Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

QUOTE(Liutas2006 @ 2007 04 16, 10:56)
O man kazkaip tokiu dalyku jokio noro nera saugot. Nejauciu plaukam jokiu sentimentu  g.gif
.

As irgi nesaugau... blush2.gif
Atsakyti
kaip butu idomu tureti savo pacios kraiteli....kadangi tokio pati neturejau,tai va savo maziukui visokiu nesamoniu pridarysiu. cool.gif
tad nukirpau sruogele tu plauku,su kuriais gime. ir dabar,kai suejo 1 m.nukirpau kita. manau,kad po kazkiek laiko, bus idomu paziureti ir man,ir jam,kaip is juoduko pavirto blondinu. smile.gif
Atsakyti
nesaugau,bet kai bus antro vaikiuko pirmas kirpimas tai tikrai išsaugosiu bent sruogytę wub.gif
Atsakyti
esu pakirpusi, kad i akis nelistu jau gal apie 10 kartu per beveik 2 metus nuo gimimo. Nei karto atminciau tu plauku nerinkau, bet kai jau nuspresim nukirpti garbanas, tai tikrai sudesiu, nes bus labai gaila tiek daug grozio kirpykloje palikti. Draugiu leliai panasaus amziaus jau seniai apkirpti, o mes dar gailim. Nors daug kas ir mergyte vadina del musu ilgu garbanotu smile.gif reiks kada ryztis, nors man grazu, o vaikui irgi netrukdo kaip matosi.
Atsakyti
Pirma karta suneliui plaukucius kirpom tuoj po pirmo gimtadienio, labai jau ilgos garbanos buvo, ir visi manydavo, kad tai mergyte. Tai kai nukirpo, tiesiog gaila buvo ismesti viena labai didele grazia sruoga, todel idejau i dezute ir uzrasiau data. Kai vaikas uzaugs, gales paziureti, kokias garbanas turejo sulaukes metuku wub.gif , o jei nepatiks, tada gales pats spresti, ka daryti - sudeginti ar pasilikti rolleyes.gif
Atsakyti
Saugom wub.gif
Atsakyti
mes ir turim pirma kirpta sruoga... kadangi turim kudikio albuma, o ten yra toks puspaliukas su pirmuoju kirpimu ir pirmasios sruogeles ydejimu wub.gif
Atsakyti
Taip, saugom rolleyes.gif
Kazkaip net idomu vis pasiziuret ir vaikams parodyt kokie tie ju plaukuciai buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Aš saugau tik ta sruogele su kuria gimė,nes turėjo daug plaukų....ji gimė su juodais plaukučiais,o dabar jie pilki....tai manau bus įdomu pasižiūrėti su kokiais plaukučiais gimė....
Atsakyti
as irgi saugau smile.gif nes mano mazute gime taip pat juodais plaukiukais o dabar is svesejo tai nukirpau ir laikau ta pirma sruogele 4u.gif
Atsakyti
mes kaip tik pries pora savaiciu nukirpom mazyle,ir as pasilikau atminimui ax.gif dar saugau pirmasias mazas koinytes,batukus 4cm.ilgio smile.gif ,jei jie kaip tik buvo kai gime,dabar paziuriu,net nesitiki kad tokia kojyte buvo ax.gif saugau ir drabuzelius su kuriais parsiveziau is ligonines mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu pirmaja sruogele idejus i vokeli ir iklijavus i vaiko knygute wub.gif Ech tos mamos, pilnos sentimenu rolleyes.gif
Atsakyti