QUOTE(a79 @ 2008 06 30, 13:57)
Vajazau, na ir kainos
Gyvensim su užuolaidikėm, vis egzotika
Prieš trejetą metelių viena mama iš SM buvo davus vienų vyriokų kontaktus, tai jie superines duris mums padarė ir kaina normali buvo. Bet vat, aš varna, nei tų vyriokų kontaktų, nei tos mamos nicko nepamenu
Nors rėk dabar.
Bute turėjau duris į vonią su "iliuminatorium", kiek firmų apvažiavom, tai vien tas apvalus langas, kainą išpūsdavo tiek kiek pačios durys be jo kainuotų. O kai tie vyrukai, man duris darė, tai už mano "iliuminatorių" paėmė už stiklą, ir gal 100 lt už apvalų apvadų išpjovimą, nemoku paaiškint.
Bet kur man juos dabar rast
Paieškosiu foto savo "iliuminatoriaus", jei rasiu įdėsiu...

Bute turėjau duris į vonią su "iliuminatorium", kiek firmų apvažiavom, tai vien tas apvalus langas, kainą išpūsdavo tiek kiek pačios durys be jo kainuotų. O kai tie vyrukai, man duris darė, tai už mano "iliuminatorių" paėmė už stiklą, ir gal 100 lt už apvalų apvadų išpjovimą, nemoku paaiškint.
Bet kur man juos dabar rast

Paieškosiu foto savo "iliuminatoriaus", jei rasiu įdėsiu...
Manau, kad reiktų pamiršti kainas, kurios buvo prieš tris metus. Turėtumėt tą normalią kainą padauginti bent jau iš dviejų. Man taip pat buvo šokas, kai prieš 4-5 metus butui durys kainavo per pus pigiau nei prieš metus, kai įsirenginėjau namą.