Visai pamirsau, gera ideja, nors jau kokius 3 kartus kirpciukus kirpom (kitur taip neauga), bet neissaugojau. Dabar tikrai paliksiu atminciai, nes man ir paciai labai idomu butu isvysti savu plaukuciu sruogele mazos, palyginciau su dukreles, bet deja neturiu, nors mano mama kitus dalykelius issaugojo ir visai idomu juos pamatyt, paciupinet, pamastyt.
Po pirmojo kirpimo pasilikau atminimui abiejų savo berniukų po sruogelę-garbanėlę
.

Vyresnėlę dukrą pirmą kartą kirpau tik 4 metų. Kol maža buvo auginau kasas, o kai paaugo pati neleido
O mažajai dabar kasas dar auginam . Tiesiog neturim ko kirpti. O vyresnioji labai mielai žiūrinėja savo sruogą ir vis ligina su dabartinių plaukų spalva.

mes dar nekirpom,bet kai kirpsim butinai issaugosim,mes viska saugom

mano sunelis buvo laaabai kantrus kai kirpom
na kai skutom su masinele,bet esu per daug semintali,kad sruogos jo neissaugoti
svarbiausia,kad 1m.plaukai jo buvo tokie uzauge jog galejome risti i kasa

Išsaugojau sruogelę.

Mazoji dar nekirpta,nes neturi ka? O sunaus pirmus nukirptus plaukelius issaugojau ir kai jis ejo i pirma klase rugsejo 1d jam juos idejau i kisene(zinoma jis to nezinojo).Sako vaikas juos turi isbarstyti ,tada gerai mokysis.Ziuresim kaip bus toliau,dabar ,tai neblogai.

QUOTE(baltakase @ 2008 06 10, 16:42)

Mazoji dar nekirpta,nes neturi ka? O sunaus pirmus nukirptus plaukelius issaugojau ir kai jis ejo i pirma klase rugsejo 1d jam juos idejau i kisene(zinoma jis to nezinojo).Sako vaikas juos turi isbarstyti ,tada gerai mokysis.Ziuresim kaip bus toliau,dabar ,tai neblogai.

Geras. Bet gaila būtų išbarstyti.

Aš savo sruogą turiu.

Kadangi pildžiau dienoraštį tai išsaugojau ir pirmą plaukų sruogelę

O aš išsaugojau pirmo ir antro kirpimo sruogeles. Laibai įdomu net man pačiau, nes spalvos gerokai skiriasi
tai manau, kad ir jai bus idomu, kai paaugs

as irgi saugau
labai miela dezute net specialiai laikyti sruogelei nupirkau :

QUOTE(Dikute @ 2008 08 03, 20:43)