Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Turiu pirmu kirptu plaukuciu sruogele, kuria zadu issaugoti ir kartu su kitais atmintinais daiktais suaugus padovanoti (dezuteje jau ideta juostele nuo rankytes, kur buvo uzdeta gimdykloje su ugiu, svoriu, gimimo laiku; kriksto zvake, kriksto rubeliai, atvirukai su per krikstynas rasyta dukrytes ateities vizija). Veliau idesiu i ta dezute ir pirma iskritusi dantuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 13 lapkričio 2008 - 13:23
QUOTE(Eziuke @ 2007 04 07, 17:55)
sveikos, mamos, turiu tokį klausimėlį: ar saugot savo vaikučio pirmą kartą nukirptus plaukus? Radau pas savo mamą savo pirmus plaukučius voke su užrašu... buvo malonu, bet paskui juos išmečiau smile.gif O neseniai pirmą kartą apkirpau savo vaiką, ir kaž-kaip gaila pasidarė plaukus išmesti  wub.gif
ar jus irgi juos saugote?

Maniškiui tuoj dveji, bet dar nė karto nekirpom... ax.gif Labai gaila garbanėlių, kurių nukirpus nebeliks... verysad.gif Bet kai jau pribresim šiam reikalui, tai būtinai pasistengsiu garbanėlę išsaugoti... smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu išsaugojusi pirmąją plaukučių sruogelę, o taip pat ir kitus atmintinus daiktelius ax.gif viskas kaupiama dėžutėje, kurią atiduosime užaugusiam wub.gif
Atsakyti
Pirmo sunaus taip saugau,o antram mazyliui dar nekirpom plaukuciu tongue.gif
Atsakyti
As taip pat issaugojau, ir iklijavau i mazylio knygute wub.gif
Atsakyti
as taip pat saugau pirmaja sruogele, o taip pat ir pirmus rubelius,pampersus po viena is kiekvieno laikotarpio,kriksto rubelius viska sudesiu i skrynele ir paliksiu prisiminimui tiek sau tiek dukrytei biggrin.gif
Atsakyti
Mes pirma karta kirpomes kaip buvo 6 men vaikinui, nes buvo labai apzeles plaukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
saugau ir iklijuosiu i albuma su nuotraukytem... ten pat ir dantuka idesiu... bus toks vaikystes albumelis kiekvienam mano vaikeliui smile.gif
Atsakyti
Aš neišsaugojau plaukučių sruogos nei vienos nei kitos, kažkaip nepagalvojau blush2.gif .
Atsakyti
issaugojom, reikes ir man nusipirkt tokia knygute, ogal kas pasdovanos blush2.gif , (Diedukai) ir iklijuociau tuos plaukucius rolleyes.gif
Atsakyti
mums gimines is Airijos dovanu atsiunte remeli ir dvi dezutes (plaukuciam ir dantukui) su isgraviruotu dukrytes vardu,tai kai pirma karta kirpom tai idejau sruogele plaukyciu i dezute,bus labai faina atminimui smile.gif
kiek ziurejau,tai tokio rinkinuko atminciai Lietuvoj niekur nemaciau,galvojau irgi leliukam nupirkt dovanu,labai originali dovana lankynoms butu thumbup.gif
Atsakyti
Issaugojau ir as pirmaja sruogele, thumbup.gif ipakavau i dezute ir ja priklejavau prie kudikio dienorascio wub.gif o dar tekukas nufotkino kaip kirpau, tai ir nuotrauka bus atminimui biggrin.gif
Atsakyti