Įkraunama...
Įkraunama...

Per metus - minus 16kg + vaikas

pradejus naudoti kontr pleistra, per kelis men gryzo 7 kg. bet dabar vel esu kelyje i ju atpurtyma ir toliau norimo rezultato siekima smile.gif
numetus iki 56-57 uzsnudau ant lauru biskiuka smile.gif
Atsakyti
nu jau tau cia neblogai sekasi. rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 20, 14:40)
aciu labai wink.gif cia su sitais rubais graziai atrodau taip. o i kai kuriuos dar neilendu wink.gif
ugis 162, tai svoris idealus butu ~57 kg, bet noriu 52 ir viskas biggrin.gif
islaikyt tai sekas - laikau kaip tik...tikiuos po biskiuka iki vasaros susitvarkysiu kad ir su maudymke gerai atrodyt smile.gif

Sveika ,kaip sekasi toliau mesti svoriuką ? Gal atradai kokį būdą nuo kurio svoris neauga ,o krenta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 01 05, 23:33)
pradejus naudoti kontr pleistra, per kelis men gryzo 7 kg. bet dabar vel esu kelyje i ju atpurtyma ir toliau norimo rezultato siekima smile.gif
numetus iki 56-57 uzsnudau ant lauru biskiuka smile.gif

ydomu ir man, kaip dabar tau sekasi? Kiek sveri.? Seip tai saunuole. thumbup.gif As visa gyvenima kovoju su savo svoriu. Tai numetu, tai atauga. Dabar tikslas- 55 kg.
Atsakyti
saunuole thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif sveikos. na, siai dienai sveriu 59-60kg, jau ipratau prie tokio svorio smile.gif buvo sokteleje vienu metu, bet susitvarkiau smile.gif ir valgau tikrai viska smile.gif
Atsakyti
Saunuole!Valgai viska,tikriausia tik porcijos mazesnes,saldumynu maziau...
Atsakyti
na ir as papasakosiu sawo istorija tik ji dar be pabaigos biggrin.gif
nas as tai turbut is tu zmoniu kurie nusiperka abonimenta ir 1 kart i sawite prisiruosia ten nueiti doh.gif , sortuoti nemekstu esu is tinginukiu blush2.gif storule niekad nebuwau ir nesujauciau kad man reiktu sportuoti g.gif , bet wa gi atejo ir man dienele kai supratau, kad sorto man reik, ant slaunu jau celiulitas atsirado doh.gif o adr net negimdziusi esu pilwas jau pradejo is po maikuciu lyst lauk doh.gif na bet ir tai nebuciau to pastebejus turbut dar ilgai jei ne westuwes wub.gif kai pasimatawau suknele man lyg akiniai nuo akiu nukrito rozinai akiniai doh.gif ir supratau kad jei dar koki kilograma priaugsiu tai jau wiskas i suknele nebeitilpsiu... tai wat susiruosiau spotruoti, kadangi daug dirbu tai laiko i sporto sale neuztenka verysad.gif tai nusipirkau fitneso dika ir namuose sokineju thumbup.gif po 30 min i diena:) ir rezultatas po truputi jau matosi biggrin.gif zinoma dar toli iki to ko as noriu bet kaip sakoma gera pradzia puse darbo drinks_cheers.gif
Atsakyti
grazi istorija.. ir is kur tiek valios??
Atsakyti
svarbiausias tikslas islaikyti esama svori kad jis neaugtu mirksiukas.gif esate saunuole,laikykites ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti