Įkraunama...
Įkraunama...

Kodel merginos manes nepasirinko?

QUOTE(Laumžirgis27 @ 2007 04 08, 19:58)
bet kiek aš pažįstu nevedusių vyrų kuriems virš 30, su dauguma pusvalandį pabendravus aiškiai supranti kodėl jų niekas nepasirinko g.gif  žinau tik keletą išimčių biggrin.gif

jaučiu galėtume nustatyti tau diagnozę bigsmile.gif
drinks_cheers.gif Teko kelis kart susitikti su vyrais, kuriems +/- 30, tai tikrai po pusvalandžio supratau, kodėl vieniši. Dažniausiai tokie kelie pernelyg didelius reikalavimus merginoms, tuo tarpu patys... doh.gif neatitinka nei pusės jų. schmoll.gif Beveik visi vardino būtent išbaizdą, kaip vieną svarbiausių kriterijų, bet patys... Pora vyrų buvo su nukarusiais nuo alaus pilvais, nuo jų dvokė, lyg nesiprausę buvo... unsure.gif

Tai kad, nusileisk Viesule ant žemės... mirksiukas.gif Kuo greičiau pasikeisi avo požiūrį į tam tikrus dalykus, tuo geriau tau pačiam bus.
Sekmės. sunglasses2.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 09, 09:32)
Jau norėjau rėkt, kad pirmoji rezervavau ir, kol pasitarsiu su namiškiais, prekė mano  smile.gif
good.gif Ciocia Polia savam stiliuje... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 08, 21:47)
Aš tai negaliu į jo temas rimtai žiureti, nes nekokia reputacija schmoll.gif

niu gal Viesulo postai nėra rimtumu persisunkti, bet reputacija tai manau, kad jo gera, jei iš vis galima kalbėt apie reputaciją forumuose rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2007 04 08, 22:03)
A man patinka kai vyrai niurzga, tokie kaip meskiukai buna, utiutiu wub.gif  lotuliukas.gif
Tik va Viesulas y mane nekreipia demesio schmoll.gif  rolleyes.gif

čia kai nuirzgia tame etape, kuris vadnasi "vaikščiojimas mėnesienoje už rankų susikabinus" tai žavi, bet kai pereini į etapą " po vedybinis gyvenimas arba po vestuviu praėjo bent 3 metai" tai žinok jau nežavi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 08, 22:13)
Man isvaizda labai svarbi, figura....Moteris turi moketi vizginti uodega.
turi buti islaikyta , subtili.Nevulgari ir ne bajava turgaus boba.

imk tadu nešlifuotą deimantą temoje man 25 bet vis dar nekalta jos gana trapios būtybės, o ko pačios neišmoko tu jau galėsi pamokint kaip norėsi, kad tą uodegą tau pavizgintų o iki bajavų turgaus bobų joms toli rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 08, 22:54)
O labiausiai isizeidzia kai uzsimeni apie isvaizda tai negrazios, storos.
Kiekvienam estetui kuriam patinka grozis, visada renkasi i zmona taip pat grazia.Kokiam ukininkui gal reiktu stiprios.O kokiam nevykeliui gal reiktu veiklios ir daug uzdirbancios kad visur ji stumteltu.
Man isvaizda viena svarbesniu dalyku, kad galeciau gyvent kartu.

o tu man parodyk diedą, kuris savo valia, šiais laikais ėmė į žmonas sau negražią moteriškę, ką g.gif
nu gal Jonui, Petro žmona ir negraži, bet pačioam Petrui grožio etelonas sveiku raudoniu pražydę skruostai ir tvirtos šlaunys ir energiją trykštanti moteriškė, o ne kaip lyginimo lenta su dviem aspirino tabletėm vietoje krūtų moterytė, kuri dar su tariamais klubais bando siūbuot tango bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 09, 14:30)
Seksuali -tai grazus papai, visi apvalumai, tvarkinga, liekna,graziais plaukais,stilinga flirtuojanti, elegantiska, kuriai patinka sokiai, kuri butu sumani, kad gerai suprastu humoro jausma ir moketu pajuokauti, kad nebutu izeidi, kerstinga , kekse.

o ten šiiitaaa...apvalumai ir lieknumas ..kaip ten kažkaip?

tiksliau tai supratau - apvalūs papai ir užpakaliukas, lieknos rankelės ir kojelės...Tu gal kokią manekenę iš geros pardės vitrinos nusipirk, galėsi įv.skoningais stiliais rengti, perukus pagal nuotaiką keisti...gala tiks kad šokti nelabai moka...bet jumorą tai supranta nerealiai...
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 04 09, 21:01)
na ka gi smile.gif
strijos taip pat dazniausiai susiformuoja jau velesniame amziuje, tad sits reikalavimas kazkoks net nesuprantamas man smile.gif gal turejai omeny celiulita?  ax.gif bet matyt nesi susipazines su nudienos statistika, kad net 15 metes mergaites ir tos jau turi celiulita ant slaunu, aisku jei nera is kaulu ir odos sudarytos, mat siu dienu maistas ir gyvenimo budas diktuoja tokias tendencijas smile.gif
tad nusileisk ant zemes biggrin.gif
..

šiaip tai celiulitas ir kūdų merginų rykštė...mačiau nuotrauką su išryškintu Kate Moss celiulitu, riebaliukų pas ją su mikroskopu reiktų ieškot, o celiulitą turi g.gif
Atsakyti
Palauk Punktyrai, o tu juk vedęs ar aš klystu,
tai jei vedęs, tai kokios dar megos nu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 12 balandžio 2007 - 19:53
QUOTE(sicilija @ 2007 04 12, 19:53)
Palauk Punktyrai, o tu juk vedęs ar aš klystu,
tai jei vedęs, tai kokios dar megos nu bigsmile.gif

kur tu punktyra matei cia??? unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 04 12, 20:01)
kur tu punktyra matei cia??? unsure.gif  blink.gif

blush2.gif na nusišnekėjau, kam nepasitaiko, o man tai labai dažnai ax.gif
Atsakyti
O tai kuriai nors pavyko suzinot Viesulo amziu? lotuliukas.gif
kiek supratau tai Viesulas cia nei vienos ir nenori issirinkti siaip blevyzgoja is neturejimo ka veikt cool.gif
Atsakyti
Viesulas, kai tik merginos subego, issigando ir pabego biggrin.gif

Tikejosi is 30.000 issirinkti tobulybe, bet uztaike ant ziezulu biggrin.gif

Viesulas yra vidutinio, vedyboms tinkamo amziaus, tik va reikalavimai labai nevidutiniai, neadekvatus... smile.gif
Nieko tokio: pasens, reikalavimu nemazes, ir ras kas po 50 metu Viesulo pusmecio senumo lavona prie ijungto kompo su atidarytu SM .. biggrin.gif
Atsakyti
Labas bobikes, graudu ziureti kaip cia jus viduriuojate visos.Visos snekate kazkokius marazmus, nes jus pacios netikite ka snekate, ir netikite kad ir cia gali buti sauniu vyruku, jus netikite laime ir sekme.
smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 04 12, 21:39)
blush2.gif  na nusišnekėjau, kam nepasitaiko, o man tai labai dažnai  ax.gif

lotuliukas.gif mirksiukas.gif wub.gif ...as tai suprantu...reik eit ilsetis..chana jau sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 12, 23:02)
Labas bobikes, graudu ziureti kaip cia jus viduriuojate visos.Visos snekate kazkokius marazmus, nes jus pacios netikite ka snekate, ir netikite kad ir cia gali buti sauniu vyruku, jus netikite laime ir sekme.
smoke.gif

a ko jau čia netikim, tikim, aš net susipainiojau tarp supermenų ax.gif
ir šeip kuris gi diedas norės sau žmonos krokodilo veidu, nei viens nu nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2007 04 12, 23:04)
lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  wub.gif ...as tai suprantu...reik eit ilsetis..chana jau sleep.gif

jo jau reikėtų, vat indišką filmuką pažiūrėjau, pažliumbiau dabar eisiu ieškot paguodos ir plaukuotos krūtinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 12, 23:02)
smoke.gif

bigsmile.gif
jau kai isres kokia nesamone, tai is nuostabo sgali nukristi nuo minkstos sofikes smile.gif
visur gali buti suaniu vyruku ir moteriskaiciu (ypac jei ju bobikem nevadina), tik kad matyt vieniems sudba, o kitiems ne..
manau Viesule kol kas tu tarp tu pastaruju.
bet kaip as sakau, daznai aplinkybes susikloso taip kad kazka ismoktumei ir proto igautumei. rolleyes.gif
o kol jo ner...
sunku... mirksiukas.gif ax.gif ir nors dauzyk galva i siena doh.gif
bet svarbu tau gerai rolleyes.gif
Atsakyti