Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir dantys

deja deja ir pas mane tokia problema...
anksčiau tai išvis buvo tragedija... pats sakė: "kai su tavimi gyvent pradėjau, labiau savimi rūpintis pradėjau..." doh.gif lotuliukas.gif
Na privarta tai ar ne, tačiau viskas bandyta gražiuoju... tačiau dėja nueita tik pusę kelio... jis dėja taip pat arba tik ryte dantis išsivalo arba tik vakare... na dažiausiai tik vakare... ir kiek prašau verysad.gif
na o dantistų tai nesbaido... bent jau tai gerai tongue.gif
Atsakyti
chm. mes kai pradejom gyvent kartu tai pastebedavau, kad tik karta i diena ishsivalo, tai triukshma pakeliau namie, nes as jau nuo mazhu dienu ipratinta, kad kuo kuo bet dantimis reik rupintis ir valyt kasdien minimum du kartus. o jam normalu atrode vienas kartas ir tas toks 'bruksht bruksht' doh.gif uztat dabar du kart per diena visad ishsivalo biggrin.gif ..tik dantistu bijo kai mazhas vaikas g.gif kaip su tuo kovot neisivaizduoju.
Atsakyti
Su sepeteliu is paskos ryte ar vakare palakstykite, neatstokite kol neissivalys, zinokit padeda, juk nori kuo greiciau eiti pavalgyti ar griuti i lova. Cia tas pats kaip koju neplauti po pasivaiksciojimo basomis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_plunksnele_ @ 2007 06 20, 13:43)
Su sepeteliu is paskos ryte ar vakare palakstykite, neatstokite kol neissivalys, zinokit padeda, juk nori kuo greiciau eiti pavalgyti ar griuti i lova. Cia tas pats kaip koju neplauti po pasivaiksciojimo basomis.  doh.gif

sitas budas labai veiksmingas, isbandzius as jau 4u.gif
Atsakyti
Dantis valosi, pas stomatologą pats eina. O kai svogūnų pavalgo, sakau, bučkio neduosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mumi tai jau pasiekimas.. MB kasdien valosi dantis.. ir netgi du kartus per dieną.. ir netgi jau visą mėnesį.. biggrin.gif .. bo prieš tai tai 1 kartą per savaitę tik valydavosi.. ir iš ryto su dantų šepetuku laksčiau ir gąsdinau, kad be dantų liks po kelerių metų..bet ir tas nepadėjo.. kol nesusitariau su MB brolio žmona, kad pagelbėtu.. tai abi kaip užpuolėm.. prigąsdinom apie visokias paradontozes.. žinoma spalvas sutirštinom.. tongue.gif.. bet už tai kaip veiksminga.. bigsmile.gif
Atsakyti
MB ir dantis valosi ir skalauja su skalaimo skysciu, ryte pirmas dalykas dantis valytis. Dantis tvarkytis reguliariai eina.
O va as tai bailiuke, mane reikia uz rankos vesti ax.gif Jau senai turiu alergija nuskausminanciams, tai jei reikia taisyti, buna labai skausinga verysad.gif Mano dantiste patare pries ateinant brendzio ar viskio isgerti, siek tiek padeda unsure.gif Bet kad ir kaip baisu butu tikrintis einu reguliariai, kas 6-8 men
Atsakyti
QUOTE(Twilight @ 2007 07 03, 17:50)
Pas mumi tai jau pasiekimas.. MB kasdien valosi dantis.. ir netgi du kartus per dieną.. ir netgi jau visą mėnesį..  biggrin.gif .. bo prieš tai tai 1 kartą per savaitę tik valydavosi.. ir iš ryto su dantų šepetuku laksčiau ir gąsdinau, kad be dantų liks po kelerių metų..bet ir tas nepadėjo.. kol nesusitariau su MB brolio žmona, kad pagelbėtu.. tai abi kaip užpuolėm.. prigąsdinom apie visokias paradontozes.. žinoma spalvas sutirštinom.. tongue.gif.. bet už tai kaip veiksminga..  bigsmile.gif

slykstu aggressive.gif
Nesvarbu vyras ar moteris,dantys pas visu vienodi ir juos priziuret reikia doh.gif mirksiukas.gif
Pas mane tokiu problemu nera, mes neduodam buckio vienas kitam,kol abu dantu neissivalom thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane tokiu problemu nera, mes neduodam buckio vienas kitam,kol abu dantu neissivalom thumbup.gif
[/quote]

na, mes bucki duodam. Gi prabudes paryciais, nevarysi dantu valyt, kad pasibuciuot smile.gif Bet siaip tai nei minciu nekyla kol kas nei vienam dantu nevalyt - ryte ir vakare, vaikui kol kas tik vakare valom, bet pradesim kazkada ir rytais valyt smile.gif Pas stomatologa profilaktiskai kas metus einam, jei reikia, tai dazniau aisku, jei kazkur jauti, kad skauda.
Atsakyti
Na pas stomotologa nereik varyti, pats eina, ir dantis pats valosi, tik kartais tingi išsivalyt.
Atsakyti
g.gif ir taip dar būna blush2.gif niu nėturim tokikų bėdų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kartais išsivalo g.gif . Ne kartą apie tai esam kalbėję, bet veltui... Jeigu man kas pasakytų- mieloji, dažniau valykis dantis, nežinočiau, kur dėtis iš gėdos blush2.gif doh.gif . O manasis pasiklauso ir toliau kaip niekur nieko. Viskas atsinešta iš šeimos, bet kodėl neįmanoma prikalbėti frusty.gif .
Atsakyti