Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Visai pamirsau, gera ideja, nors jau kokius 3 kartus kirpciukus kirpom (kitur taip neauga), bet neissaugojau. Dabar tikrai paliksiu atminciai, nes man ir paciai labai idomu butu isvysti savu plaukuciu sruogele mazos, palyginciau su dukreles, bet deja neturiu, nors mano mama kitus dalykelius issaugojo ir visai idomu juos pamatyt, paciupinet, pamastyt.
Atsakyti
Po pirmojo kirpimo pasilikau atminimui abiejų savo berniukų po sruogelę-garbanėlę smile.gif .
Atsakyti
Vyresnėlę dukrą pirmą kartą kirpau tik 4 metų. Kol maža buvo auginau kasas, o kai paaugo pati neleido biggrin.gif O mažajai dabar kasas dar auginam . Tiesiog neturim ko kirpti. O vyresnioji labai mielai žiūrinėja savo sruogą ir vis ligina su dabartinių plaukų spalva.
Atsakyti
mes dar nekirpom,bet kai kirpsim butinai issaugosim,mes viska saugom ax.gif
Atsakyti
mano sunelis buvo laaabai kantrus kai kirpom g.gif na kai skutom su masinele,bet esu per daug semintali,kad sruogos jo neissaugoti blush2.gif svarbiausia,kad 1m.plaukai jo buvo tokie uzauge jog galejome risti i kasa biggrin.gif
Atsakyti
Išsaugojau sruogelę. wub.gif
Atsakyti
4u.gif

Mazoji dar nekirpta,nes neturi ka? O sunaus pirmus nukirptus plaukelius issaugojau ir kai jis ejo i pirma klase rugsejo 1d jam juos idejau i kisene(zinoma jis to nezinojo).Sako vaikas juos turi isbarstyti ,tada gerai mokysis.Ziuresim kaip bus toliau,dabar ,tai neblogai. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltakase: 10 birželio 2008 - 15:43
QUOTE(baltakase @ 2008 06 10, 16:42)
4u.gif

Mazoji dar nekirpta,nes neturi ka? O sunaus pirmus nukirptus plaukelius issaugojau ir kai jis ejo i pirma klase rugsejo 1d  jam juos idejau i kisene(zinoma jis to nezinojo).Sako vaikas juos turi isbarstyti ,tada gerai mokysis.Ziuresim kaip bus toliau,dabar ,tai neblogai. cool.gif

Geras. Bet gaila būtų išbarstyti. unsure.gif

Aš savo sruogą turiu. wub.gif Nu neapsakomas jausmas liesti savo kūdikiškus plaukučius. wub.gif
Atsakyti
Kadangi pildžiau dienoraštį tai išsaugojau ir pirmą plaukų sruogelę ax.gif
Atsakyti
O aš išsaugojau pirmo ir antro kirpimo sruogeles. Laibai įdomu net man pačiau, nes spalvos gerokai skiriasi bigsmile.gif tai manau, kad ir jai bus idomu, kai paaugs thumbup.gif
Atsakyti
as irgi saugau smile.gif labai miela dezute net specialiai laikyti sruogelei nupirkau : wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2008 08 03, 20:43)
as irgi saugau smile.gif labai miela dezute net specialiai  laikyti sruogelei  nupirkau : wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif O aš turiu albumuk jis toks mielas rolleyes.gif net spec., nekirpau jau paaugusių plaukučiu pati vedžiau į vaikų kirpykl, paprašiau sruogelės rolleyes.gif kirpėja nusišypsojo, kad visos mamytės taip daro pirmą kartelį kerpant, susiviniojau į servetėlę, ir žioplas daiktas pamečiau iš rankinuko doh.gif verysad.gif Bet sakioau nebėda nukirpsiu jau dvimetinuko vistiek bus įdomu koks baltapūkis buvo, nes žinau, kad patamsės, nes į tėvelį wub.gif
Atsakyti