Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. vaikelio mityba

QUOTE(sobieska @ 2008 05 28, 13:29)
Mes mišinuką geriam vieną arba tik po grūdinių košelių, dabar dar ir sausainį mišinuke ištirpdinu tai delikatesas, nespėja nuryt, o jau kitam kąsniui žiojasi biggrin.gif

o norejau pasiklausti, vaikiskus sausainiukus? nes as pirkau Hippo nuo 6 men, bet paspringo kai padaviau palaizyti blink.gif tai db zadu irgi su misinuku juos trinti
Atsakyti
QUOTE(ziemosugnele @ 2008 05 28, 13:37)
o norejau pasiklausti, vaikiskus sausainiukus? nes as pirkau Hippo nuo 6 men, bet paspringo kai padaviau palaizyti blink.gif  tai db zadu irgi su misinuku juos trinti

o kokie yra suaugusių sausainiai biggrin.gif nu tikrai nesūdytus ir be kmynų... "du gaideliai", "šachmatiniai"-lietuviškus, kažkodėl "selga" man neimponuoja savo sudėtimi. Tarp pirštų sutrinu ir užpilu mišinuku, išsimaišo ir gaunasi tokia vienalytė masė. Kapoja tiktai taip, bet maitinu tik prieš miegą likus 1 val. o tada dozė 150-180 ml.mišinuko ir AUT.
Atsakyti
Ex, pasiziuriu kaip jusu maziukai valgo, tai net pavydu ax.gif
maniskiui ant nosies 7 men, bet jis tai jau labai mazai suvalgo, pagrinde MP g.gif koses duok dieve 50 ml suvalgo, o darzovienes irgi panasiai.. o visada prie papulio prilipes, tik duok jam MP rolleyes.gif nors svorio priaugam normaliai, bet mano bobute jau bando mane mokint, kad vaika badu marinu.. schmoll.gif tai net nervas ima, bet kad jis nevalgo.. o vaisiniu tyreliu irgi nelabai.. sulciu negeria.. arbatos kelis gurksnelius ir tik MP
kazin cia normalu? Mes dabar 74 cm ir 10,7 kg.. ne patys klengviausi pasaulyje blush2.gif
Papildyta:
o ir tuos 50 ml. maistelio vos ikisu.. su dainelem ir juokais, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Grike @ 2008 05 30, 12:40)
Ex, pasiziuriu kaip jusu maziukai valgo, tai net pavydu  ax.gif 
maniskiui ant nosies 7 men, bet jis tai jau labai mazai suvalgo, pagrinde MP  g.gif  koses duok dieve 50 ml suvalgo, o darzovienes irgi panasiai.. o visada prie papulio prilipes, tik duok jam MP  rolleyes.gif  nors svorio priaugam normaliai, bet mano bobute jau bando mane mokint, kad vaika badu marinu..  schmoll.gif  tai net nervas ima, bet kad jis nevalgo.. o vaisiniu tyreliu irgi nelabai.. sulciu negeria.. arbatos kelis gurksnelius ir tik MP 
kazin cia normalu? Mes dabar 74 cm ir 10,7 kg.. ne patys klengviausi pasaulyje  blush2.gif
Papildyta:

Skaitau ir lyg butu apie mano mergina parasyta doh.gif mes irgi nieko nevalgom schmoll.gif , pagrinde tik misinelis. Buna tokiu uzplaukimu, kad suvalgo kartais 4-5 saukstelis bet greit tie uzplaukimai praeina verysad.gif

Na siandien suvalge net 4 saukstelius jautienos su darzovemis tyre, pagal jos valgymus man cia jau yra daug ax.gif
Atsakyti
kazin cia normalu? Mes dabar 74 cm ir 10,7 kg.. ne patys klengviausi pasaulyje  blush2.gif

Nors ne į temą, bet esam vieną dieną gimę, gal todėl ir požiūris į maistą toks pat lotuliukas.gif (6 mėn buvom 75 cm, 8800 g) į košes ir tyreles su džiaugsmu nepuola, rankelėm mojuoja tik norėdamas šaukštą nučiupt o tada pusė košės keliauja ant veido, ausų, plaukų doh.gif valgom su daunom, barškinimais ir kitais cirkais, bet daug ką duodu palaižyt (su didžiausiu malonumu čiupo lašinius - kaip tikras vyras, dar rauginto agurko norėjos pridėt lotuliukas.gif ) bet manau, kad ateis geresni laikai
Atsakyti

QUOTE(Rossini @ 2008 05 31, 21:56)
Skaitau ir lyg butu apie mano mergina parasyta  doh.gif  mes irgi nieko nevalgom  schmoll.gif , pagrinde tik misinelis. Buna tokiu uzplaukimu, kad suvalgo kartais 4-5 saukstelis bet greit tie uzplaukimai praeina  verysad.gif

Na siandien suvalge net 4 saukstelius jautienos su darzovemis tyre, pagal jos valgymus man cia jau yra daug  ax.gif

mes jūsų kompanijai ,,nepriklausom,, biggrin.gif valgom viską ir išeilės...vat šiandien net šašlyko paragavom (skaniai pačiulpėm) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 01, 20:14)
mes jūsų kompanijai ,,nepriklausom,, biggrin.gif valgom viską ir išeilės...vat šiandien net šašlyko paragavom (skaniai pačiulpėm) biggrin.gif

O mano mazoji vakar labai skaniai suvalge kugelio blush2.gif galvojau gal neduoti, bet ka padarysi jei ji net dreba kaip nori, tai ir daviau ax.gif
Atsakyti
Niu as ir save raminu, kad su menesiais ir apetitais ateis mirksiukas.gif niu kur jis desis, visa gyvenima gi pieno nesiurbs ir juo sotus nebus schmoll.gif
nors pvz maniskis is mano lekstes, tai noriai ragauja viska, bet gi baisu tokiam mazam duot ta musu maista doh.gif bet uztat jei saukstelis tuscias, tai grudas i burnyte, kandziojas, o neduok die pilnas, tai tada mamai reikia klaunu pavirst ir vaika juokint, kad tik issiziotu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grike @ 2008 06 02, 11:11)
Niu as ir save raminu, kad su menesiais ir apetitais ateis  mirksiukas.gif  niu kur jis desis, visa gyvenima gi pieno nesiurbs ir juo sotus nebus  schmoll.gif
nors pvz maniskis is mano lekstes, tai noriai ragauja viska, bet gi baisu tokiam mazam duot ta musu maista  doh.gif  bet uztat jei saukstelis tuscias, tai grudas i burnyte, kandziojas, o neduok die pilnas, tai tada mamai reikia klaunu pavirst ir vaika juokint, kad tik issiziotu  rolleyes.gif

lotuliukas.gif čia tu rašai apie savo vaiką ar apie mano? Žinot, aš pradedu galvot, kad jeigu vaikas nori "normalaus" maisto tai tikriausiai jam reikia jo ir duot, pvz tėtis mane 3 mėn šaltiena pamaitino - ir nieko užaugau lotuliukas.gif maniškis kaip čiulpė lašinius, net čepsėdamas, nors kugelis gal dar trupučiuką per anksti
Atsakyti
Sveikos smile.gif Musu mazyle jau ir mesytes ragauti pradejo, nes paaiskejo, kad poprastis kraujukas. Tai darzoviene su mesyte (dabar versiena) valgo apie 14 val. (po jos geriam 100 ml. arbatos). Kitais kartais:
7 - MP,
10-11 - misinuko 200 ml,
18 - MP + misinuko 200 ml,
20 - vaisiu tyrele 50 ml,
22 - MP arba misinukas
Apie 12 val. dar pradejo gerti ir skiestu obuoliu sulciu apie 50 ml. anksciau ju dar nemego, kaip nemegsta ir obuoliuko tyriu. Apie 7 men. jau bandysiu ir grudines koses pasiulyt. smile.gif
P.S. Svoris ~ 8,1 kg, ugis 72 cm
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 02, 11:37)
lotuliukas.gif čia tu rašai apie savo vaiką ar apie mano?  Žinot, aš pradedu galvot, kad jeigu vaikas nori "normalaus" maisto tai tikriausiai jam reikia jo ir duot, pvz tėtis mane 3 mėn šaltiena pamaitino - ir nieko užaugau lotuliukas.gif  maniškis kaip čiulpė lašinius, net čepsėdamas, nors kugelis gal dar trupučiuką per anksti

niu matai, musu vaikai, kai viena diena gime, tai ir maitinas taip pat mirksiukas.gif is mamu savo cirkininkes daro, o valgyt, vis tiek ne kazin ka suvalgo doh.gif nors dabar verdu vistyte, bulve ir sparaga, trinsiu kose.. tik jauciu, eilini karta teks ismest ta "skanesta" unsure.gif blogiausiu atveju, vis tiek is mano lekstes kasni koki kita suvalgo ax.gif
O teciai, tai teisingai daro, zino, kad vaikam reikia stipriau pavalgyt, tai ir duoda rimto maisto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grike: 02 birželio 2008 - 16:07
QUOTE(flesi @ 2008 06 02, 11:37)
nors kugelis gal dar trupučiuką per anksti

Daug as jai nedaviau, kokius keturis visai mazycius kasnelius

Mes kai buvom poliklinokoj tai pasakiau gydytojai, kad ji visai nevalgo, o ji man sako: kaip gydytoja as to negaliu sakyti, bet kaip zmogus pasakysiu, duokit normalaus zmonisko maisto, nedideliais gabalais, o po truputi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rossini: 02 birželio 2008 - 17:57