Labutis mamulkos

Mažiukui išberimas nuo žandukų nedingo ir labai sausa odelė kur išberta,bijau ,kad nebutu dermatito.Pradėjau vesti dienina,kur rašau ką suvalge mažiukas.Taip bus daug paprasčiau sužinoti nuo kokiom maistui alergija.Nežinau,jau reikia vaikui normalios mėsos papildomai ivęsti,kaip manote?Jam jau greitai 7 mėnėsiai bus,kad nepradėtu geležės trukti

Nuo kokios mėsytes jus pradėjot primaitinti?Aš tai noriu nuo veršienos,bet žinau kad ji alergizuoja.Gal nuo kalakutienos pradėti?
Papildyta:
QUOTE(LORA1 @ 2008 04 27, 09:46)
Ksėna, o kiek praeina laiko po maitinimo kai duodi vaisinę tyrelę?
knygoj skaičiau,kad reikia duot: 6 MĖN
Papildyta:
6 MĖN. 60ml. bet kalbėjau su kita mama tai ji sako, kad tai tik sultim(jas reikia skiesti 1:1). Maniškė jų irgi nemėgsta, tai ir nekišu. SU vaisiai turiu problemų kartais valgo, kartai ne. bet netyčia daviau po 2,5 val pasirodo valgo ir dar nori.
skaitau ir galvoju, gal man pabandyti įvesti vietoj pieno vaisius: t.y. pienas- 3,5 val. pertrauka- vaisiai (priešpiečiai)- 3.5 val. - pietūs. čia apytiksliai
Mažiukas valgo apie 5.30 mišinelį,o pusryčiams duodu vaisinės tyrelės ir apie 100 ml. mišinelio.Apie 9 .00- 9.30.Praeina 3-3,5 valandos.O sultis irgi visada praskiesta duodu bet nelabai miegsta.Tai aš kai po valgymo maždaug valanda praeina iš šaukštelio duodu,buna ir išgere bet neviska.