QUOTE(M & G @ 2007 04 08, 21:47)
Aš tai negaliu į jo temas rimtai žiureti, nes nekokia reputacija
niu gal Viesulo postai nėra rimtumu persisunkti, bet reputacija tai manau, kad jo gera, jei iš vis galima kalbėt apie reputaciją forumuose
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2007 04 08, 22:03)
čia kai nuirzgia tame etape, kuris vadnasi "vaikščiojimas mėnesienoje už rankų susikabinus" tai žavi, bet kai pereini į etapą " po vedybinis gyvenimas arba po vestuviu praėjo bent 3 metai" tai žinok jau nežavi
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 08, 22:13)
Man isvaizda labai svarbi, figura....Moteris turi moketi vizginti uodega.
turi buti islaikyta , subtili.Nevulgari ir ne bajava turgaus boba.
imk tadu nešlifuotą deimantą temoje
man 25 bet vis dar nekalta jos gana trapios būtybės, o ko pačios neišmoko tu jau galėsi pamokint kaip norėsi, kad tą uodegą tau pavizgintų o iki bajavų turgaus bobų joms toli
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 04 08, 22:54)
O labiausiai isizeidzia kai uzsimeni apie isvaizda tai negrazios, storos.
Kiekvienam estetui kuriam patinka grozis, visada renkasi i zmona taip pat grazia.Kokiam ukininkui gal reiktu stiprios.O kokiam nevykeliui gal reiktu veiklios ir daug uzdirbancios kad visur ji stumteltu.
Man isvaizda viena svarbesniu dalyku, kad galeciau gyvent kartu.
o tu man parodyk diedą, kuris savo valia, šiais laikais ėmė į žmonas sau negražią moteriškę, ką
nu gal Jonui, Petro žmona ir negraži, bet pačioam Petrui grožio etelonas sveiku raudoniu pražydę skruostai ir tvirtos šlaunys ir energiją trykštanti moteriškė, o ne kaip lyginimo lenta su dviem aspirino tabletėm vietoje krūtų moterytė, kuri dar su tariamais klubais bando siūbuot tango