amelijaa @ 2005 05 05, 18:39)
na aš pati savo akimis mačiau kaip žmonės nusipirkę Bergof puodus kelis metus džiaugiasi ir giriasi visiems, tačiau po metų kelių vėl ateina ir perka Zepter puodus...kažin kodėl?atsiprasau, jei kas ne taip

tai sakai kad bergoff nelabai kokis.. bet kad zepter kaina tai kandziojasi neraliai..
geriau as jau panaudosiu keleta meteliu.. galesiu nuspirkti naujesnio dizaino.. nei su zepter.. visa gyvenima.. sumokejusi 3k Lt..
aisku cia mano tik nuomons..
Atsakyti
Na nezinau del garpuodziu, bet mano drauge turi Berghoff keptuves, jau 3 metai, ir nesiruosia keisti ju i nieka kita g.gif Tik va del puodu nezinau, neturejau dar nei as nei pazystamos smile.gif
Atsakyti
o man atrodo kad mokėti už zepfer kad visą gyvenimą naudotumeis.. aš tikrai nenorėčiau iš mamos gauti naudotų 10metų puodų.. taip gi ir savo vaikams jų neduosiu wink.gif kita vertus yra daug patenkintų ir berghoff, jis irgi žinomas, nėra belekoks.. pinigų manau tikrai neišmesi..
Atsakyti