Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. vaikelio mityba

nu geras sakai nevalgus o sveriat tiek daug. maniske tai labai valgy o sveria 7900kg biggrin.gif kaip sakant spek duoti tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2008 02 01, 13:33)
nu geras sakai nevalgus o sveriat tiek daug. maniske tai labai valgy o sveria 7900kg  biggrin.gif  kaip sakant spek duoti tik  biggrin.gif

tai tik tuo ir galim dziaugtis, kad nors svoris auga tongue.gif , bet del valgymo turesiu turbut problemu, nes vaikas tikrai nevalgus, matomai i teti mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 01, 21:58)
tai tik tuo ir galim dziaugtis, kad nors svoris auga tongue.gif , bet del valgymo turesiu turbut problemu, nes vaikas tikrai nevalgus, matomai i teti mirksiukas.gif  tongue.gif

nieko svabu gerai auga o kek jam reikes tiek ir pasims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2008 02 02, 11:13)
nieko svabu gerai auga o kek jam reikes tiek ir pasims  biggrin.gif

tu teisi drinks_cheers.gif matomai dar MP pilnai uztenaka, o as cia koses kazkokias kisu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goduke: 02 vasario 2008 - 10:28
QUOTE(goduke @ 2008 02 02, 11:27)
tu teisi drinks_cheers.gif matomai dar MP pilnai uztenaka, o as cia koses kazkokias kisu doh.gif  lotuliukas.gif

o seip kiek laiko tavo leliui.
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2008 02 02, 12:48)
o seip kiek laiko tavo leliui.

mano suneliui 6men ir 2 dienos biggrin.gif siandie vel daviau darzovienes tai spjauna is toli, o su buteliuku tai didziausi priesai doh.gif jei arbatele ar sultys tai tik su sauksteliu doh.gif labiausiai megsta tai hipp grikiu kose su obuoliais tai jos daugiausia ir suvalgo apie 30-40 ml. o geriausias draugas MP thumbup.gif , bet jau noriu baigti maitinti is kruties, bet kaip ta padaryti, kai kitka mazai pripazysta g.gif tavo kiek supratau valgus vaikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2008 01 30, 14:12)
susiduriam,o kaipgi doh.gif Manoji is buteliuko visai negeria,tai as girdau is sauksciuko ir is buteliuko dangtelio,kiek isgeria kiek issilaisto,ka jau padarysi,bet kazkiek vistiek nuryja,Manau su laiku turetu iprasti,Bet man dar idomu kiek jusu vaikiukai 6 men papildomai isgeria skysciu t,y,sulciu,arbatos,vandens,nes manoji duog dieve 100g isgeria.Cia klausiu mamyciu maitinanciu MP 4u.gif

maniskis nepripazysta butelioko taip pat doh.gif isbandziau ivairiausius nuo 5lt iki 100lt nei vienas jam netinka doh.gif ir saldinti arbata bandziau ir soske medum tepiau, tai nulaizo ir toliau sau rekia, musitosi, bet buteliukas - priesas g.gif girdau sauksteliu, tai duok diev, kad per diena koki 60 ml igeria, nes ir is saukstelio nepatinka nei arbata nei sultys, tik mamos papulis jam skaniausias mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 02, 22:41)
mano suneliui 6men ir 2 dienos biggrin.gif siandie vel daviau darzovienes tai spjauna is toli, o su buteliuku tai didziausi priesai doh.gif jei arbatele  ar sultys tai tik su sauksteliu doh.gif labiausiai megsta tai hipp grikiu kose su obuoliais tai jos daugiausia ir suvalgo apie 30-40 ml. o geriausias draugas MP thumbup.gif , bet jau noriu baigti maitinti is kruties, bet kaip ta padaryti,  kai kitka mazai pripazysta g.gif tavo kiek supratau valgus vaikas mirksiukas.gif

o tu manai kad mano geria arbata is buteeliuko, ir nepatinka. padarai arbata tai ir ispili pastoviai. o su darzoviene mes ilgai po truputi zaidem tai visada valgem hippo darzovienes tai po saukstuka pa saukstuka ir iprato. tada ir nebuvo problemu su vakarine kose
Papildyta:
QUOTE(blondukas @ 2008 02 04, 11:28)
o tu manai kad mano geria arbata is buteeliuko, ir nepatinka. padarai arbata tai ir ispili pastoviai. o su darzoviene mes ilgai po truputi zaidem tai visada valgem hippo darzovienes tai po saukstuka pa saukstuka ir iprato. tada ir nebuvo problemu su vakarine kose

as ai savaja kai nieko neisgerai tai is puoduko duodu arba kai nuo buteliuko nuimi dangteli, tai jin zaisdama dar siek tiek isgerai. seip nera trukumo ir negeria. cia kaip ziuriu daug leliuku negeria arbatu is buteliuku biggrin.gif
Atsakyti
As juokauju su savo maziuku, kad siandien nebusiu gera mama - valgysim darzoves su mesyte is Hippo lotuliukas.gif
Stengiuos visada pati viska virti ir skaniau ir sveikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2008 02 04, 11:30)
Papildyta:

as ai savaja kai nieko neisgerai tai is puoduko duodu arba kai nuo buteliuko nuimi dangteli, tai jin zaisdama dar siek tiek isgerai. seip nera trukumo ir negeria. cia kaip ziuriu daug leliuku negeria arbatu is buteliuku  biggrin.gif

kad mano viska tik is saukstelio doh.gif nezinau kaip bus,nes noriu basigt maitinti g.gif
ai as cia biski galne i tema, bet kuo plaunat indukus leliuko, kai buna rebaluoti, fairy juknenaudojat g.gif
Atsakyti
Mano maziukas valgo 4u.gif :
6.00-7.00 Pienukas(Aptamil);
11.00-12.00 Bananas,arba duonyte su sviestuku,varskes surelis,jogurtelis vaikiskas;
apie 13.00 Pieniukas(70ml.);
16.00 Kosyte(morkyte,bulvyte,kalakutienos farsas)arba(ryziukai su bananu);
19.00 Pienukas arba Bananas
22.00-24.00 Pienukas
03.00 Pienukas

Valgom dar kartais dziuveseli,istirpinta arbatytej.O siaip kartais duodu tiesiog tai ka pati valgau,daviau troskintos lasisos ir karpio,tai tiesiog cepsejo valgydamas,obuoliuku kosyte dar valgom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 04, 18:20)
kad mano viska tik is saukstelio doh.gif nezinau kaip bus,nes noriu basigt maitinti g.gif
ai as cia biski galne i tema, bet kuo plaunat indukus leliuko, kai buna rebaluoti, fairy juknenaudojat g.gif

kad bliudukus su feiri, o gi su kuo daugiau plauti, o buteliukus soda praplaunu
Atsakyti