Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir dantys

QUOTE(vene @ 2007 07 09, 20:10)
Mano kartais išsivalo  g.gif . Ne kartą apie tai esam kalbėję, bet veltui... Jeigu man kas pasakytų- mieloji, dažniau valykis dantis, nežinočiau, kur dėtis iš gėdos  blush2.gif  doh.gif .  O manasis pasiklauso ir toliau kaip niekur nieko. Viskas atsinešta iš šeimos, bet kodėl neįmanoma prikalbėti  frusty.gif .

va va,bjauriausia,kad pas juos beveik nėra to gėdos jausmo (nu ypač dėl tokių dalykų) doh.gif
Atsakyti
Kiekviena ryta issivalo dantukus, o vakarais kartais "pamirsta" tai padaryti
Atsakyti
Oho, niu o mudu ryte is miegamojo kartu einam i vonia praustis ir pries miega taip pat ... Iprotis toks ... Valomes kartu dantis ... biggrin.gif
Atsakyti
as savo vyro niekaip negaliu priverst valyti dantis sako man ir taip gerai, ka zmoneis eis mane ir uostis doh.gif tragedija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2007 07 21, 00:40)
as savo vyro niekaip negaliu priverst valyti dantis sako man ir taip gerai, ka zmoneis eis mane ir uostis  doh.gif tragedija doh.gif

Tai aš savajam pasakau, kad, kai jis kalba, smirda iš burnos, bet jam vistiek irnesakyk.gif. Va, kad kas svetimas tai pasakytų, tada gal susiprastų g.gif . O uostyt nereikia - kai kalbi su žmogumi ir taip užsiuodžia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 07 21, 15:15)
Tai aš savajam pasakau, kad, kai jis kalba, smirda iš burnos, bet jam vistiek  irnesakyk.gif. Va, kad kas svetimas tai pasakytų, tada gal susiprastų  g.gif . O uostyt nereikia - kai kalbi su žmogumi ir taip užsiuodžia  doh.gif .

kazin maniskis ar suprastu jei svetimas pasakytu blink.gif jam vienodai ka tik galvoja doh.gif jei jam gerai tai kiti gali sakyt ka nori blink.gif
Atsakyti
Va cia tai problema blink.gif sakyciau kibenimat toki vyra su dvokianciom burnom doh.gif schmoll.gif neprisileisciau ne per kuri gala as jo blink.gif schmoll.gif feeeeeeeeeeeeee...nu net nezinau kaip isreiksti cia zinute kaip as dabar pasislykstejau tokiu vyru g.gif

Patarimas butu toks,pasiemi vyra ir tempiesi uz ausu ar ano galo jei neina kitaip ir su chlorke gerai pramuiliji burna mirksiukas.gif O jei nesiduos tegu eina buciuot klozeto.Ir tai turi buti laaaabai grieztai issakyta,kad neskambetu kaip prasymas o paliepimas smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
blink.gif ir kur jus tokiu randat.
mano tai prisiziuri burna, uztai tik pora dantu plombuotu turi biggrin.gif
Atsakyti
Del dantu valymo, tai problemu nera, bet jau pas stomotologa nueit, cia tai problema scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Mond @ 2007 08 06, 16:40)
Del dantu valymo, tai problemu nera, bet jau pas stomotologa nueit, cia tai problema  scare.gif

Maniskiam taip pat. (Beje, maniskis ruko, tei dabar susimaste dantis balint, uch.. )
Pasiteisinimas: i poliklinika nenoriu,nes sh. Reikia surasti gera privatnika...

Bla bla bla.... Gal kas vilniuje geru odontologu pasiulytu? ax.gif
Atsakyti
as vis dar laukiu kol manajam dantys prades skaudeti nes kitaip nenueis arba geriausiu atveju nueis vienakart ir nebeis
siaip pats supranta ir jau uzsimena kad reiktu eiti (matyt mano paskaitos apie visokius baisumus pradeda veikti) bet matau kad bijo o tada ir laiko "neatsiranda"
Atsakyti
QUOTE(Piliete @ 2007 08 06, 22:27)
Maniskiam taip pat. (Beje, maniskis ruko, tei dabar susimaste dantis balint, uch.. )
Pasiteisinimas: i poliklinika nenoriu,nes sh. Reikia surasti gera privatnika...

Bla bla bla.... Gal kas vilniuje geru odontologu pasiulytu?  ax.gif

SKRAIDENTA. Bent jau man ten labai patiko smile.gif tik kainos ten vienos iš aukštesnių vilniuje.
Atsakyti