Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. vaikelio mityba

Sveikos,
Manajai 6 men. 4u.gif

As savajei ryte duodu misinuko, po to apie 13 val kosyte is indelio HIPP su mesyte (kur yra nuo 4 men.), jeigu pati neisverdu darzoviu, po to apie 16 val valgom kosyte Milupos is pakelio ryziu su vaisiais arba 5 grudu irgi Milupos, 18 val koki banana ar obuoli, 20 val. misinukas ir 24 val misinukas.
Zodziu manau jau reik pradeti mesytes duoti ir kazkokiu maisteliu ivairesniu, bet nelabai zinau ka? Na gyditojai dazniausiai daug ko neleidzia, bet kartais tas ju neleidimas virsija "normas" smile.gif

Daug kas raso apie kosytes, o jus kokias kosytes duodat? kokiu firmu?
Manu kosias ar verdat, jei taip tai kaip> su kokiu pienuku?

cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidnux: 11 sausio 2008 - 23:43
QUOTE(Aidnux @ 2008 01 12, 01:41)
Sveikos,
Manajai 6 men. 4u.gif

As savajei ryte duodu misinuko, po to apie 13 val kosyte is indelio HIPP su mesyte (kur yra nuo 4 men.), jeigu pati neisverdu darzoviu, po to apie 16 val valgom kosyte Milupos is pakelio ryziu su vaisiais arba 5 grudu irgi Milupos, 18 val koki banana ar obuoli, 20 val. misinukas ir 24 val misinukas.
Zodziu manau jau reik pradeti mesytes duoti ir kazkokiu maisteliu ivairesniu, bet nelabai zinau ka? Na gyditojai dazniausiai daug ko neleidzia, bet kartais tas ju neleidimas virsija "normas" smile.gif

cool.gif

as savajam duodu kvietine su vaisias,ryziu,grikiu kosites,darau su APTAMIL pienuku,o kosytes su mesytem kaikada perku kaikada pati verdu
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 10, 19:27)
o ryte nuo keliu? g.gif

labas vakaras visoms:)
na, mano maziukui jau irgi tuoj bus 6 men.
valgom misinuka Hipp 2 po 210 ml kas 3 val., plius pries kiekviena valgyma, po 2-3 saukstelius tyreles (tai buna "Mazas"_obuoliu tyreles su abrikosais ar bananais ir varske, Hipp tyreles). Nuo sian pradejom ragauti Bebivitos tyrele moliugai su vistiena.
Nakti nepabunda isvis. Vakare pavalgo 21.30h ir ismiega iki pat 08.30 h. ryto.
tiek apie mudu
Atsakyti
Mano mažosios meniu biggrin.gif
8- mišinukas 150 ml
11 - mišinukas 150 ml
14 - daržovės (bulvė, morka, moliūgas, žirneliai, kalafijoras, krapų kartais įdedu - keičiu, ne viska iš karto dedu)
17 - ryžių, grikių, kviečių košė
21 - mišinukas 240 ml
Kartais duodu tyrelę (vietoj mišinuko 11 val) taip pat ir obuolio, banano, užsigerti sulčių ar arbatos.
Atsakyti
mano mazyle pusryciauja 10-11 val isgeria 180ml. pienuko
12 val vaisiu tyreles paskanauja puse indelio
13-14 val darzoves su mesyte ir uzsigeria sultymis arba arbatyte
17-18 val pienuko 180ml
20-21 hipo arba milupos pieniskas grudines kosyte
su tokiu maitinimu ismigodavo visa nakti biggrin.gif bet daba dar kartais prireikia api23 atsigerti pienuko
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2008 01 15, 17:38)
17-18 val pienuko 180ml
su tokiu maitinimu ismigodavo visa nakti  biggrin.gif  bet daba dar kartais prireikia api23 atsigerti pienuko

labas visoms:)
sian mudu buvom pas vaiku gyd. Nes mano mazius truputi pabertas yra. Tai uzdraude visas tyreles, kuriu sudety yra morkos. Ir patare pereit prie misinuku pries alergija (tai Hipp HA ar kt.)
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2008 01 15, 16:38)
17-18 val pienuko 180ml
su tokiu maitinimu ismigodavo visa nakti  biggrin.gif  bet daba dar kartais prireikia api23 atsigerti pienuko

Blondukas, o tu savo mažylę MP maitini?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 01 15, 22:30)
Blondukas, o tu savo mažylę MP maitini?

ne. misinuku nestele su gelezim.o kodel taip paklausiai g.gif
Atsakyti
Aš maitinu MP, bet daug dažniau... Bet duodu ir vaisinę tyrelę, daržoves(kol kas be mėsytės) ir pienišką košelę. Labai laukiu, kai rečiau reikės MP maitint, nes kažkaip nepatinka man, bet reikia tai reikia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidnux @ 2008 01 12, 00:41)
Sveikos,
Manajai 6 men. 4u.gif

cool.gif

labas rytas, paskaiciau jusu pasisakymus ir nustebau, kaip pastebejau jus savo vaikuciams dienos meniu sustaciusios?
maniskis tai pries kiekviena valgyma valgo tyreles ar koseles ir po to misinukas.
gal as blogai darau? patarkit
Atsakyti
Labas biggrin.gif

Evutes 6men meniu :

8.00 MP sutarsom visa papuli biggrin.gif

11.30 MP sutarsom kita papuli biggrin.gif

14.30 Darzovienes kosyte bulve,morka,kopustas/ bulve,morka,kalafijoras/ bulve,morka,sparagines pupeles/ suvalgo apie 100ml uzgeriam MP

17.00 MP

19.30 Kruopos avizos/kvieciai,Milupos suvalgo apie 100ml uzgeriam MP

21.00 MP

22.30 MP ir liulio 4u.gif

cia surasiau su laiku buna panasiai bet ne tiksliai lotuliukas.gif dazniausiai kada nori tada duodu MP o koses panasiu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidnux @ 2008 01 11, 23:41)
Sveikos,
Manajai 6 men. 4u.gif

cool.gif

QUOTE(Ramuniki @ 2008 01 14, 08:19)
Mano mažosios meniu  biggrin.gif
8- mišinukas 150 ml
11 - mišinukas 150 ml
14 - daržovės (bulvė, morka, moliūgas, žirneliai, kalafijoras, krapų kartais įdedu - keičiu, ne viska iš karto dedu)
17 - ryžių, grikių, kviečių košė
21 - mišinukas 240 ml
Kartais duodu tyrelę (vietoj mišinuko 11 val) taip pat ir obuolio, banano, užsigerti sulčių ar arbatos.

QUOTE(blondukas @ 2008 01 15, 16:38)
17-18 val pienuko 180ml

Mergaites 4u.gif parasykit prasom koks jusu vaiku svoris blush2.gif Mano mazoji irgi gime 07.07.10 ir svoris musu nelabai auga unsure.gif o valgom panasiai kaip ir jusu, tiesiog idomu, ar pas mus tokia jau komlikacija kuda bus o gal mes kaip visi g.gif 4u.gif Musu svoris 7,400g unsure.gif
Atsakyti