Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

As saugau, mano mazylio dienorastyje yra vokelis specialus pirmai mazylio sruogai smile.gif
Atsakyti
Saugau biggrin.gif
Atsakyti
ne kazkaip nepagalvojau
Atsakyti
aš saugau blush2.gif
kaip ir tuos ženklelius, kuriuos uždėjo ant rankų-kojų gimdykloje wub.gif

tik virkštelės ir jos spaustuko nesaugau. išmečiau iš karto, kai tik nukrito.
Atsakyti
Sako iki metuku negalima kirpti,mums siandien suejo metukai,tai reikes kuria diena plaukucius patrumpint,nes labai i akytes lenda,turbut idesiu i koki vokeli ir laikysiu prisiminimui smile.gif
Atsakyti
wub.gif as dar nekirpau,bet saugosiu,man miela bus prisiminti kai bus vyras thumbup.gif
Atsakyti
Jei nebūtų kūdikio knygoje vietelės sruogai saugoti, tikriausiai būčiau nepagalvojusi. Dabar saugom smile.gif Tiesa, sunku saugoti labai. biggrin.gif nes dukrytei labai patinka "skaityti" tą albumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 10 14, 16:41)
Dar neturiu ka saugot, nes nuo gimimo nekirpti plaukuciai  cool.gif

Mūsiškės irgi nekirpti, bet sruogytę nukirpome ir turim pasidėję smile.gif Ir dičkės turim (sruogytei jau virš 20 metų biggrin.gif )
Atsakyti
Kadangi mano panele gime su ilgom kasom, tai teko pora kartu patrumpinti grifkute, kad nelistu i akis ax.gif taigi abieju kirpimu plaukuciai iklijuoti i kudikio knyga 4u.gif ( kadangi mano panele gime tamsi, o dabar nusviesejus, tai pirmi plaukuciai tokie tamsus, o kiti tokie jau nusvieseje blush2.gif )
Atsakyti
nesaugau ax.gif kazkaip nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2010 01 08, 13:14)
aš saugau  blush2.gif
kaip ir tuos ženklelius, kuriuos uždėjo ant rankų-kojų gimdykloje  wub.gif

tik virkštelės ir jos spaustuko nesaugau. išmečiau iš karto, kai tik nukrito.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as i tokius sentimentus nesileidziu,kam tas sruogas saugot,gi plaukai visa gyvenima auga...tada reikia ir nagus nukirptus saugot ir kakuti pirma lotuliukas.gif na zenkliukai kitas reikalas,cia bent duomenys prisiminimui yra smile.gif
Atsakyti