Įkraunama...
Įkraunama...

Kodel merginos manes nepasirinko?

QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 09, 09:32)
Jau norėjau rėkt, kad pirmoji rezervavau ir, kol pasitarsiu su namiškiais, prekė mano  smile.gif
Bet kai perskaičiau šitą mastau.gif Viesule, ar tu ne mano kaimynas netyčia?  unsure.gif  Dideli reikalavimai partnerei- jauna, graži, seksuali ir pan., o pats į veidrodį ir į pasą pamiršti pasižiūrėti. Galbūt čia tas variantas?
Jokiu būdu nenoriu įžeisti, bet tam ir paskelbei temą, kad išnagrinėtumėm visas galimas vienišumo priežastis, ar ne?

Veidrodi turiu ir jis pakankamai gerai rodo.As nerasiau kad butu seksuali.
O senesnes kaip 30 metu tikrai nenoreciau.
Pasakyk kur gyveni, pasakysiu ar kaimynas.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 09, 10:22)
Veidrodi turiu ir jis pakankamai gerai rodo.As nerasiau kad butu seksuali.

visi veidrodžiai pakankamai gera atrodo. itin jei jie nuvalyti biggrin.gif
o apie seksualumą, tai labai abstrakčiai čia tu. gal galima truputį daugiau žinoti, kokia moteris tau butų idealiai seksuali?
Atsakyti
blink.gif gudriai cia viesulas sumaste subtiliai parsiduoti laugh.gif ...nu nu..kiek imsi?? ar jau visai veltui unsure.gif taip blogai??? huh.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 09, 10:22)
As nerasiau kad butu seksuali.

Tu rašei, kad neisivaizduoji kaip reiktų miegoti vienoje lovoje su nesimpatišku žmogum. O simpatišką bent jau aš suprantu kaip gražų, patrauklų, seksualų MAN (tavo atveju tau). Nes jei moteris tau neseksuali, irgi nemanau, kad miegosite vienoje lovoje mirksiukas.gif
Gyvenamosios vietos SMe nedeklaruosiu, bet vidurio LT.
O šiaip man 30 dar nėr. Jei ką nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 08, 23:13)
Man isvaizda labai svarbi, figura....Moteris turi moketi vizginti uodega.
turi buti islaikyta , subtili.Nevulgari ir ne bajava turgaus boba.

taigi čia aš aš! bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
va, matai, viesule, kiek kanidačių į tavo širdį atsirado, o tu net neapgalмojęs nei vienos kandidatūros, iškart išbrokuoji! schmoll.gif
et... sugalvok, ko nori pirmiausia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 04 09, 11:35)
taigi čia aš aš!  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
va, matai, viesule, kiek kanidačių į tavo širdį atsirado, o tu net neapgalмojęs nei vienos kandidatūros, iškart išbrokuoji! schmoll.gif
et... sugalvok, ko nori pirmiausia... smile.gif

Kaila atsiusk foto ir palik numeriuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 09, 11:39)
Kaila atsiusk foto ir palik numeriuka bigsmile.gif

nea, aš taip nežaidžiu tongue.gif
tu pirmas wink.gif jei atsiųsi, prižadu, atsiųsiu ir savo tongue.gif
Atsakyti
oi, nepirma ir nepaskutini karta Viesulas cia zmonos iesko biggrin.gif
Man atrodo, kad jis toks tikras, prigimtinis senbernis, is tikro labiausiai norintis buti vienas, o kad neatrodytu keistuolis, susigalvojo, kaip tos princeses is pasaku, reikalavimu sarasa.

Tik ..atsimeni ,Viesule, kaip baigesi tom visom princesem is pasaku????
......jos gaudavo trecia broli Kvaili.... biggrin.gif

Linkiu tau susirasti SAVAJA trecia seseri Kvailute. Bet kas tau - svarbu, kad tik Grazute butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alė Boba @ 2007 04 09, 12:42)
oi, nepirma ir nepaskutini karta Viesulas cia zmonos iesko biggrin.gif
Man atrodo, kad jis toks tikras, prigimtinis senbernis, is tikro labiausiai norintis buti vienas, o kad neatrodytu keistuolis, susigalvojo, kaip tos princeses is pasaku, reikalavimu sarasa.

Tik ..atsimeni ,Viesule, kaip baigesi tom visom princesem is pasaku????
......jos gaudavo trecia broli Kvaili.... biggrin.gif

Linkiu tau susirasti SAVAJA trecia seseri Kvailute. Bet kas tau - svarbu, kad tik Grazute butu biggrin.gif

o gal rimtai ieško ir nori? bet paprasčiausiai nu neranda ir viskas... nereikia tiap užsipulti
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 04 09, 14:52)
o gal rimtai ieško ir nori? bet paprasčiausiai nu neranda ir viskas... nereikia tiap užsipulti

ooo... Viesulas jau palaikymo komanda isitaises! bigsmile.gif
Argi ji puolu, miela indijaa? Gi kaip tik parasiau grazu palinkejima bigsmile.gif
Atsakyti
ale mūsų Viesulėlis kaip tikras vyras. prisidirbo (atidarė temą) ir arba dingo, arba tyli akis nudelbęs, kai moteros bando su juo pasikalbėti
Atsakyti
QUOTE(Alė Boba @ 2007 04 09, 14:04)
ooo... Viesulas jau palaikymo komanda isitaises!  bigsmile.gif
Argi ji puolu, miela indijaa? Gi kaip tik parasiau grazu palinkejima bigsmile.gif

ne kodėl? aš nejokia palaikymo komanda schmoll.gif
Atsakyti