Ar jūsų vaikučiai geria vandenuką, arbatytę? Čia gal klausimas maitinančioms MP, nes mano lelka niekaip nei iš puodelio, nei iš buteliuko, nei su šaukšteliu o šlapimas koncentruotas (mažai ir aitroko kvapo) įtariu kad trūksta skysčių
QUOTE(flesi @ 2008 06 03, 09:44)
Ar jūsų vaikučiai geria vandenuką, arbatytę? Čia gal klausimas maitinančioms MP, nes mano lelka niekaip nei iš puodelio, nei iš buteliuko, nei su šaukšteliu o šlapimas koncentruotas (mažai ir aitroko kvapo) įtariu kad trūksta skysčių
Manoji tai geria arbatyte Hipp "Ramaus miego", o vakar kai buvo taip karsta tai 150ml isgere.
nors mano zuikis jau kelis mėnesius geria mišinuką, jokių kitų skysčių nepripažįsta, na gal kartais kokius 10-20 ml vandenuko ar arbatėlės išgeria, o bet kokias sultis purškia lauk... keista, nes vyresnioji, kai buvo tokio amžiaus, pliumpindavo arbatas ir sultis su pasimėgavimu
Nors mes ir mixuojam MP su misinuku, bet sultis ir arbata nepasakyciau, kad labai jau megsta

Maniskis, kai vienu metu teko vien misinuka gert, tai arbatele gerdavo.. o kai vel grizom prie MP, tai neikisi

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 21:47)
Geras, nu mažius ryškiai tyčiojasi
...o nepagalvojai, kas bus toliau, jei dabar veido mimika klounu vaidini, paskui teks ryškų spektaklį ruošt su scenarijais, dar ir daugiau veikėjų prigriebt: tėtis , seneliai... bet mamai išeis į naudą - kalorijų deginimas ir proto pamiklinimas, dar ir balso stygų lavinimas 

Niu man ir kartais kyla tokia mintis, kad tyciojas biski, bet ka darysi

Niu va, galiu jau pasigirt, nors kitom gal mano pagyros ir juokingos atrodys
mes jau suvalgom 200 g. kosytes grudines per diena, apie 11 val. ir apie 17 val., ir abu kartus valgom grudine kose, kol kas avizu ir ryziu
darzoviu neikisi jam, tai sakau su laiku gal ir darzoves prades valgyt, nes vaisiniu tyreliu irgi nelabai

QUOTE(Grike @ 2008 06 06, 07:58)
mes jau suvalgom 200 g. kosytes grudines per diena, apie 11 val. ir apie 17 val., ir abu kartus valgom grudine kose, kol kas avizu ir ryziu
darzoviu neikisi jam, tai sakau su laiku gal ir darzoves prades valgyt, nes vaisiniu tyreliu irgi nelabai 

maniske irgi darzovienes nevalge, bet kai pradejau sudyti siektiek ir deti sviestuko, kerta kaip reikiant

QUOTE(Grike @ 2008 06 06, 07:58)
mes jau suvalgom 200 g.

QUOTE(ziemosugnele @ 2008 06 06, 09:15)
maniske irgi darzovienes nevalge, bet kai pradejau sudyti siektiek ir deti sviestuko, kerta kaip reikiant
o mes vakar isbandem grikius, isviriau grikiu, imeciau vistytes gambliuka, sviestuko, druskytes, viska blenderiu dar susmulkinau ir mazoji valge
vos spejau duoti kaip jai skanu buvo 

Niu isbandysiu ir as tavo recepteli, gal maniskiui irgi patiks

Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2008 06 06, 09:19)

niu jo, jau laikas

O del maistelio,jauciu man viena diena truks kantrybe (bijau, kad tai bus artimiausiu laiku) ir prades mano Matas valgyt ta pati ka ir mama

QUOTE(Grike @ 2008 06 06, 12:35)
Niu isbandysiu ir as tavo recepteli, gal maniskiui irgi patiks
tiks as kazkur buvaiu pasiskaicius, kad blenderiu, kai suplaki maziau vitaminu lieka?!
Bet kiek cia tiesos neaisku 
Papildyta:
niu jo, jau laikas
beje, sveiknu jus sulaukus 7 men
ex, kokie mes dideli jau
O del maistelio,jauciu man viena diena truks kantrybe (bijau, kad tai bus artimiausiu laiku) ir prades mano Matas valgyt ta pati ka ir mama
ir bus jam cia cirkintis 

Papildyta:
niu jo, jau laikas

zinok tokio dalyko kad vitaminai dingsta nuo blenderio nesu girdejusi

o del maisto ka pati valgai manau normalu duoti vaikui, : ryziuz, grikius, bulves, darzoves, vaisius, mesyte

QUOTE(ziemosugnele @ 2008 06 06, 15:58)
zinok tokio dalyko kad vitaminai dingsta nuo blenderio nesu girdejusi
o del maisto ka pati valgai manau normalu duoti vaikui, : ryziuz, grikius, bulves, darzoves, vaisius, mesyte
pati valgai tai ir maziukui duodi
nematau nieko bloga 

mes irgi jau daug ko ragaujam- ir šašlykus pačiulpiam ir agurkų su medum pakaštavojom ir egzotiškų vaisių asorti išbandėm ...ir nieko, net nesuviduriavom, kai kažkas , kad rašė- paragauna kito maistelio ir viduriukai duoda savo žinot. Čia organizmas kiekvieno individualus, taip, kad tik pati mama geriausiai žino, ką vaikui duoti ir mažiau klausyt daktarų- vieni taip sako, o kiti kolegų teiginius paneiginėja

sveikutes mamytes...mum jau 6,5men
bandau dabar ivedineti grudu koses,bet kazkaip sunkiai sekas...ryziu kosyte Nestle tai po biski valgo,bet jau avizines Bebi niekaip neikisi,,,spjaudos ir vsio
gal neskanu jam sita, reik kitos fimos bandyti ar paciai virt...tai norejau dar paklausti gal kuri verdat pati,tai paprastas avizas is parduotuves perkat ir verdat??ar kaip???
bandau dabar ivedineti grudu koses,bet kazkaip sunkiai sekas...ryziu kosyte Nestle tai po biski valgo,bet jau avizines Bebi niekaip neikisi,,,spjaudos ir vsio