maniskis tai labai prisiziuri, bet turejau dar jaunystei toki kavalieriu, kuris dvoke, kaip siuksliu backa, brrrr, reportavau ji kuo greiciausiai jau tada, dabar tikrai su tokiu negaleciau gyventi, bet meile akla.
As ant dantu valymo esu pedante, na, bet vyriskis mano tai....
Vienna karta neapsikentusi atnesiau i lova dantu sepetuka ir puodeli su vandeniu - valykis! Tai tada soko is lovos kaip igeltas ir begte valytis dantis. Sutinku, kad tai prasto auklejimo padariniai, na...bet vyrai visada linke apsileisti...

Vienna karta neapsikentusi atnesiau i lova dantu sepetuka ir puodeli su vandeniu - valykis! Tai tada soko is lovos kaip igeltas ir begte valytis dantis. Sutinku, kad tai prasto auklejimo padariniai, na...bet vyrai visada linke apsileisti...
Kokių vyrų tik nebūna
Mano tvarkingai prisižiūri.

Mano tvarkingai prisižiūri.
As irgi labai priziuriu savo dantukus. O MB gaila, bet ...
Jam dar kartais reikia pasakyti, kad issivalytu dantis

mano tevas kaip tik toks, koki aprase
bet kai dantys kristi pradejo, tai nuskuode pas odontologa, nes vis tik kaip bomzas atrodyti nenori. o teisindavosi - negaliu dantu valytis, tuoj ima kraujuot! o kaip nekraujuos, jei jie nepriziurimi ir paradantoze atsiradus...
ah tie vyrai... tikri bailiai. ne visi, bet yra tokiu, yra...

o merginos, cia dar nelabai beda. maniskis pradejo detis dantis, bet atsibodo, ir nebesidejo. tai dabar vaiksto tik su virsutiniais, ir tu paciu neplauna. as tiesiog nebesibuciuoju su juo
manau tai visu vyru problema

Net neisivaizdavau, kad tokiu problemu su vyrais gali iskilti! Maniskis valosi dantis savo noru, jam ne sakyti nereikia

kiekvioena ryta,po darbo ir pries einant miegoti...nei kas mokino nei kas liepe taip jau iprasta pas maniski...o del stomatologo sunkiau,eina tik karta per metus pasitikrinti kai jau as susinervinu ir abu mus uzregistruoju....

Prisiziuri. Man asmeniskai, baisu vyras be dantu, ir su kvapeliu.
QUOTE(wienisa_ @ 2009 06 26, 17:24)
o merginos, cia dar nelabai beda. maniskis pradejo detis dantis, bet atsibodo, ir nebesidejo. tai dabar vaiksto tik su virsutiniais, ir tu paciu neplauna. as tiesiog nebesibuciuoju su juo
manau tai visu vyru problema 

prajuokino..

Neteko man susidurti su vaikinu nesirūpinančiu burnos higiena. Tfu tfu tfu. Pati labai prižiūriu dantis, tai šlykštu būtų bučiuoti vyrą su kelias dienas nevalytais dantimis