QUOTE(JONCE @ 2005 08 29, 13:51)
Gal ir gali. Be to problemos mums su juo nesibaigia. Tiek parduotuvė, tiek Berghoff atstovybė nelabai nori šnekėti. Atstovybėj telefonu buvau apšaukta, vos ne kaip drįsti skambinti, nors parduotuvėj pasiūlė į juos tiesiogiai kreiptis

.
Žodžiu patarimas visiems, su Berghoff elkitės atsargiai.
Kaip laiku sita tema atgijo. Praeita savaite pirkau Bergner puoda (Gariunuose, uz 110 lt), kita diena isbandziau. Instrukcijoje perskaiciau, kad po kiekvieno naudojimo reikia gerai isplauti visas puodo dalis ir su adatele isvalyti voztuvus (ypac jei virti produktai, kuriu smulkios daleles pakilo iki voztuvo arba net bande islysti per ji), ir pries naudojant gerai praplauti.
Viriau susalusia sprandine (gabaliukais supjausciau), iskart sudejau visus kitus produktus (morkas, svogunus ir bulves su prieskoniais), pripyliau vandens (nemazai)ir pradejau virti. Po 20 min nukeliau puoda, atvesinau (sprogimu bijau nezmoniskai, negaliu ramiai ziuret net kai sampana sauna), atidariau - viskas labai skaniai kvepejo, bet mesyte man pasirode kietoka, nors ir isvirus. Vel uzdariau, dar 20 min paviriau, tada vaikai geriausiai ivertino mano patiekala - vyriausias net tris kartus ejo isideti.
Pagrindines klaidos, kurias padariau: reikejo is pradziu pavirti mesa, paskui sudeti bulves, morkas, svogunus, ir reikejo pilti gerokai maziau vandens. Bet skonis vistiek nepakartojamas
Tarp kitko, maciau Norfoje pardavineja aliuminius greitpuodzius mazdaug po 50 lt, kinietiski.
Senukuose kai ziurinejau, konsultante nepatare pirkti italisko, sake, geresni vokiski. Bergner tipo vokiskas (bent pardavejas taip sake), nezinau, ar galima tiket ar ne, kitur tokius pat maciau didesne kaina nuo 130 iki 160 lt.