Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. vaikelio mityba

Ar jūsų vaikučiai geria vandenuką, arbatytę? Čia gal klausimas maitinančioms MP, nes mano lelka niekaip nei iš puodelio, nei iš buteliuko, nei su šaukšteliu o šlapimas koncentruotas (mažai ir aitroko kvapo) įtariu kad trūksta skysčių
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 03, 09:44)
Ar jūsų vaikučiai geria vandenuką, arbatytę? Čia gal klausimas maitinančioms MP, nes mano lelka niekaip nei iš puodelio, nei iš buteliuko, nei su šaukšteliu  o šlapimas koncentruotas (mažai ir aitroko kvapo) įtariu kad trūksta skysčių

Manoji tai geria arbatyte Hipp "Ramaus miego", o vakar kai buvo taip karsta tai 150ml isgere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rossini: 03 birželio 2008 - 09:03
Ar jūsų vaikučiai geria vandenuką, arbatytę? Čia gal klausimas maitinančioms MP, nes mano lelka niekaip nei iš puodelio, nei iš buteliuko, nei su šaukšteliu  o šlapimas koncentruotas (mažai ir aitroko kvapo) įtariu kad trūksta skysčių

nors mano zuikis jau kelis mėnesius geria mišinuką, jokių kitų skysčių nepripažįsta, na gal kartais kokius 10-20 ml vandenuko ar arbatėlės išgeria, o bet kokias sultis purškia lauk... keista, nes vyresnioji, kai buvo tokio amžiaus, pliumpindavo arbatas ir sultis su pasimėgavimu
Atsakyti

Nors mes ir mixuojam MP su misinuku, bet sultis ir arbata nepasakyciau, kad labai jau megsta schmoll.gif . Karts nuo karto pasiulau, po truputi isgeria. Juk po kosytes su mesyte pienuko nepatariama, tai visvien tenka ta arbatele gurksnot smile.gif .
Atsakyti

Maniskis, kai vienu metu teko vien misinuka gert, tai arbatele gerdavo.. o kai vel grizom prie MP, tai neikisi blink.gif nei arbatos, nei sulciu, nei vandenuko.. duodi is puodelio pagert, pasipurlina ir viskas per sona isbega rolleyes.gif matyt, kai geria MP jam tos arbateles visai nereik g.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 21:47)
Geras, nu mažius ryškiai tyčiojasi lotuliukas.gif ...o nepagalvojai, kas bus toliau, jei dabar veido mimika klounu vaidini, paskui teks ryškų spektaklį ruošt su scenarijais, dar ir daugiau veikėjų prigriebt: tėtis , seneliai... bet mamai išeis į naudą - kalorijų deginimas ir proto pamiklinimas, dar ir balso stygų lavinimas biggrin.gif

Niu man ir kartais kyla tokia mintis, kad tyciojas biski, bet ka darysi doh.gif tai taip ir miklinu proteli, sakau tuoj pas mane ir gera klausa atsiras nuo tu dainu daineliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va, galiu jau pasigirt, nors kitom gal mano pagyros ir juokingos atrodys 4u.gif mes jau suvalgom 200 g. kosytes grudines per diena, apie 11 val. ir apie 17 val., ir abu kartus valgom grudine kose, kol kas avizu ir ryziu smile.gif darzoviu neikisi jam, tai sakau su laiku gal ir darzoves prades valgyt, nes vaisiniu tyreliu irgi nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grike @ 2008 06 06, 07:58)
Niu va, galiu jau pasigirt, nors kitom gal mano pagyros ir juokingos atrodys  4u.gif  mes jau suvalgom 200 g. kosytes grudines per diena, apie 11 val. ir apie 17 val., ir abu kartus valgom grudine kose, kol kas avizu ir ryziu  smile.gif  darzoviu neikisi jam, tai sakau su laiku gal ir darzoves prades valgyt, nes vaisiniu tyreliu irgi nelabai  schmoll.gif

maniske irgi darzovienes nevalge, bet kai pradejau sudyti siektiek ir deti sviestuko, kerta kaip reikiant thumbup.gif o mes vakar isbandem grikius, isviriau grikiu, imeciau vistytes gambliuka, sviestuko, druskytes, viska blenderiu dar susmulkinau ir mazoji valge thumbup.gif vos spejau duoti kaip jai skanu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grike @ 2008 06 06, 07:58)
Niu va, galiu jau pasigirt, nors kitom gal mano pagyros ir juokingos atrodys  4u.gif  mes jau suvalgom 200 g.

thumbup.gif šaunuoliai kokie. (nors mums jau reikėtų kraustytis į 7 mėnesį mirksiukas.gif ) aš duodu ragauti iš savo lėkštės :sriubos ir kt. jam atrodo skanu, bijau duoti daug, bet manau pradėsim valgyt kaip dideli žmonės, nes specialių vaikiškų košių tai be cirko - niekaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 06 birželio 2008 - 08:26
QUOTE(ziemosugnele @ 2008 06 06, 09:15)
maniske irgi darzovienes nevalge, bet kai pradejau sudyti siektiek ir deti sviestuko, kerta kaip reikiant thumbup.gif  o mes vakar isbandem grikius, isviriau grikiu, imeciau vistytes gambliuka, sviestuko, druskytes, viska blenderiu dar susmulkinau ir mazoji valge  thumbup.gif  vos spejau duoti kaip jai skanu buvo smile.gif

Niu isbandysiu ir as tavo recepteli, gal maniskiui irgi patiks bigsmile.gif tiks as kazkur buvaiu pasiskaicius, kad blenderiu, kai suplaki maziau vitaminu lieka?! blink.gif Bet kiek cia tiesos neaisku g.gif
Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2008 06 06, 09:19)
thumbup.gif  šaunuoliai kokie. (nors mums jau reikėtų kraustytis į 7 mėnesį mirksiukas.gif ) aš duodu ragauti iš savo lėkštės :sriubos ir kt. jam atrodo skanu, bijau duoti daug, bet manau pradėsim valgyt kaip dideli žmonės, nes specialių vaikiškų košių tai be cirko - niekaip

niu jo, jau laikas blush2.gif beje, sveiknu jus sulaukus 7 men 4u.gif drinks_cheers.gif ex, kokie mes dideli jau smile.gif
O del maistelio,jauciu man viena diena truks kantrybe (bijau, kad tai bus artimiausiu laiku) ir prades mano Matas valgyt ta pati ka ir mama rolleyes.gif ir bus jam cia cirkintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grike @ 2008 06 06, 12:35)
Niu isbandysiu ir as tavo recepteli, gal maniskiui irgi patiks  bigsmile.gif  tiks as kazkur buvaiu pasiskaicius, kad blenderiu, kai suplaki maziau vitaminu lieka?!  blink.gif  Bet kiek cia tiesos neaisku  g.gif
Papildyta:
niu jo, jau laikas  blush2.gif  beje, sveiknu jus sulaukus 7 men  4u.gif  drinks_cheers.gif  ex, kokie mes dideli jau  smile.gif 
O del maistelio,jauciu man viena diena truks kantrybe (bijau, kad tai bus artimiausiu laiku) ir prades mano Matas valgyt ta pati ka ir mama  rolleyes.gif  ir bus jam cia cirkintis  lotuliukas.gif

zinok tokio dalyko kad vitaminai dingsta nuo blenderio nesu girdejusi schmoll.gif g.gif
o del maisto ka pati valgai manau normalu duoti vaikui, : ryziuz, grikius, bulves, darzoves, vaisius, mesyte thumbup.gif pati valgai tai ir maziukui duodi mirksiukas.gif nematau nieko bloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemosugnele @ 2008 06 06, 15:58)
zinok tokio dalyko kad vitaminai dingsta nuo blenderio nesu girdejusi schmoll.gif  g.gif
o del maisto ka pati valgai manau normalu duoti vaikui, : ryziuz, grikius, bulves, darzoves, vaisius, mesyte thumbup.gif  pati valgai tai ir maziukui duodi mirksiukas.gif  nematau nieko bloga rolleyes.gif

mes irgi jau daug ko ragaujam- ir šašlykus pačiulpiam ir agurkų su medum pakaštavojom ir egzotiškų vaisių asorti išbandėm ...ir nieko, net nesuviduriavom, kai kažkas , kad rašė- paragauna kito maistelio ir viduriukai duoda savo žinot. Čia organizmas kiekvieno individualus, taip, kad tik pati mama geriausiai žino, ką vaikui duoti ir mažiau klausyt daktarų- vieni taip sako, o kiti kolegų teiginius paneiginėja lotuliukas.gif taip buvo ir bus per amžius, amen biggrin.gif Kad tik vaikučiai sveiki augtų thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes...mum jau 6,5men
bandau dabar ivedineti grudu koses,bet kazkaip sunkiai sekas...ryziu kosyte Nestle tai po biski valgo,bet jau avizines Bebi niekaip neikisi,,,spjaudos ir vsio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal neskanu jam sita, reik kitos fimos bandyti ar paciai virt...tai norejau dar paklausti gal kuri verdat pati,tai paprastas avizas is parduotuves perkat ir verdat??ar kaip??? g.gif
Atsakyti