Ir ryte ir vakare valomes abu, tik as ilgiau valausi, jis pamakaluoja kokia minute ir bega, o jau pas odontologa bega kai beda prispiria

nesugalvoju kaip savisky nuvaryt pas dantiste

Zinot ta udmurtu liaudies patarle? "geram vyrui i dantis neziurima"
QUOTE(zhilius @ 2009 08 20, 13:59)
Dar ir kaip ziurima ...

QUOTE(rusnele @ 2009 08 21, 00:15)
Zinau, durniai tie udmurtai
maniski variau variau pas stomotologa vis pinigu gailejo ir bijojo, bet kai suskaudo taip kad negalejo kenteti tai net visus dantukus susitvarke, buvau labai maloniai nustebinta

Na nežinau, aš net su rūkančiu nesibučiuoju,ką jau kalbėt jei nesivalo dantų. Pas stomatologą nereik versti eiti jei nėra poreikio. Aš pvz pati labai jų bijau ir likčiau nesupratusi,jei mano vyras verstų ten eiti. Bet dėl valymosi tai čia jau jo tėvų klaidos,nes higienos įgūdžiai formuojami vaikystėje. Pasiūlyčiau sugėdyti,bet jei jau buvo sakyta,tai tada gal reiktų griežtai paimti šepetėlį su pasta, verst iš lovos ir liepti valytis. Gal neatsiras noras,bet bent jau bus priverstas valytis

Keista tema
Bet dar keisčiau, kad suaugusį vyrą reikia varyti dantis valytis
Tai manau reikia aiškinti, kada maudytis, kada barzdą skustis. Toks tegul miega tualete ant kilimuko

Bet dar keisčiau, kad suaugusį vyrą reikia varyti dantis valytis

Tai manau reikia aiškinti, kada maudytis, kada barzdą skustis. Toks tegul miega tualete ant kilimuko

Arba reikia duoti tokį kaulą,kaip būna šunims - pagraužia ir nereiks valytis

Na manau, kad tema aktuali, nes kaip suprantu iš postų nemažai tokių vyrų yra
Mano ex irgi panašus buvo, dantis valėsi, bet va dėl stomatologo tai jau nė už ką
Kiek prašiau, verčiau, ultimatumus sakiau, užrašiau pati niekaip neėjo.
Dabar MB valosi ir ryte ir vakare (vakare kartais net man primena
), o pas stomatologą eina kas met, profilaktiškai kaip ir aš

Dabar MB valosi ir ryte ir vakare (vakare kartais net man primena

kaip ne keista bet mano vyras labai prisiziuri savo dantis,tiesa pasakius labiau nei as
,jis visad jau apsilankys pas stomotologa,ir mane visad dar nutemps nors as labai bijau
valomes abu ryte ir vakare, tik va jis rukantis ir diena kai paruko tai mane siutas ima nuo tos rukalu smarves,is pradziu pykau o dabar nupirkau purskiamu priemoniu ir pabandytu jis man lyst prie manes nepasipurskes

QUOTE(zhilius @ 2009 08 20, 14:59)
QUOTE(rusnele @ 2009 08 21, 00:15)
QUOTE(zhilius @ 2009 08 21, 19:30)
Zinau, durniai tie udmurtai

Maniškis tai valosi... Bet ne tiek dažnai, kiek norėčiau.