Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Pirmąją sruogą nukirpau gal kai dukrytei buvo ~ 3 mėn. ir įklijavau į kūdikio knygą. Vėliau kai kirpau plaukus irgi sruogą įklijavau. Įdomu stebėti kaip keičiasi plaukų spalva 4u.gif Gimė juodais plaukais, o dabar jau blondinė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu abiejų pirmojo kirpimo sruogeles wub.gif .
Atsakyti
O šiaip pagal senus laikus ir papročius sakoma pirmuosius plaukelius reikia sumesti į upę ir palinkėti vaikui sėkmės gyvenime, na dar nepadariau, bet maišiuke laikau, teks sumesti puse ir bišluti pasilikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Saugau abieju vaiku plaukucius ax.gif
Atsakyti
as taip pat saugau dukrytes plaukucius, kai uzaugs bus idomu paziureti. mama rinko mano plaukuciu sruogas iki siol yra. 4u.gif
Atsakyti
tik maza sruogyte iklyjavau i kudikio knyga bigsmile.gif
Atsakyti
taip kai tik nukirpau is kart mazyte sruogele prie nuotarukos su nauja sukuosena prisegiau tongue.gif
Atsakyti
vat vat, mes taip pat saugom-iklijavom i kudikio knyga blush2.gif
Atsakyti
Saugau! bigsmile.gif Iklijavau! Ir rankų nagus, ir kojų dar atskirai hihihi.gif Man čia kažkuo nesveiku kvepia... cool.gif
Atsakyti
Dukrytei dar nekirpau plauku, bet maza sruogele esu nukirpusi ir idejusi i albuma prisiminimui. smile.gif
Atsakyti
Pirmojo vaikucio kelias sruogas turiu, mat gime tamsus su ilgais plaukais. Po to nukirpau jau kai nuslinko pirmieji ir uzaugo nauji plaukuciai, jau sviesesni. O trecia nukirpau sruogele kai jau buvo po pirmo kirpimo, mat plaukai patamsejo ir pasidare veslesni. O mazyliui dar nekirpau nors jau 9men, o kirpt tai dar nelabai yra is ko ax.gif
Atsakyti
Mano mažiukas irgi plaukuotas gimė, tai saugau pirmąją sruogelę ir pabučiuoju kartais, kad atgimtų nerealios laimės pojūčiai blush2.gif
Atsakyti