Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Danieliaus dar labai trumpuciai plaukuciai. Tai iki kirpimo dar toli. O seip tai nemanau, kad kirpsiu ir saugosiu juos, nekokia man sita mintis
Atsakyti
saviškiui kaip tik prieš 2 dienas truputį apkirpau,nes jau kasos buvo pradėję augt rolleyes.gif bet plaukučius išmečiau,nes nelabai iš jų ten ir buvo ką saugot smile.gif
Atsakyti
As tai turiu pasilikus tokia plona sruogele plaukuciu, saugau juos kartu su is ligonines parsiveztu vardo ir duomenu uzrasiuku smile.gif Gal uzaugus ir bus sunui idomu paziuret kokius plaukucius turejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safara: 05 gruodžio 2007 - 19:19
saugau biggrin.gif

dukrytes dienorastyje buvo netgi tam skirtas vokelis wub.gif manau jai tikrai bus idomu po keliolikos metu pamatyti cool.gif
Atsakyti
As taip pat saugau mirksiukas.gif Kai gime,tai plaukuciai buvo juodi,juodi,o va dabar jau sviesesni,tad manau bus idomu paziureti kokia juodaplauke buvo lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nukirpau sruogele ir iklijavau i jos dienorasciu knygele,bet jai jau buvo beveik metukai,anksciau neisejo,nes labai jau trumpuciai plaukai buvo smile.gif
Atsakyti
as tai savo mazylio plaukelius,laikau pasidejusi, o ar verta tai nezinau g.gif , jei jam bus neydomu ismes
Atsakyti
Maniskis taip pat gime juodais plaukuciais, o dabar baltapukis. Tai esu issaugojusi sruogele tu tamsiu pirmuju plaukuciu... wub.gif wub.gif (iklijuoti dienorastyje )
Atsakyti
Gera mintis issaugoti vaiko pirmus plaukus.. thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat saugau, bet tik trečiosios dukrelės blush2.gif Manau, kad įdomu bus ir vaikui kai paūgės, ir man pačiai g.gif
Atsakyti
is pradziu tik grifkute pasikirpom, nes lindo iakytes, o surista virsuj gumyte vis istraukdavo..tad tu trumpu plaukiuku neissaugojom...bet kai eisim pas kirpeja, ar ilgesni paaugs, gal ir pati sruogele nukirpsiu ax.gif
Atsakyti
Aš pasilikau mažą sruogytę, šiaip, dėl sentimentų ir tam, kad pažiūrėt kaip pasikeitė plaukų spalva vaikui užaugus
Atsakyti