As taip pat saugau,turiu ir didziosios ir mazojo iklijavus i ju dienorascius
.

As irgi pasidejau savo maziaus plaukucius i vokeli.reiks paskiau i jo dienorasti iklijuot.
taip turim ir mes pasilikę mažio sruogelę
, nes tikiu, kad mano mažius ateity bus tamsiaplaukis ( jau dabar tamsėja po turputy), tai kad pats galėtų pasilygint, koks buvo blondinas
ir koks dabar

Ir mes saugome sruogele, mes kirpomes kai buvome metuku ir dabar jau idomu pasiziureti kaip mes po truputi tamsejame
As irgi turiu iklijavusi i dienorasti pirmuosius nukirptus plaukucius ( kirpciukus trumpinom ).

saugau i vokeli idejus

Saugom saugom
esu idejusi i maziaus albuma,neseniai buvom atsiverte ir ziurinejom,pastebejau,kad spalva visai nepasikeite,nors maniau atvirksciai

mes sūniukui pakirpom tik priekinius "peisiukus", nes jau lindo į akytes ir trukdė, bet nebuvo ką saugoti... Šiaip jau gal ir reiktų apkirpt, nes, kaip dėdė sako, "nevyriškai atrodo" ta garbanota kasytė, bet man taaaip gražu
dar nenoriu. Kai jau kirpsim, manau, išsaugosiu sruogytę ir įklijuosiu į mažiaus knygutę

As Kajuko plaukus idejau i maziuka plastikini maisiuka ir iklijavau i jo knygele 'mano pirmieji metai' kuria pildau nuo gimimo:)
Aš irgi įklijavau sruogytę į dienoraštį, o likusius sudėjau į voką. Saugau ir kitas mielas smulkmenas.
Planuoju atiduoti kraitelį kai pats sukurs šeimą. Manau jam tai bus puiki staigmena

mes irgi turime