Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

As taip pat saugau,turiu ir didziosios ir mazojo iklijavus i ju dienorascius tongue.gif .
Atsakyti
As irgi pasidejau savo maziaus plaukucius i vokeli.reiks paskiau i jo dienorasti iklijuot.
Atsakyti
taip turim ir mes pasilikę mažio sruogelę ax.gif , nes tikiu, kad mano mažius ateity bus tamsiaplaukis ( jau dabar tamsėja po turputy), tai kad pats galėtų pasilygint, koks buvo blondinas biggrin.gif ir koks dabar biggrin.gif
Atsakyti
Ir mes saugome sruogele, mes kirpomes kai buvome metuku ir dabar jau idomu pasiziureti kaip mes po truputi tamsejame
Atsakyti
As irgi turiu iklijavusi i dienorasti pirmuosius nukirptus plaukucius ( kirpciukus trumpinom ). smile.gif
Atsakyti
saugau i vokeli idejus biggrin.gif
Atsakyti
Saugom saugom rolleyes.gif esu idejusi i maziaus albuma,neseniai buvom atsiverte ir ziurinejom,pastebejau,kad spalva visai nepasikeite,nors maniau atvirksciai rolleyes.gif
Atsakyti
mes sūniukui pakirpom tik priekinius "peisiukus", nes jau lindo į akytes ir trukdė, bet nebuvo ką saugoti... Šiaip jau gal ir reiktų apkirpt, nes, kaip dėdė sako, "nevyriškai atrodo" ta garbanota kasytė, bet man taaaip gražu wub.gif dar nenoriu. Kai jau kirpsim, manau, išsaugosiu sruogytę ir įklijuosiu į mažiaus knygutę wub.gif
Atsakyti
As Kajuko plaukus idejau i maziuka plastikini maisiuka ir iklijavau i jo knygele 'mano pirmieji metai' kuria pildau nuo gimimo:)
Atsakyti
Na mes irgi mažytę sruogytę prilipinom dienoraštyje tongue.gif . Dabar toks "auksinis" vaikas, žiūrėsim kaip keisis plaukučiai paaugus.
Atsakyti
Aš irgi įklijavau sruogytę į dienoraštį, o likusius sudėjau į voką. Saugau ir kitas mielas smulkmenas. wub.gif Planuoju atiduoti kraitelį kai pats sukurs šeimą. Manau jam tai bus puiki staigmena bigsmile.gif
Atsakyti
mes irgi turime smile.gif
Atsakyti