Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 23, 11:24)
Man pasimatymas yra "šventa". Niekada nesu už save mokėjusi ir bet kokio pobūdžio mokėjimas pasimatymo metu - tai savęs negerbimas ir orumo pažeminimas nail.gif Visokie nagai ir skrupulingai pasiskaičiuojantys už save ar kur neskuba piniginę traukti doh.gif , tai iš viso be komentarų. Apgailėtini lopai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet tokių yra pilna šioje Marijos žemėje biggrin.gif
Atsakyti
Krizė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 23, 10:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
bet tokių yra pilna šioje Marijos žemėje biggrin.gif

Is tamstos pasisakymo, tai priesingai: nustebciau isgirdes, jog esate kur nors toliau jos koja pastaciusi.
Skandinavijoje traktuojama, kad jei moteris neprisideda prie saskaitos, tai lieka skolinga. Tai lyg savotiskas izeidimas moteriskajai lyciai. Zinoma, lietuvaitei prazerkti kojas paprasciau, argi klystu?smile.gif

Ir visgi nedaug laiko praejo, kol lyciu teises supanasejo. Kaip manot kas ir kodel uz jus mokedavo, kai lygybes visai nebuvo? Jauciaties lygios ir neskolingos, kai vaikinas apmoka saskaita?

Beje, kol dar nesuedet manes sioje diskusijoje, tai Lietuvoje visada apmoku pilna saskaita smile.gif Paprasciausiai dar nesutikau cia moters, kuria izeistu sis gestas. Visgi, manau, kad laikui begant netgi gimtineje suvokimas pasikeis...
Atsakyti
Kol kas čia vyrauja ne Skandinavijos tradicijos, taip kad kiekvienas toks nevykęs priminimas tik parodo, kaip žmogus nesuvokia, kur jis gyvena, kokios tradicijos ir pan.. Toje Skandinavijoje nemažai moterų labiau primena vištgaidžius, transvestitus ar diedus, o ne moteris. Nematau į ką lygiuotis.

Ir nesuprantama replika - klausimas apie pražergtas kojas doh.gif Čia už simbolišką kavos puodelį, vyno taurę ar pan.? Nors būna ir vakarienių. Visko būna. Bet normaliuose sveikuose santykiuose tai niekaip neįpareigoja. Jei tau tai naujiena.
Atsakyti
na dazniausiai nuo situacijos priklauso, bet per pirma pasimatyma nesu linkusi uz save moketi. ir skolinga tikrai nesijauciu
Atsakyti
Nesu kategoriškai nusiteikusi šiuo klausimu, bet visgi manau, kad vaikinas turėtų sumokėti. Jeigu per pirmus pasimatymus į kuriuos esu PAKVIESTA, turėsiu pati ir už kavą susimokėti, tai nelabai aš matysiu jį kaip potencialą g.gif Beje, išimtis, per pirmąjį pasimatymą, jeigu matau, kad nebus antrojo susitikimo, esu linkusi susimokėti ar bent jau primygtiniau pasiūlyti blush2.gif Nežinau kodėl, tiesiog taip norisi. Tiesa, kol kas neteko sutikti vaikino, kuris nemokėtų per pirmąjį pasimatymą. Tikiuosi ir neteks smile.gif Paprasčiausias etiketas.

Prisiminiau istoriją. Buvome su vaikinu kine, antras pasimatymas. Jis bilietus nupirko iš anksto, nes premjera, jaudinomės, kad prieš seansą gali nebebūti bilietų. Sėdime kino salėje, filmo vidurys, susidomėjusi žiūriu filmą ir...jis pasilenkia prie manęs ir sako: Beje, bilietai kainavo po 16Lt. Dar niekada gyvenime nebuvau taip pasimetusi lotuliukas.gif Galvoju kas čia per lopas doh.gif Sakau gerai, paduosiu po filmo ar nė filmo negaliu pažiūrėti? 4u.gif Sako gerai, po filmo. Baigės filmas, planavom eit kavos, tai aš iš to įsiučio pasakiau, kad skubu namo ir nepasiūliau nė cento tongue.gif Ir man visiškai dzin, lai eina jis kakot. Dar siūlė susitikti, žinoma nėjau biggrin.gif

Ir dar viena istorija. Vėl kinas, tik kitas vaikinas. Bilietus pirkom kartu, aš padaviau pinigus už save, jis paėmė... Po kino parvežė mane namo ir atidavė pinigus lotuliukas.gif Sako labai atsiprašau, kad šitaip nemandagiai padariau. Viskas iš jaudulio, pasielgiau kaip stuobrys, bet tikiuosi antras pasimatymas bus - lieku tau skolingas ledų hihihi.gif Nenorėjau imti aš tų pinigų, bet įgrūdo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 24 spalio 2012 - 21:54
QUOTE(meyle @ 2012 10 24, 22:51)
Prisiminiau istoriją. Buvome su vaikinu kine, antras pasimatymas. Jis bilietus nupirko iš anksto, nes premjera, jaudinomės, kad prieš seansą gali nebebūti bilietų. Sėdime kino salėje, filmo vidurys, susidomėjusi žiūriu filmą ir...jis pasilenkia prie manęs ir sako: Beje, bilietai kainavo po 16Lt. Dar niekada gyvenime nebuvau taip pasimetusi lotuliukas.gif Galvoju kas čia per lopas doh.gif Sakau gerai, paduosiu po filmo ar nė filmo negaliu pažiūrėti? 4u.gif Sako gerai, po filmo. Baigės filmas, planavom eit kavos, tai aš iš to įsiučio pasakiau, kad skubu namo ir nepasiūliau nė cento tongue.gif Ir man visiškai dzin, lai eina jis kakot. Dar siūlė susitikti, žinoma nėjau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Saunuole, labai gerai padarei 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Atsakyti
maniskis visada uz mane moka, jei meginu sumoketi neleidzia. net parduotuvej vaikstant, kai jis perkasi kazka sau i namus ( gyvenam atskirai ), pastoviai klausineja ko noriu, ka nupirkt. visada sakau, kad man nieko nereikia, bet tada perka savo nuoziura biggrin.gif arba jei kazka esu numaciusi pirkti, ant prekystalio dedu atskirai, kad pati susimokeciau, tai vistiek sustumia kartu prekes ir liepia neissigalvot biggrin.gif negaili nieko ax.gif
Atsakyti
Mes dar šviežia pora, gal daug ką daro ir tai, kad berniokas ne iš Lietuvos, bet man neleidžia mokėt. Mane tas labai kartais nervina, nes kai ką nors bendrai perkam, juk galėtume mestis... tai mąstau, kad suteiksiu jam tą malonumą dar kurį laiką ir po to pasišnekėsiu. doh.gif
Atsakyti
visada susimoku pati, nesu išlaikytinė ar siurbėlė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 10 20, 23:02)
Moku tik tada kai man nepatinka vyras, nes nenoriu niekaip jam "isipareigoti", net ir tokiu mazmoziu kaip kavos puodelis, ar vyno taure.

pritariu 10000 proc smile.gif Ir aš taip smile.gif
Papildyta:
O man buvo taip:
Susitikome pirmam pasimatymui, jis vėlavo, tai užsisakiau sulčių. Kai atėjo, padavėjas paklausė, ar į vieną sąskaitą... tai jis išdidžiai pareiškė, kad į atskiras. Tada aš išgėriau savo sultis, padėjau litukus už jas ir atsistojau išeiti. O jis man atskaitė paskaitą, kokia esu barakuda. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 10 26, 11:47)
visada susimoku pati, nesu išlaikytinė ar siurbėlė rolleyes.gif

nea..Jūs esat emancipuota moteris, tokia iš Skandinavojos, kurią vyrui praleidus pirmą pro duris apkaltintų jį seksualiniu priekabiavimu smile.gif juokauju, bet čia Jūsų pasirinkimas tempti viską pačiai, nereikia pravardžiuoti tų, kurios nori jaustis moterimis šalia vyrų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(safrem @ 2012 10 24, 22:10)
Is tamstos pasisakymo, tai priesingai: nustebciau isgirdes, jog esate kur nors toliau jos koja pastaciusi.
Skandinavijoje traktuojama, kad jei moteris neprisideda prie saskaitos, tai lieka skolinga. Tai lyg savotiskas izeidimas moteriskajai lyciai. Zinoma, lietuvaitei prazerkti kojas paprasciau, argi klystu?smile.gif

Ir visgi nedaug laiko praejo, kol lyciu teises supanasejo. Kaip manot kas ir kodel uz jus mokedavo, kai lygybes visai nebuvo? Jauciaties lygios ir neskolingos, kai vaikinas apmoka saskaita?

Beje, kol dar nesuedet manes sioje diskusijoje, tai Lietuvoje visada apmoku pilna saskaita smile.gif Paprasciausiai dar nesutikau cia moters, kuria izeistu sis gestas. Visgi, manau, kad laikui begant netgi gimtineje suvokimas pasikeis...

puikiai žinau kaip kas vyksta Skandinavijoje, ir nebūtinai man tai yra priimtina. Netgi juokinga, tai kodėl vyrai negimdo tada? jei jau lygybė tai gal ir fizinius sunkumus dalinamės po lygiai? Gal esate už tai, kad kaip tarybų Lietuvoj baba visą ūkį ant savo pečių tempia, vaikus ir dar vyrą lodorių? Gėda turėtų būti. Esat fiziškai ir visaip kitaip stipresnis, o nupirkęs kažkam kavos jau tikitės happy end'o doh.gif tipo jau investavot ir laukiat atsipirkimo?gėda doh.gif
o dėl tų kojų pražergimo, Jūs jei jau taip puikiai gaudotės kas vyksta šiaurėje tai manau esat matęs kaip jos prisigėrusios voliojas ir tikrai nesismulkina su kuo ir po kiek laiko pažinties žergti kojas.
vek šlykštu skaityti.
Atsakyti