Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

QUOTE(a79 @ 2008 06 30, 13:57)
Vajazau, na ir kainos  doh.gif Gyvensim su užuolaidikėm, vis egzotika  lotuliukas.gif Prieš trejetą metelių viena mama iš SM buvo davus vienų vyriokų kontaktus, tai jie superines duris mums padarė ir kaina normali buvo. Bet vat, aš varna, nei tų vyriokų kontaktų, nei tos mamos nicko nepamenu  doh.gif Nors rėk dabar.
Bute turėjau duris į vonią su "iliuminatorium", kiek firmų apvažiavom, tai vien tas apvalus langas, kainą išpūsdavo tiek kiek pačios durys be jo kainuotų. O kai tie vyrukai, man duris darė, tai už mano "iliuminatorių" paėmė už stiklą, ir gal 100 lt už apvalų apvadų išpjovimą, nemoku paaiškint.
Bet kur man juos dabar rast  verysad.gif

Paieškosiu foto savo "iliuminatoriaus", jei rasiu įdėsiu...

Manau, kad reiktų pamiršti kainas, kurios buvo prieš tris metus. Turėtumėt tą normalią kainą padauginti bent jau iš dviejų. Man taip pat buvo šokas, kai prieš 4-5 metus butui durys kainavo per pus pigiau nei prieš metus, kai įsirenginėjau namą.
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 06 22, 19:25)
Buvom ir mes Jundoj, irgi panašia kaina paskaičiavo, net ne juoda buhalterija  cool.gif Tai po kiek jums paskaičiavo oficialiai (žinosim, kiek galima nuderėt, nes kol kas į derybas net nesileidžia...)? Ir koks čia medis - uosis, ąžuolas, juodalksnis?.. Ar su staktom, su spynom, rankenom?

Man saskaitos svarbios, perspejau apie tai vadybininka is karto, kai dar tik uzsakyma sudarinejom. Saskaita jie man israse pusei sumos ir pateike dvi vienodas saskaitas. Teisingiau antras jos dublikatas tuo paciu numeriu. Nezinau ka jie apgaut norejo... Tai didziausias sio sandorio minusas per kuri patyriau labai daug nepatogumu. Uzdirbu oficialius pinigus, juodu neturiu, kad galeciau juodai atsiskaitineti, taip kad... Tikiuosi jie is to pasimokys.
O durytes puikios - tikrai. Ir slepti cia nematau reikalo. Forumas viesas, ka man reikia ta ir rasau. Nekuriu jiems nei dykos reklamos, nei mokamos antireklamos.
Dar klausei del to kas ieina i kaina - tai cia mano kaina su viskuo. Medis uosis.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 07 04, 23:30)
...Ir slepti cia nematau reikalo. Forumas viesas, ka man reikia ta ir rasau. ..

Dėkui už info, tikriausiai pas juos ir darysim, nes kokybę visi giria. Na ir nelabai yra kur daugiau panašių pasirinkti, jei nori gerų medinių, norimo atspalvio (jau tiek apvažiavom, visokių nesąmonių prisižiūrėjom... cool.gif ).
Ir gerai, kad rašai, kaip yra 4u.gif
Atsakyti
dar turbut nepapaskojau, kad sulaukem mes Pronto duru faneruotu lietuvisku . Jau seniai, tik laiko parasyti nebuvo, ir kolkas esam patenkinti. Durys grazios , o kaina kaip ir rasiau , apie 7 tukst. uz 6 duris, is kuriu dvi su stiklu smile.gif Kaina didele, bet pigiau neradom tongue.gif

www.prontas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 06 liepos 2008 - 20:22
Sveikos. Turiu klausima... galvoju i drabuzine deti stumdomas duris, platesnes nei standartines (1,20 m pas mane)... gal turit kas nors taip pasidariusios? Gal su veidrodziu noreciau. Dabar metausi ar aplamai bus grazu.. gal geriau siaurinti ta tarpa kol nevelu ir deti paprastas duris g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

noriu paklausti, gal zinot kur Klaipedoje, arba netoli jos atnaujina senas duris? zinau, kad galima faneruoti,kas tuom uzsiima?

busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2008 07 06, 20:22)
dar turbut nepapaskojau, kad sulaukem mes Pronto duru faneruotu lietuvisku . Jau seniai, tik laiko parasyti nebuvo, ir kolkas esam patenkinti. Durys grazios , o kaina kaip ir rasiau , apie 7 tukst. uz 6 duris, is kuriu dvi su stiklu  smile.gif Kaina didele, bet pigiau neradom  tongue.gif

www.prontas.lt

mums viena firma už 6 faneruotas duris 13 tūkst priskaičiavo schmoll.gif o Jūsų durų kaina su staktomis, rankenomis, montavimu tiek gavosi....?
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2006 10 17, 16:14]
PADĖKIT LAIPTINĖJE APSIGYVENO VALKATA, NU NIEKAIP NEIŠKRAPŠTOME, NET POLICIJA KREIVAI I MUS PRADĖJO ŽIŪRĖTI, KVEČIAM VOS NE KASDIEN, O VALKATA VIS DAR GYVENA , NORIM KEISTI PAPRASTAS LAIPTINĖS DURIS Į TAS KODINES , GAL KAS JAU TAI DARĖ IR GALI PATARTI, NUO KO PRADĖTI, NEMANAU KAD VISI KAIMYNAI SUTIKS (NAMAS 9 AUKŠTŲ), DAUGELIS LIFTU VAŽIUOJA IR VALKATOS NESUSITINKA, KA DARYTI JEI NE VISI SUTIKS?
Papildyta:
PAMIRŠAU PARAŠYTI KAD GYVENU VILNIUJE
[/quote
1.Nuvažiuok į durų parduotuvę ir nusipirk duris.
2.Pasikeisk spyną (Jei nori,tai valkatai galėsi spyną priekį pakeist.)
3.Pažiūrėk,ar pasisekė.
Atsakyti
as norejau paklausti, gal kas matet tokias duris Vilniuje/???
as tikrai jas kazkur maciau bet nieeeekaip neatsimenu kur doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 07 23, 12:46)
as norejau paklausti, gal kas matet tokias duris Vilniuje/???
as tikrai jas kazkur maciau bet nieeeekaip neatsimenu kur  doh.gif

user posted image

Man rodos as "Duru centre" maciau
Atsakyti
Ar kas pastaruoju metu uzsisakinejot lauko duris namui. Mes ieskom dvieju daliu, mat duru ishmatavimas 1400x2200. kol kas ziurejom sarvo, bet kaina nesha stoga, tai pradejom mastyt apie kokias medzio...net nezinau. gal kas ka parekomenduotu? beje, namas rastinis.
Atsakyti
Laba diena,

gal kam reikia nebrangiai senų vidaus, faneruotų durų su staktom...
3 durys, išmatavimai aukštis apie 2,05m, plotis 97cm...(durų su staktom).
Ąžuolo spalvos.
Kam nors į sodą ar sodybą, manau, būtų visai gerai...
Kaune...smile.gif
Ką domins, geriau į a.ž.... smile.gif 4u.gif
Atsakyti