Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

ax.gif as kazkodel nepagalvojau,kad reikia pasilikti.
Atsakyti
kartais ismetu, o kai esame ir kerpame sodyboje, tai sudeginame smile.gif
Atsakyti
Pirmuosius vaikų kirptus plaukučius saugau.
Mano vyresnėlei, kai buvo 16 buvau tokią knygą paruošus- su nuotraukom, pasakojimais ir aprašymais, jos piešinėliais ir pirmais plaukučiais.
Mačiau, kap džiaugiasi ir kaip pagarbiai tą knygą laiko.
Manu, kad ir jaunesniems patiks - jiems irgi po tokią knygelę ruošiu. blush2.gif
Atsakyti
Dar neturiu ka saugot, nes nuo gimimo nekirpti plaukuciai cool.gif
Atsakyti
Taip, saugau pirmuosiu kirptus plaukucius 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi saugau. Tik pirma struogelė trumputė, nes kirpau kuo mažiau, tik kad mažiau veltusi plaukučiai. Gal reikės ir kitą išsaugot, kai ilgesnė bus, bet vėlgi, noriu dabar pakirpti tik tiek, kiek veliasi, o šiaip tai būtų ilgesnė sruogelė.
Pasinaudosiu patarimu, kaip sulijuot, kad nebyrėtų, nes dabar taip sukabinau su lipnia juosta ir nežinojau, kaip patikimai sutvirtinti, tad kol kas voke laikau, o dabar jau galėsiu albumėlin įklijuot smile.gif
Atsakyti
Mes irgi saugome smile.gif , nukirptus plaukucius iklijavau i mazylio dienorasti, manau kai sunus uzaugs jam bus smagu paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
Pati turiu savo plaukuciu sruogyte, issaugota mamos. Ir visu savo dukryciu pirmasias nukirptas sruogeles issaugojau. Taip keista, sruogytes beveik juodos- visos maniskes gyme tankiais tamsiais ilgais plaukuciais. O dabar, vyriausia yra rusvais plaukuciais, dvi jauneles- visai blondinukes wub.gif
Atsakyti
Mes irgi saugom pirmuosius plaukucius.Vedam vaiko knyga,ten ir saugom sruogele 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi saugom plaukučius, ir dar dantuką, kurį išsimušė biggrin.gif
Atsakyti
Dar plaukuciu mazosios nekirpom,bet galvoju kaip jau kirpsim viena sruoga tikrai pasiliksim prisiminimui. smile.gif
Atsakyti
Mes nesaugome, net nebuvo tokios minties juos pasilikti smile.gif
Atsakyti