Maitinam, maitinam

Sirguliuojam, tai nieko neveikiam tik ciulpinam, net pavadino vyras ja - sako tu dabar musu ciulpinukas esi, tai ji istraukia is burnytes, parodo su pirstuku ir sako "pukas", ir jau taip issisiepia

QUOTE(davara @ 2008 02 26, 14:23)
Tik koka kolos ir čipsų dar nevartojam kaip "išsivysčiusiose" šalyse
Matau čia yra mamytė iš Londono. Turbūt Anglijoj nėra labai populiarus ilgas maitinimas MP?
Oi, kolos niekada negeriu ir vaikams tikrai neduosiu 

Del ilgo zindymo...na is esmes taip, UK nera labai populiaru zindyti, ne tik kad ilgai , bet apskritai dazniau mamos renkasi misinukus

Kaip gerai, kad atsiradot
Čia turbūt vienas iš jaukiausių kampelių visose internerto platybėse.
O dėl kolos aš pajuokavau, gal kas ne taip suprato
Prisiskaičiau kitose temose, kad Anglijoj visas ligas, net viduriavimą "nugazinta" kola gydo...

QUOTE(davara @ 2008 03 02, 18:40)

As supratau, kad juokais

QUOTE(ast_alaus @ 2008 03 02, 20:06)

Aš jau tikrai nebe.
Kažkaip nebeprašė ir tiek, o aš nusprendžiau nesiūlyti.
Tai mūsų MP valgymo laikas- 2 m. 4 mėn. ir 5 d.
Tiesa, pradžioje porą naktų kažkoks irzlesnis buvo (nors naktimis jau nuo 2 m. nebevalgė), o vieną naktį išvis tik pasnaudė- nemiegojo... Gal su pienuko atsisakymu susiję?
SĖKMĖS VISOMS MAITINANČIOMS

Tiesa, pradžioje porą naktų kažkoks irzlesnis buvo (nors naktimis jau nuo 2 m. nebevalgė), o vieną naktį išvis tik pasnaudė- nemiegojo... Gal su pienuko atsisakymu susiję?

QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 11:09)
Aš jau tikrai nebe.

Va kaip gražiai ramiai

Gali būti, kad irzlumas susijęs su nusijunkymu buvo, didelis pokytis gyvenime sukelia pasekmes. Tikėkimės, augsit toliau sveiki ir laimingi

Sveikos
. Maniškė jau po truputį lyg ir atsisakinėja krūties. Bet vakar turėjom neplanuotą remontą namie (trūko radiatorius), o dukra bijo visokių kalimų ir gręžimų
. Tai naktį neramiai miegojo ir vėl dažnai krūties reikalavo,bet gal čia dėl patirtų įspūdžių
.

QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 11:09)
Aš jau tikrai nebe.

Tikrai sauniai

QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 12:09)
Aš jau tikrai nebe.

Šaunuolė tu

QUOTE(lialka @ 2008 03 03, 12:09)
Aš jau tikrai nebe.

Smagu, kai taip gražiai ir ramiai pavyko atsisveikinti su pienuku.