Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

O tai tas faneruotas duris Jus uzsakinejot ar pirkot? Nes pas mus metaline stakta ir mes planuojam ja palikti, tik keisti duris, tai mums reikia butent konkreciu ismatavimu. Tai kazin ar imanoma rasti parduotuveje?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Nugi mano žmonikė vakar mane tinginiu ir visaip kitaip negražiai išvadino, taigi teks remontuot butą, kad karo nebūtų 4u.gif
Taigi kadangi moters užgaida, tai ir patarimo klausiu pas moteris blush2.gif
Rekomenduokit kokių patikimesnių firmų Kaune, šarvuotoms durims į butą įsigyt, būtų gerai ir nebrangininkių (studijuojam ir dirbam, tai valiutos truputį stygius).
Merginos gelbėkit diedą ax.gif

PS. panaši žinutė ir langų temoj, tai jei ką žinot galima rašyt ir ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kykas: 16 gegužės 2007 - 14:15
QUOTE(Kykas @ 2007 05 16, 15:14)
Sveikos merginos,
Nugi mano žmonikė vakar mane tinginiu ir visaip kitaip negražiai išvadino, taigi teks remontuot butą, kad karo nebūtų  4u.gif
Taigi kadangi moters užgaida, tai ir patarimo klausiu pas moteris  blush2.gif
Rekomenduokit kokių patikimesnių firmų Kaune, šarvuotoms durims į butą įsigyt, būtų gerai ir nebrangininkių (studijuojam ir dirbam, tai valiutos truputį stygius).
Merginos gelbėkit diedą  ax.gif

PS. panaši žinutė ir langų temoj, tai jei ką žinot galima rašyt ir ten  smile.gif

plieninis skydas thumbup.gif nuo 1200lt kaina mirksiukas.gif siulau ir padaro per savaite thumbup.gif
Atsakyti
Niu mes irgi jau turim duris (sakemes is "ateities langas"). Duris pristate mazdaug per 1,5 sav., meistrai viska svariai padare ir viskas butu buve gerai, jei ne kreivos namo sienos doh.gif, bet cia jau tik musu bedos verysad.gif. Galiu dar ispeti, kad jeigu noresite issaugoti senu duru staktas, tada reikia primoketi papildomai 40 lt. g.gif . Tai butu tiek atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
stumdomosios durys bigsmile.gif

user posted image
**

user posted image

Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 12:12)
stumdomosios durys  bigsmile.gif
user posted image
**

Sitos labai fainos thumbup.gif .Kada nors ir as tokias desiu,kai darysiu remonta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 05 14, 21:30)
O tai tas faneruotas duris Jus uzsakinejot ar pirkot? Nes pas mus metaline stakta ir mes planuojam ja palikti, tik keisti duris, tai mums reikia butent konkreciu ismatavimu. Tai kazin ar imanoma rasti parduotuveje?

Nesuk tu sau galvos del tu ismatavimu. Yra tokia firma Prontas. Pasiskambini, jie atvaziuoja, viska pamatuoja, pasako ka imanoma palikt, ka reikia keist, zodziu konsultacija super. Ir pirkt pas juos neprivalai, nieko nekainuoja tas issikvietimas. Nors mes tai uzsisakem visas - ir vidaus ir sarvo duris. Kainos kiek as domejausi irgi labai geros. Montuoja jie rirgi patys.Labai kokybiskai ir laiku beje. Jei kam idomu, tai as bendravau su vadybininku Tadu, jo tel 8-670-23703.
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 08, 00:18)
Sitos labai fainos  thumbup.gif .Kada nors ir as tokias desiu,kai darysiu remonta    unsure.gif

oj, zuasta, jei dar remonto nedarai, tai geriau jau ir nenorek mirksiukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Gerai, jei gyveni kitur. O jei remontuoji ir dar gyventi cia pat reikia, tai baisiau nieko negali buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 08, 10:41)
oj, zuasta, jei dar remonto nedarai, tai geriau jau ir nenorek  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  Gerai, jei gyveni kitur. O jei remontuoji ir dar gyventi cia pat reikia, tai baisiau nieko negali buti  unsure.gif

Sito as ir bijau blink.gif .Palauksiu dar kokius 4 metus kol paaugs mazylis, tada gal bus ir remontai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 14, 11:38)
Mums tai irgi sakė, kad nieko tom fanieruotom neatsitiks, tik geriau jas 2 kartus nulakuoti.

Pas mus anksčiau buvo faneruotos, ir dabar tokias naujas pirkom, nes didelis modelių pasirinkimas biggrin.gif Nieko joms vonioj neatsitinka, jei yra gero gamintojo.
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie FISKARDIGA duris?

Maniškės faneruotas, koki gi jų kokybė?

Ir dar išsirinkome rankenas lenkiškas- Nomet
Rankena
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 06 08, 20:00)
Gal kas turite atsiliepimų apie FISKARDIGA duris?

Maniškės faneruotas, koki gi jų kokybė?
Ir dar išsirinkome rankenas lenkiškas- Nomet
Rankena

Jų aptarnavimas labai malonus, viską paaiškina, daug ką papasakoja, bet kainos doh.gif Man paskaičiavo 17 500 doh.gif Nusiunčiui užklausą dar dviem gamintojams tai už tas pačias duris vieni paskaičiavo 15 500, kiti apie 14 000. Bet realiai tai niekad nesuprasi iš tų pirminių paskaičiavimų kokia ten galutinė suma gausis doh.gif , nes paprastai pas tuos kur pigiau tai paskui atsiranda dar kokios transporto išlaidos, šiaip išlaidos ir susilygina tos kainos. Tai va, aš dar nepasirinkau durų gamintojo doh.gif nors jau reikėtų blush2.gif
Atsakyti