Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 30, 09:42)
o gal žinai kur pirko ir po kiek maždaug mokėjo??? gamintos lietuvoj ar lenkiškos fabrikinės???

tai kaži kokia alternatyva??? negaliu mokėt už duris po 1000 ir daugiau schmoll.gif

Mes bute turim laminuotas duris. Keitem pries kokius 3 - 4 metus, daugiau tokiu tikrai nedeciau. Kol naujos, atrode labai graziai, o po to........ Virtuves duru visa apacia nubraize suo su nagais, nes kai zmoniu ateina, tai jis visus labai myli, o mes neleidziam lotuliukas.gif , vonios duru vidine puse, ta kur is vonuos kambario issibangavo tokiomis didelemis bangomis, ypac tai isryskeja, kai buna nesildymo sezonas, o nuo prausimosi viskas apgaruoja blink.gif Ir dar, sunus, susinervines del mylimos komandos pralaimejimo trinktelejo kumsciu i duris, tai taip ir liko skyle ohmy.gif
Tokios patirties pasekoje i nama pirkom faneruotas duris, kazin ar su musu naudojimo ypatumais atlaikys lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Savaigalį buvom su vyru Burbiškių parduotuvėje. Tai ten man labai patiko baltarusiškos faneruotos durys, 3 skirtingų dydžių. Yra su matiniu stiklu ir vitražinio stiklo papuošimais, bei aklinos, be stiklo. Vienų kaina 750 (tai dabar akcija 670 Lt.), čia be apdailos, be vyrių, spynos, rankenos + dar montavimas. Bet labai labai gražios. Tai vyras sakė, kad reiks nusivežt į parduotuvę durų meistrą, kad įvertintų jų kokybę. Nes mes norim faneruotas duris statyti ir į vonios kambarį. Klausimas ar drėgmė nekenks faneruotei? Arba dar galima jas nulakuoti matiniu laku. Kaip manot, kokia baltarusiškų durų kokybė. Gal susidūrėt. Konsultantai tai labai jas giria. Bet gi jų darbas toks.
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 30, 13:11)
o dabar daugmaz aisku  4u.gif  Aciuks wink.gif As nepiktai siaip man savoka tokia " daug" keistai atrode, na aisku kaip paklause taip ir atsakei friends.gif gal foto turi?? man kazkaip vis norsi duru su daug stiklo, bet tokiu neturiu dar wink.gif noris gyvu pavyzdziu  blush2.gif

jei nepamiršiu nufotkinsiu vakare
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 30, 09:42)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o gal žinai kur pirko ir po kiek maždaug mokėjo??? gamintos lietuvoj ar lenkiškos fabrikinės???

tai kaži kokia alternatyva??? negaliu mokėt už duris po 1000 ir daugiau schmoll.gif

ir man labai brangu, bet teko uzsakyti...nes jei nori ilgam duris tureti, tai laminuotos netinka schmoll.gif apsilupa po kurio laiko ir praranda isvaizda...

Mes uzsisakem Pronto 6 faneruotas duris,vienas is pigesniu lietuvisku, tai virs 7 tukst. teks atiduoti doh.gif
Del kokybes dar nieko negaliu pasakyti, nes vis dar laukiam, nors terminas jau pries pora savaiciu baigesi...
Atsakyti
mmdaaaa nuliūdinot mane unsure.gif tai ką daryt? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 30, 14:54)
mmdaaaa nuliūdinot mane  unsure.gif  tai ką daryt? cry.gif

as irgi dabar galvoju ka daryt g.gif mums irgi brangu verysad.gif radau dar va toki varianta cia internete, nu tikrai pigu, man tos pirmosios nieko visai, MBsake nuvaziuos paziureti kaip jos ten atrodo unsure.gif is bedos gal ir tiktu g.gif , bent i tualeta o po meteliu kai jau gal bus pinigeliu susidesim geras
durys
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 30, 18:42)
is bedos gal ir tiktu g.gif , bent i tualeta o po meteliu kai jau gal bus pinigeliu susidesim geras
durys

nieko nera pastovesnio uz laikina lotuliukas.gif as po siai dienai be duru gyvenu.... pirmam aukste sudejom nes na nefaina kaip WC dengia uzuolaidos..... mum kaip mum bet gi kart nuo karto (ka ten kart nuo karto, pas mus pastoviai mirksiukas.gif ) koks svecias yra...... ir dejom geras, brangias unsure.gif bet tikiuos laaaaaabai ilgam blush2.gif

tai va vis laukiu kada turesiu pinigo durims.... viskas pgl eile ir prioritetus.... o bile ko nededu nes tada tikrai tas bile kas ir liks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 30, 18:26)
nieko nera pastovesnio uz laikina  lotuliukas.gif  as po siai dienai be duru gyvenu.... pirmam aukste sudejom nes na nefaina kaip WC dengia uzuolaidos..... mum kaip mum bet gi kart nuo karto (ka ten kart nuo karto, pas mus pastoviai  mirksiukas.gif ) koks svecias yra......  ir dejom geras, brangias  unsure.gif  bet tikiuos laaaaaabai ilgam  blush2.gif

tai va vis laukiu kada turesiu pinigo durims.... viskas pgl eile ir prioritetus.... o bile ko nededu nes tada tikrai tas bile kas ir liks  mirksiukas.gif

taip drinks_cheers.gif nieko nera pastovesnio uz laikina, bet kai pinigeliu nera verysad.gif tai jau geriau tokios, nei uzuolaidos
man atrodo belekas neliks nes isikraipys ar dar kasnors atsitiks ir vistiek teks keisti lotuliukas.gif
beto tos durys bent jau raso kad is pusies(vis ne laminatas rolleyes.gif ), tik nulakuot jauciu reiktu, bet kol nemaciau gyvai tai ir nezinau kokybes, gal ten visiskas s.... tada teks ieskot kazko kito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 30, 19:38)
taip  drinks_cheers.gif nieko nera pastovesnio uz laikina, bet kai pinigeliu nera  verysad.gif  tai jau geriau tokios, nei uzuolaidos

zinok geiau jau uzuolaidos hihihi.gif tada tikrai galvosi kad reikia reikia reikia ir BUS. o vdrug ims ir neisiklaipys? mastau.gif tai amziams ir sedesi su bile kuo mirksiukas.gif o beje sena uzuolaida / ar nauja duso uzuolaida nekainuoja tiek kiek prastos durys .... blush2.gif

neikalbineju, zinau tik tiek, kad pati virsuj su uzuolaidom gyvenu ir va maza leliu teks parsivezt ir maudyt vonioj be duru. salta kazkaip atrodo, kai uzdarai duris vistiek tokia uzdara erdve gaunas ir nepabega garai ir siluma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 01 30, 14:16)
jei nepamiršiu nufotkinsiu vakare

user posted image
pasirodo daugiau, nei 40% užima stiklas
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 01 30, 23:08)
user posted image
pasirodo daugiau, nei 40% užima stiklas

oho, aciu wink.gif labai grazios durys, net nesitiki kad masyvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 01 30, 23:08)