QUOTE(LACERTA @ 2012 06 27, 18:04)
4 litru mesai virti ryskiai mazas, nes ten vandens negali buti daugiau kaip du trecdaliai. Turi likti vietos garams, kad burbuliuojant maistas neuzkimstu voztuvu, kitaip gali sprogti. Greitpuodis dalykas tikrai geras, as, pavyzdziui be jo neapsieinu, tik reikia moketi naudotis ir issirinkti. Pagrindinis rodiklis yra slegis (matuojamas kPa kilopaskaliais arba bar /barais/) ir saugus uzdarymo principas. Mano manymu, ant dangtelio apart rankenos negali buti plastmasiniu detaliu, tokiu kaip voztuvai, kazkokie dar termometrai buna. Kadangi greitpuodis yra nepigus daiktas, isnagrinejau viska nuodugniai (perskaiciau daug instrukciju), is fizikos puses taip sakant. Pasirinkau baltarusiska. Nesigailiu. Galiu pasakyti, kad baltarusiski tikrai geri greitpuodziai. Greitpuodis turi buti maziausiai 6 l, 4l net neisivaizduoju kam gali buti naudojamas.
Be to, dauguma gamintoju raso, kad ryziu, zirniu, pupeliu virti negalima, nes sukelia daug putu.
Turime 6 ir 4 litrų greitpuodžius Fagor Future. (komplektukas Fagor Future IN)
4 litrų puodas "prakaituoja" vos ne kasdien, 6 laukia rimtesnių darbų

Turime ir baltarusišką, dar kažkur gerai paknisus rūsyje ir rasčiau

tik kad reikalo nėra, nes tragedija buvo o ne puodas