mes tai pradejom nuo triusienos, tada ivedziau versiena, dabar bandom kalakutiena. Dar atsekiau, kad mus beria nuo tuteli pieniskos koses. Sulciu mes dar neragave, kazkaip bijau, kad pripras, dantys genda tada.tai mes geriam tik misinuka ir vandeni.

QUOTE(archi @ 2008 04 30, 18:53)

Aš mažiukui arbatėlių duodu:pankolio ir raminančios.Bet dedu labai maža kieki tu granuliu,ten parašyta šaukštelis 100 gr.,o aš dedu puse ar dar mažiau.Tikrai manau,kad jie yra per saldžios.Duodu vakare raminančios trupučiuka ir kada koseja pankolio"Mažas".O taip tik vandienuka duodu gerti.

QUOTE(archi @ 2008 04 30, 18:53)

as tai darau jai HIPP arbatėlias pagal laiką, pvz jai dabar yra 6 mėn. tai duodu arbatėlias kurios tinka 6 ar 7 mėn vaikui ir aišq jaunesniems. Labai kaitalioju kad neatsibostų.O maniškei tai be arbatėlės nei dienos. Ji vandens nelabai geria nuo pat pirmų dienų kažkaip jai nepatinka.
Na matot jūsų leliam ir siūlyti nebereikia
.O aš jau visas gudrybes išbandžiau.Ir naktį miegančiam vandenuką bandau kas naktį įsiūlyti ,bet tik vos pajunta ,kad ne mišinukas spjauna
Jau ir nebežinau ką daryti
Gal vaisinės nusipirkti o tai vis mišinukas ir mišinukas.

QUOTE(archi @ 2008 05 02, 11:24)
Na matot jūsų leliam ir siūlyti nebereikia
.O aš jau visas gudrybes išbandžiau.Ir naktį miegančiam vandenuką bandau kas naktį įsiūlyti ,bet tik vos pajunta ,kad ne mišinukas spjauna
Jau ir nebežinau ką daryti
Gal vaisinės nusipirkti o tai vis mišinukas ir mišinukas.

na mano mergyte ir arbatu negeria, bet sultis tai karts nuo karto pageria!! multivitamina labai noriai geria arba morku sultis!!
Sultis geriam tik su šaukšteliu.Bandžiau duoti iš buteliuko,bet nebegeria.Iš šaukštelio
laižo ,raukosi,bet neatsisako.Tik vanduo ir arbata dar nelabai patinka.

o mes arbata Mazas labai megstam, nors irgi sutinku kad per saldi, as maziau dedu ant 100 ml.
valgom darzoves, pati darau viska
kose su bananu gerai eina ir varske , bet irgu su bananu
man atrodo bananas pas mus pirmauja:))) laaabai dukrai patinka, a vat obuoli nesukisi ne kaip
ivedem jau kiausini, sinadien sesute buvo, sake mesa pradet valgyt, nuo versenos, jautieno ir kalakutienos pradeti, i darzoviu tyreli ideti. bandysim, rytoj
sultis reikia skiesti 1:2 su vandeniu, turiu omenyje naturalias, isspaustas.
valgom darzoves, pati darau viska
kose su bananu gerai eina ir varske , bet irgu su bananu
man atrodo bananas pas mus pirmauja:))) laaabai dukrai patinka, a vat obuoli nesukisi ne kaip
ivedem jau kiausini, sinadien sesute buvo, sake mesa pradet valgyt, nuo versenos, jautieno ir kalakutienos pradeti, i darzoviu tyreli ideti. bandysim, rytoj
sultis reikia skiesti 1:2 su vandeniu, turiu omenyje naturalias, isspaustas.
kiek jusu vaikiukai suvalgo darzoviu su mesyte, ir kas kiek laiko valgo nieko nebesuprantu, kas kiek laiko mano vaika snori valgyti ir ko jis nori valgyti
nuo 6 men pradejo isidirbineti, anksciau valge darzoviens lab ai skanei dabar verkia kaip jas duodu ir bandziau kitokias daryti pradejau ir mesytes biski ideti, nebezinau, kokia norma turi buti ir kas kiek laiko vaikas valgyti turi

QUOTE(aistuole20 @ 2008 05 07, 14:02)
kiek jusu vaikiukai suvalgo darzoviu su mesyte, ir kas kiek laiko valgo nieko nebesuprantu, kas kiek laiko mano vaika snori valgyti ir ko jis nori valgyti
nuo 6 men pradejo isidirbineti, anksciau valge darzoviens lab ai skanei dabar verkia kaip jas duodu ir bandziau kitokias daryti pradejau ir mesytes biski ideti, nebezinau, kokia norma turi buti ir kas kiek laiko vaikas valgyti turi

maniškis daržovienę su mėsa laaaaaaaaabai mėgsta, jos suvalgo apie 200 ml
o valgom taip:
7:00 mišinukas 160 ml
9:00 vaisinė tyrelė 60 ml
11:00 daržovienė su mėsa apie 200 ml
14:00 mišinukas 180 ml
18:00 grūdinė košė (100 ml) ir mišinukas 80 ml
22:00 mišinukas 200 ml ir miegot

tiesa, maniškis nieko nevalgo pirktinio, išskyrus vaisines tyreles

Sveikos mamytes
Mums jau sesi menesiukai. Prasideda primaitinimas. Gydytoja liepe duoti pirma kruopas, na ryzius, avizas, grikius.
Tai kaip suprantu duoti per pietus kosyte, o per kitus savo pieneli. Ar reik dar duoti kokiu tyreliu?
Pasimetus esu, kazkaip bijau
Tai jei butu nesunku patarkit man. Ir kokias tas koses duoti na ta prasme firmos hipp ar nesle?
Dekui

Mums jau sesi menesiukai. Prasideda primaitinimas. Gydytoja liepe duoti pirma kruopas, na ryzius, avizas, grikius.
Tai kaip suprantu duoti per pietus kosyte, o per kitus savo pieneli. Ar reik dar duoti kokiu tyreliu?

Dekui

manoji darzoviu suvalgo apie 130 ml , vakar mesyte ivedem, gerai praejo:)
duodu kiek jinai nori, neziuriu i ml ir normas. pastebejau kad antra karta, kita diena ta pati tai nelabai valgo
viska darau pati, neperku, tai gi taip greitai ir visai nesunku
j_m
bandykit po biski, nieko cia baisaus, viena diena kose, kita darzoves:) po to pagausit ritma, jei ka rasykit i az:)
Papildyta:
aistuolei:)
vaikas neissidirbineja:) jis dar ne mes suagusieji:) reiskia kazkas jam neskanu ir netinka
mano buna irgi visai nenoriu koses, tik pieno, tai ir neverskit, kita diena valgys
kai alkana, per 5-7 min viska suvalgo, tik spek paduot
o jei nenori tai ir neikisi:) sedi kaip partizane su ispustom lupom:))
duodu kiek jinai nori, neziuriu i ml ir normas. pastebejau kad antra karta, kita diena ta pati tai nelabai valgo
viska darau pati, neperku, tai gi taip greitai ir visai nesunku
j_m
bandykit po biski, nieko cia baisaus, viena diena kose, kita darzoves:) po to pagausit ritma, jei ka rasykit i az:)
Papildyta:
aistuolei:)
vaikas neissidirbineja:) jis dar ne mes suagusieji:) reiskia kazkas jam neskanu ir netinka
mano buna irgi visai nenoriu koses, tik pieno, tai ir neverskit, kita diena valgys
kai alkana, per 5-7 min viska suvalgo, tik spek paduot
o jei nenori tai ir neikisi:) sedi kaip partizane su ispustom lupom:))