kazkada sveriau 50 kg (ugis 162). po blogai atliktos operacijos, buvo pakenkta gimdai,todel gydytis reikejo geriant kontraceptikus. tai buvo pirmi keli mano kg priaugti, taciau perdaug nesisielavau - sustojo auges svoris, ir gerai. tada dar labai nestebejau, bet buvo apie 55 kg.
2005 m vasara istekejau ir pradejau hormonais gydyt savo ,,nevaisinguma" - daktarai sake kad ner sansu pastot, o as tam priesinaus. taigi - per 2 men + 20 kg, svoris jau 76

sulig tais 76 prasidejo depresijos, nejimai is namu niekur, pykciai su vyru... su tokiu svoriu sutikau 2006 - uosius - per sunkumus ikalbeta buvau baliavot...
na, o jau tu 2006 vasario pabaigoj, pamacius foto is brolio gimtadienio, as pasibaisejau ir paskelbiau sau kara - jei negaliu pastot, negaliu, gana su tais vaistais ir depresijom... taigi, pati sau sudarinejau valgiarascius - daug svieziu darzoviu, duona, koses, vaisiai...ir... minus 8 kg per menesi bei ,,sutrikes mmm ciklas" - veluoja... del viso pikto padarau nestumo testa... yra

taigi, pastojau sverdama 68 kg. svoris pradejo augti tik ~ 26 savaitele. priaugau 14 kg.
po gimdymo gryzus namo - ir vel tie 76 kg

na, nutariau susiimti ir mesti svori toliau. po biskiuka, padarant iskrovas, kartais pasilaikydama drastiskos dietos... man yra lengviau islaikyt numesta svori nei ji mest

taigi, siai dienai sveriu 60 kg ir tai dar ne riba - noriu pasiekt savo issvajotus 52

tarp dietu valgau viska, nemazai pakankamai. kartais padarau iskrovas

tiesiog manau taip - numetus su drastiska dieta per savaite pora kg, reik dar savaite sustot ir tiesiog stengtis tuos numestuosius islaikyt - pavalgant daugiau ir padarant kartais iskrova

beje, riebiai valgyt nebegaliu - skrandis stoja