Įkraunama...
Įkraunama...

Per metus - minus 16kg + vaikas

labai aciu uz komplimentus ax.gif ju sulaukiu ipatingai daug - visi taip greit pamirso kokia as kuda buvau smile.gif
dabar tai laikau svori...na, liniuotej 59, bet gal menesi laikes 59-61 - kai pavalgydavau daugm siekdavo 61 smile.gif tai praejusia savaite susiemiau ir pasiekiau, kad daug pavalgius kelias dienas, iki 59 pakyla smile.gif o dieta buvo ir su tortu ir riebalais...tiesiog kiekiai mazi smile.gif
noriu pasitvarkyt pilva, nes raumuo tvirtas, o atsilenkimai nepadeda - pas mane operuotas jis, tai negraziai su lasinukais atrodo, tai ir reik dar pora kg, jauciu nereik man iki 50-52 mest net - labai gerai jauciuos...jau nebespaudzia manes tie kg smile.gif

sekmes visoms, kurios nori nusimest. patikekit, tai imanoma greit...tik su protu, tada galesit ne badaudamos islaikinet, o kaip as - valgant ir tortus ir riesutus smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif kokia grazi dabar,sekmes tau islaikyti toki svori visalaik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SEKUNDE @ 2007 04 22, 15:10)
Esi tikra šaunuolė  mirksiukas.gif

O ir atrodai pritrenkiančiai  wub.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jeigu tik yra noro, siek savo tikslo.Paskui pamatysi, ar "nepersudei" besikudindama.Bet ziurek nieko nedaryk drastisko.
As pati visa laika sveriau virs 60kg.Bet labai jau norejau- 52kg.Kiek visokiu dietu isbandziau!!!!!!!!!!!!!Nieko verysad.gif .
Bet, kai tik nustojau laikytis dietu, svoris kazkaip pats pradejo kristi...ir nukrito iki...52kg
Atsakyti
saunuole laikykis ir toliau jei tik noras yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 10 07, 10:19)
Jeigu tik yra noro, siek savo tikslo.Paskui pamatysi, ar "nepersudei" besikudindama.Bet ziurek nieko nedaryk drastisko.
As pati visa laika sveriau virs 60kg.Bet labai jau norejau- 52kg.Kiek visokiu dietu isbandziau!!!!!!!!!!!!!Nieko verysad.gif .
Bet, kai tik nustojau laikytis dietu, svoris kazkaip pats pradejo kristi...ir nukrito iki...52kg

nemanau kad persudysiu - visad 50-52 buvau smile.gif maza gi as smile.gif
aj, dabar vietoj stoviu. isleksiu atostogu savaitelei - ten gal kiek pasikoreguosiu mityba smile.gif
Atsakyti
saunuoleuser posted image
Atsakyti
Tokios istorijos labai motyvuoja, o ypač su tokiom nuotraukom, tarp kurių akivaizdus skirtumas į gerąją pusę. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 20, 13:40)
ugis 162, tai svoris idealus butu ~57 kg, bet noriu 52 ir viskas biggrin.gif

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 05 08, 19:11)
jauciu nereik man iki 50-52 mest net - labai gerai jauciuos...jau nebespaudzia manes tie kg smile.gif

Na tikrai, sverdama 52 kg jau atrodysi ne kaip moteris, o kaip šakalys. Labai gražiai ir dabar atrodai. mirksiukas.gif
O pilvuką patreniruok specialiais pratimukais. Jei jau tiek įveikei, pilvuko raukšlytė vieni juokai. tongue.gif
Atsakyti
Mano išmatavimai...ir mano istorija ax.gif Tik man dietos per sunku blush2.gif Labai jau mėgstu save palepinti,bandau sportuoti,tikiuosi pavyks ir man ax.gif
Atsakyti
saunuole tu!!!ir figura nuostabi dabar. Pries metus, Pastojant su antru, mano figura atsistacius buvo i tobuluma, o dabar...depresuoju. Budama nestuke.gif sau per daug leidau, apetitas zveriskas buvo, niekad net nepykindavo. Nu ir vaikas kaip jautukas didelis. Abejoju ar pilvo oda tiek istampyta galima sugrazint i ta kas buvo pries nestuke.gif g.gif (ir man du Cezariai daryti). O svori numeciau anksciau po parka ant roliku stumdama vezimuka...svoris tiesiog tirpo. Mano tikslas buvo ne del to kad reikia sportuot, o del to kad reik iseit i kiema kad stogas nevaziuotu namie tupedama.
Daug kas (ypac apkunesnes moterys seimoj, pradejo man priekaistaut didesnes porcijas det--zlugdyt mane). Neimk i galva ka kiti tau sako--tu vienintele zinai koks svoris tau tinka.
Tavo istorija mane labai motyvuoja, bet deja dar maitinu tai negaliu pult gert ivairiausiu vaistazoliu ir obuoliu actu.
Atsakyti
Graži istorija. Šaunuolė. Gerai, kad bent porą fotkių įmetei, matom aiškiai, kad pasisekė 4u.gif

P.S. Neblogai atrodei ir per 2006-ųjų sutikimą... mirksiukas.gif
Atsakyti