Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

noriu jusu mireglina paklausti kur savo berniukams kirpote plaukucius namuose ar vedete i kirpykla as vakar su masinele priekinius plaukiukus pritrumpinau nes jau i akytes lindo.visu l nutrumpinti nenorejau nes jam truputi raitosi smile.gif
Atsakyti
Raminciukas>aš saviškį kerpu pati, nes jam kirpimasis yra didelė kančia, mat reikia ramiai pasėdėti. O kerpu su žirklėm, su mašinėle kažkaip baisu pačiai smile.gif

O atsakant į temos klausimą - tai taip, aš turiu išsaugojus pirmus kirptus plaukučius wub.gif
Atsakyti
norejau ir as su zirklem apkirpt bet pabijojau kad galiu kur ibrezit maniskis vietoj nenustygsta kai ir vakar kirpau su masinele laksciau paskui po visa kambari biggrin.gif
Atsakyti
aš tai nusipirkau žirkles bukais galais, nors maniškis irgi nenustygsta kėdėje, bet kol kas, tfu tfu tfu, jokiu nesklandumų neturėjom biggrin.gif

Nors jau ketinu pradėt pratinti, kad kartu su vyru eitų apsikirpti, nes maniškis jau nemažas, greitai trys metukai bus smile.gif
Atsakyti
o tai liux dar ir kedutej sedi maniskis kaip laukinukas eina lipa griebe kas tik po ranka pasitaiko tai mums su zirklem butu prasti reikalai.mums tik 1metukaiir7d
Atsakyti
QUOTE(raminciukas @ 2008 11 06, 00:34)
o tai liux dar ir kedutej sedi maniskis kaip laukinukas eina lipa griebe kas tik po ranka pasitaiko tai mums su zirklem butu prasti reikalai.mums tik 1metukai ir 7d

pas maniskį tokių metų dar nebuvo ką kirpt, nors dabar tai greitai auga plaukučiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raminciukas @ 2008 11 05, 22:55)
noriu jusu mireglina paklausti kur savo berniukams kirpote plaukucius namuose ar vedete i kirpykla as vakar su masinele priekinius plaukiukus pritrumpinau nes jau i akytes lindo.visu l nutrumpinti nenorejau nes jam truputi raitosi smile.gif

Dičkį iki 2 m. žirklėmis kirpdavau pati. Visai neblogai pavykdavo. Be to jis gana ramus vaikas, nesipriešindavau. Nuo 2 m. pradėjau vesti į kirpyklą. Pirmas kartas buvo baisus, bet vėliau greitai priprato.
Mažiui plaukus kol kas kirpom tik kartą. Psiskolinome mašinėlę. Vyras laikė, aš kirpau. Pirmu numeriu lotuliukas.gif Tokia šukuosena labai tinka prie mūsų bandituko charakterio lotuliukas.gif Beje kol kirpom, jis visą laiką rėkė, bet ne todėl, kad bijojo, o dėl to, kad suvaržėm jo laisvę.
Atsakyti
mes tai turim ka kirpt buciau gal anksciau apkirpus bet viena kirpeja pasake kad reikia kirpt ne anksciau kai vaikui sueis metukai.vaiko aura apsaugosi ir laukiau biggrin.gif vyras senai sake apkirpk vaika ne saugau aura lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nireglina @ 2008 11 06, 01:50)
Dičkį iki 2 m. žirklėmis kirpdavau pati. Visai neblogai pavykdavo. Be to jis gana ramus vaikas, nesipriešindavau. Nuo 2 m. pradėjau vesti į kirpyklą. Pirmas kartas buvo baisus, bet vėliau greitai priprato.
Mažiui plaukus kol kas kirpom tik kartą. Psiskolinome mašinėlę. Vyras laikė, aš kirpau. Pirmu numeriu lotuliukas.gif Tokia šukuosena labai tinka prie mūsų bandituko charakterio lotuliukas.gif Beje kol kirpom, jis visą laiką rėkė, bet ne todėl, kad bijojo, o dėl to, kad suvaržėm jo laisvę.

cia jau panasus i maniski jei mes taip butume padare skambetu visas namas.o man teko lakstyti po kambari bet gerai apkirpauliux
Atsakyti
as savo karalaiti kerpu, kai jis miega.
Atsakyti
nukirpau pirma garbanele nes jau lindo i akeles ir idejau i vaikelio knygele atminimui rolleyes.gif bet daugiau nekirpau nes man labai grazu kai berniukai su ilgais plaukuciais ,o dar ir garbiniuojasi truputi blush2.gif nors ir sakoma kad reikia pirmus nukirpti kad stipresni plaukuciai butu ,bet kadangi ju kiekiu nesiskundziame ir man labai gaila tai ir nekirpau ax.gif

pastebejau maia musu maziukai labai panasaus amziaus rolleyes.gif su praejusu tortadieniu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 12 lapkričio 2008 - 14:49
As iklijavau pirmaja kirpta dukrytes plauku sruoga i jos knyga atsiminimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2008 11 12, 22:13)
As iklijavau pirmaja kirpta dukrytes plauku sruoga i jos knyga atsiminimui  smile.gif

drinks_cheers.gif As ta pati padariau, bet sunelio atmnimu knygoj, priklijavau ja salia kojytes ir rankytes antspaudo wub.gif
Atsakyti