Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Maitinam, maitinam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sirguliuojam, tai nieko neveikiam tik ciulpinam, net pavadino vyras ja - sako tu dabar musu ciulpinukas esi, tai ji istraukia is burnytes, parodo su pirstuku ir sako "pukas", ir jau taip issisiepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 26, 14:23)
Tik koka kolos ir čipsų dar nevartojam kaip "išsivysčiusiose" šalyse  mirksiukas.gif Matau čia yra mamytė iš Londono. Turbūt Anglijoj nėra labai populiarus ilgas maitinimas MP?
Oi, kolos niekada negeriu ir vaikams tikrai neduosiu schmoll.gif

Del ilgo zindymo...na is esmes taip, UK nera labai populiaru zindyti, ne tik kad ilgai , bet apskritai dazniau mamos renkasi misinukus verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
Kaip gerai, kad atsiradot clap.gif Čia turbūt vienas iš jaukiausių kampelių visose internerto platybėse.
O dėl kolos aš pajuokavau, gal kas ne taip suprato mirksiukas.gif Prisiskaičiau kitose temose, kad Anglijoj visas ligas, net viduriavimą "nugazinta" kola gydo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 03 02, 18:40)
O dėl kolos aš pajuokavau, gal kas ne taip suprato  mirksiukas.gif

As supratau, kad juokais mirksiukas.gif Nors, tiesa sakant, realybeje visgi liudna matyti, kai pvz nestuke.gif geria coca cola
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2008 03 02, 20:06)
  Nors, tiesa sakant, realybeje visgi liudna matyti, kai pvz  nestuke.gif geria coca cola

drinks_cheers.gif Deja, ir Lietuvoj kai kas geria, o paskui vargšui mažiukui odelė nuo alergijos lupasi verysad.gif
Atsakyti
Aš jau tikrai nebe. ax.gif Kažkaip nebeprašė ir tiek, o aš nusprendžiau nesiūlyti. rolleyes.gif Tai mūsų MP valgymo laikas- 2 m. 4 mėn. ir 5 d. ax.gif

Tiesa, pradžioje porą naktų kažkoks irzlesnis buvo (nors naktimis jau nuo 2 m. nebevalgė), o vieną naktį išvis tik pasnaudė- nemiegojo... Gal su pienuko atsisakymu susiję? mastau.gif

SĖKMĖS VISOMS MAITINANČIOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 03 kovo 2008 - 11:12
QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 11:09)
Aš jau tikrai nebe.  ax.gif Kažkaip nebeprašė ir tiek, o aš nusprendžiau nesiūlyti.  rolleyes.gif  Tai mūsų MP valgymo laikas- 2 m. 4 mėn. ir 5 d.  ax.gif

Tiesa, pradžioje porą naktų kažkoks irzlesnis buvo (nors naktimis jau nuo 2 m. nebevalgė), o vieną naktį išvis tik pasnaudė- nemiegojo... Gal su pienuko atsisakymu susiję? mastau.gif

SĖKMĖS VISOMS MAITINANČIOMS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Va kaip gražiai ramiai smile.gif Vienas iš ramaus nujunkymo variantų - nesiūlyk, bet neatsakyk. Jei neprašo, pamiršta, tai gal jau ir nebereikia.
Gali būti, kad irzlumas susijęs su nusijunkymu buvo, didelis pokytis gyvenime sukelia pasekmes. Tikėkimės, augsit toliau sveiki ir laimingi wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Maniškė jau po truputį lyg ir atsisakinėja krūties. Bet vakar turėjom neplanuotą remontą namie (trūko radiatorius), o dukra bijo visokių kalimų ir gręžimų doh.gif . Tai naktį neramiai miegojo ir vėl dažnai krūties reikalavo,bet gal čia dėl patirtų įspūdžių g.gif .
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 11:09)
Aš jau tikrai nebe.  ax.gif Kažkaip nebeprašė ir tiek, o aš nusprendžiau nesiūlyti.  rolleyes.gif  Tai mūsų MP valgymo laikas- 2 m. 4 mėn. ir 5 d.  ax.gif

Tikrai sauniai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 12:09)

Šaunuolė tu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 12:09)

Smagu, kai taip gražiai ir ramiai pavyko atsisveikinti su pienuku. thumbup.gif
Atsakyti