Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

QUOTE(Vyckaju @ 2007 07 19, 11:13)
Gal kokia nuotraukyte turite duru. Norime mediniu duru, bet azuolas ir pan. kainos didokos, jei reiketu pororos vienetu dar dar,  bet reikia visam namui tai kaina sunkiai ikandama.
Mateme fainas pusines duris, bet ta pusis geltona spalva tai pjauna mane. Bandytume patys jas paspalvinti, kiek maciau yra ir azuolo ir visokiu kitokiu medzio spalvu beicu. Todel ir domiuosi gal kas jau darete ir galite pasidziaugti ar nuvilti. Aciu

O tos durys lakuotos? Jai lakuotos tai nežinau ar begalim ką keist g.gif . Nebent laku, bet ir taip sudėtinga tolygiai padengt ir negražiai gaunas. O jai nelakuotos... Tai gali beicuot, bet geriau jau tai daro kas lakuos. Nu iš nuotraukytės nelabai kas matos, jai pavyks ikelsiu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 07 19, 22:21)
O tos durys lakuotos? Jai lakuotos tai nežinau ar begalim ką keist g.gif . Nebent laku, bet ir taip sudėtinga tolygiai padengt ir negražiai gaunas. O jai nelakuotos... Tai gali beicuot, bet geriau jau tai daro kas lakuos. Nu iš nuotraukytės nelabai kas matos, jai pavyks ikelsiu.

Ne, dar tik pirksim paprastas pusines duris ir norim is anksto situacija p[asiaaiskinti ar bus galima is ju ka grazesnio padaryti nes kitaip gal rinktumemes koki kita varianta. jei pavyktu ikelti nuotrauka buciau dekingas aciuks.gif
Atsakyti
Noriu Paklaust dėl "Plieninio skydo" durų (šarvuotų į butą).
Kurioj vietoj Kaune jie gali normaliai parodyt koks jų asortimentas, pakonsultuot nomaliai... Vakar žiūrėjom "Megoj" senukuose (kaip suprantu ten jų durys). Tai man kažkaip įspūdis nelabai, gal del to, kad senukuose ten bardakas amžinas. Nelabai suprantu aš apie tas duris ir spynas, o kažkaip jau laikas būtų įsigyt, nes jeigu kas nors į dabartines duris atsirems, tai gali ir į butą įkrist, tada mano šuo jį suvalgys ir dar bėdos turėsiu. g.gif
Jų tinklapyje mačiau ten visą sąrašą vietų, bet negi dabar važiuosi per visas - sakau gal buvot kur kitur ir likot patenkinta?

Ai dar būkit žmogeliukai mestekit daugiau firmų kur VERTĖTŲ apsilankyti del šarvuotų buto durų Kaune, nes dabar tai rekomenduotas kolkas tik "Plieninis skydas", o ponas google man vos infarkto neįvarė maždaug 46400 rezultatų, jei įvedu "šarvuotos durys Kaunas".
Iki penktadienio pietų reik apsisprest ir išsirinkt - žmonos nurodymu doh.gif
Atsakyti
apie "Plieninį skydą' tiek žiniu; mes darėmės Vilniuj, visas metalines (dažytas metalas iš abiejų pusių), padare labai greit , terminas buvo 10d. padare per 6 smile.gif , nustebino.
Man jos labai patinka ir tinka. dėjom geras 2 spynas.
Durys kainavo virš 2000, bet pusė už spynas....
Atsakyti
Nugi pasireikškit. Kas kur Kaune duris šarvuotas duris pirkot? Ar likot patenkinti?
nes mane jau
censored2.gif
Niekaip niekur nieko nesužinau ir neišsirenku. verysad.gif
Atsakyti
Kykas, jau rašiau anksčiau mirksiukas.gif :

QUOTE(niuma @ 2007 05 11, 17:37)
Lauko duris užsakinėjau maždaug prieš 2 metus, tada kaina buvo 1100 Lt. Meistro Tel. 8 652 19882

Tik čia ne firma, o privatūs meistrai. Man tiko kokybė. Spalvą gali išsirinkti, atsiveža pavyzdžių. Aš išsirinkau paprastas, šviesaus ąžuolo spalvos,tokias duris
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2007 08 02, 15:50)
Nugi pasireikškit. Kas kur Kaune duris šarvuotas duris pirkot? Ar likot patenkinti?
nes mane jau
censored2.gif
Niekaip niekur nieko nesužinau ir neišsirenku.  verysad.gif

Aš užsisakiau "Plazoj" (bet gamina man atrodo Plieninis skydas).Iš lauko raudonmedžio spalva, o iš vidaus-šviesios.Patenkinta ir kokybe, ir darbininkų darbu
Atsakyti
Niuma dėkui, bet noriu būtinai, kad firma būtų ir kiek galima patikimesnė, nes jeigu iškils problemos tai paskui sunku rast kam nervus gadint smile.gif

Dėl "Plieninio skydo" truputį irgi sunerimęs, nes labai jau nekokių atsiliepimų skundų puslapyje skaičiau (aišku jie daug gamina, parduoda per daug subrangovų tai natūralu ir kad nepatenkintų daugiau nei pas kitus), bet man nelabai patiko direktoriaus atsakas į vieną skundą. Ir tai, kad keli "nickai" komentaruose užstojantįs "Plieninį skydą" akivaizdžiai iš pačio "plieninio skydo" rašyti, nes IP adresai labai jau panašūs į direktoriaus.

Strikęs esu truputį. Ieškau kitų alternatyvų.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2007 07 20, 09:50)
Ne, dar tik pirksim paprastas pusines duris ir norim is anksto situacija p[asiaaiskinti ar bus galima is ju ka grazesnio padaryti nes kitaip gal rinktumemes koki kita varianta. jei pavyktu ikelti nuotrauka buciau dekingas aciuks.gif

Mes irgi toki varianta pasirinkom bigsmile.gif , kadangi ta geltona medzio spalva pas mus interjere nei 2 nei 5, tai mes, patikusi pusinių durų variantą beicavome ir padarėme vidutinio tamsumo riesuto spalvos.Gavosi thumbup.gif ...Negaliu atsidziaugt savo durimis...Viena diena nuvezem meistram, kita jau pasiiemem ir įsistatem... bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip jums durys is SWEEDOOR? g.gif
Atsakyti
gal kas galit patart,kur vilniuj įsigyt NEBRANGIAI vidaus duris su slenksčiu???
Atsakyti
Ar kas zino gerus meistrus apie Kauna, kurie gamina azuolu faneruotas vidaus duris?Mes su vienais buvom susidure, tai po menesio faneruote puslemis nuejo schmoll.gif
Atsakyti