Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir dantys

maniskis tai labai prisiziuri, bet turejau dar jaunystei toki kavalieriu, kuris dvoke, kaip siuksliu backa, brrrr, reportavau ji kuo greiciausiai jau tada, dabar tikrai su tokiu negaleciau gyventi, bet meile akla.
Atsakyti
As ant dantu valymo esu pedante, na, bet vyriskis mano tai.... doh.gif
Vienna karta neapsikentusi atnesiau i lova dantu sepetuka ir puodeli su vandeniu - valykis! Tai tada soko is lovos kaip igeltas ir begte valytis dantis. Sutinku, kad tai prasto auklejimo padariniai, na...bet vyrai visada linke apsileisti...
Atsakyti
Kokių vyrų tik nebūna blink.gif
Mano tvarkingai prisižiūri.
Atsakyti
As irgi labai priziuriu savo dantukus. O MB gaila, bet ... schmoll.gif Jam dar kartais reikia pasakyti, kad issivalytu dantis unsure.gif
Atsakyti
mano tevas kaip tik toks, koki aprase biggrin.gif bet kai dantys kristi pradejo, tai nuskuode pas odontologa, nes vis tik kaip bomzas atrodyti nenori. o teisindavosi - negaliu dantu valytis, tuoj ima kraujuot! o kaip nekraujuos, jei jie nepriziurimi ir paradantoze atsiradus... unsure.gif ah tie vyrai... tikri bailiai. ne visi, bet yra tokiu, yra...
Atsakyti
o merginos, cia dar nelabai beda. maniskis pradejo detis dantis, bet atsibodo, ir nebesidejo. tai dabar vaiksto tik su virsutiniais, ir tu paciu neplauna. as tiesiog nebesibuciuoju su juo schmoll.gif manau tai visu vyru problema verysad.gif
Atsakyti
Net neisivaizdavau, kad tokiu problemu su vyrais gali iskilti! Maniskis valosi dantis savo noru, jam ne sakyti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
kiekvioena ryta,po darbo ir pries einant miegoti...nei kas mokino nei kas liepe taip jau iprasta pas maniski...o del stomatologo sunkiau,eina tik karta per metus pasitikrinti kai jau as susinervinu ir abu mus uzregistruoju.... smile.gif
Atsakyti
Valosi
VISADA vakare, dėl stomatologo - jokių problemų- pats paprašo , kad užregistruočiau. thumbup.gif
Atsakyti
Prisiziuri. Man asmeniskai, baisu vyras be dantu, ir su kvapeliu.
Atsakyti
QUOTE(wienisa_ @ 2009 06 26, 17:24)
o merginos, cia dar nelabai beda. maniskis pradejo detis dantis, bet atsibodo, ir nebesidejo. tai dabar vaiksto tik su virsutiniais, ir tu paciu neplauna. as tiesiog nebesibuciuoju su juo  schmoll.gif manau tai visu vyru problema  verysad.gif

prajuokino.. biggrin.gif
Atsakyti
Neteko man susidurti su vaikinu nesirūpinančiu burnos higiena. Tfu tfu tfu. Pati labai prižiūriu dantis, tai šlykštu būtų bučiuoti vyrą su kelias dienas nevalytais dantimis fear.gif
Atsakyti