Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

QUOTE(saule_vire @ 2007 09 30, 15:01)
Ar girdėjot tokį bajerį,kad negalima vaikui kirpt plaukų kol nesueis metukai,atseit tada ilgai nepradeda kalbėt?Ką manot? g.gif Musų iki 1,5 metų ir nebuvo net ką kirpt  lotuliukas.gif

Cia tai naujiena.Kirpau plaukucius dar iki metuku... o dabar 2 su puse, bet vis dar nekalba. g.gif

Saugau sruoga albume rolleyes.gif
Atsakyti
Geriausia netikėti prietarais, viskam savas laikas. Manau, neverta nervintis. O mes pirmas sruogeles kirpom kai sūneliui buvo metukai. Jo plaukučiai šviesūs, nugarytėj garbanojasi. O priekyje buvo per ilgi, tai kad nelįsų į akis, nukirpau kirpčiukus ir aplink ausytes. Tuos plaukučius įdėjau į mažą maišelį ir jis keliavo į knygą " Mūsų stebuklas. Pirmieji sūnelio metai". Bet kai jis buvo trijų - keturių mėnesių, slinko plaukučiai, nes gimė juodukas, o patapo blondinu, tai tuos plaukučius rinkdavau nuo pagalvytės ir taip pat dėjau į maišelį. Tai man atrodo, bus smagus prisiminimas - du maišeliai, tik vienas tamsus, o kitas šviesus. ax.gif
Atsakyti
Na as mes irgi saugom pirmus plaukucius ideje i voka, bet man kirpeja sake kad voke jie gali per ilga laika sutrunyti, tai sake geriau idet i maiseli tir kur muna su begeliu tokiu ir sandariai uzspausti.
As dar ir nestumo testa su dviem juostelem saugau, ir pirmus nagucius kai nukirpom ir aisku pirmus rubelius kuriuos dar ligoninej apvilkom. Sudesiu galvoju per sunaus vestuves ir padovanosiu. ax.gif
Atsakyti
Mes ir saugom savo mažės plaukų sruogytę vaikiškame albume 4u.gif . Aš kažkaip netikiu tokiais prietarais, kad negalima kirpti iki metų, yra kas nekirpę, mergytei 4m, o dar sunkiai kalba g.gif
Atsakyti
na manajam ner labai ka kirpti, tokios garbanytes yra ant pakausiuko smile.gif ir viskas. bet aki jau nukirpsim pirma karta, tai irgi i vaikiska albumuka idesiu smile.gif
Atsakyti
as irgi saugiau sruoga i labuma iklijavau o pries tai dar ir i maisely nelabai ten matosi ta sruoga. lotuliukas.gif didis.gif
Atsakyti
iki metu as nekirpau nei vienos sruogeles mirksiukas.gif o kai buvo daugiau nei pusantru, nukirpau daug plaukuciu ir juos visus saugau wub.gif
Atsakyti
na as savo mazytes plaukuciu dar nekirpau bet manau pirmus plaukucius tikrai isaugosiu nes ir mano mama isaugojo mano plaukucius tai net idomu paciai 4u.gif
Atsakyti
Mes tai savo zuikį vedėm į kirpyklą gal pusantrų metų, tai paprašiau kirpėjos,kad man jo garbanėlę atiduotų. Saugau ją kūdikio albume. smile.gif
Atsakyti
mes saugome nuo pat gimimo po sruogele,kai kerpam plaukucius.labai idomu stebeti,kaip keiciasi ju struktura ir spalva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_vire @ 2007 09 30, 14:01)
Ar girdėjot tokį bajerį,kad negalima vaikui kirpt plaukų kol nesueis metukai,atseit tada ilgai nepradeda kalbėt?Ką manot?

XXI amžiuje tas atrodo kaip ir fantastikos srities g.gif
Atsakyti
Dukrytei dar nėr ka kirpti,bet kai nukirpsim tikrai saugosim. blush2.gif Sūnui gal metų ir mėnesio tokius pūkučius nukirpom,tai vaikiškam albume jo ir laikom smile.gif
Atsakyti