Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

Perskaičiau visą tėmelę, įdomu g.gif
Šį mėnesiuką mylėjausi nesisaugodami iškart po mmmm, galvojau, kad pačios nevaisingiausios dienos, nors kai paskaičiau matau, kad-netiesa.Be to ciklas mano nėra labai ilgas.
Tai vat ir žiūrėsiu kas čia bus... ax.gif
Atsakyti
Uzmirsau parasyti... testas teigiamas pas mane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 24, 11:15)
Uzmirsau parasyti... testas teigiamas pas mane  cool.gif

O kada Jūs mylėjotės?
Tai nuoširdžiausi sveikinimai rugaigele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 05 24, 15:57)
O kada Jūs mylėjotės?
Tai nuoširdžiausi sveikinimai rugaigele smile.gif

Sunku pasakyt, kada as pastojau... nes siaip kaip ir planavom, bet nesusekiau, kada pastot pavyko. Siaip neziurejau, ar pries menesines, ar po...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 24, 16:04)
Sunku pasakyt, kada as pastojau... nes siaip kaip ir planavom, bet nesusekiau, kada pastot pavyko. Siaip neziurejau, ar pries menesines, ar po...

Mes ir kaip ir planuojam,kažkaip paišdykavom nesisaugodami po mmm, jos man buvo gegužės 11 dieną, pasimylėjom 16 d.Ciklas pas mane ,tai nereguliarus, na šiaip iki 30 dienų būna, gal vidutiniškai 27dienos.
Kažkaip vyras buvo įsitikinęs, kad 10dienų po mmm, nėra pavojaus ax.gif , bet kai paskaičiau, tai susidarė kita nuomonė.... smile.gif Supratau, jei vyro spermiukai-ilgai išliko, tai tikimybė yra, nes po keltos dienų kada pasimylėjau gal jau įvyko ovuliacija, na sprendžiau pagal gleives. g.gif na gal gerai iššaiškinau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Nors dauguma ginu teigia, kade pastoti galima tik ciklo viduryje, o per menesines - niekaip, mano biciule pastojo butent per menesines - 3 ciklo diena. smile.gif Kadangi tai buvo vieninteliai santykiai per keleta menesiu (jos vyras dirbo uzsienyje), - ji pati tiksliai zinojo kada pastojo. Deja, gine ja nepatikejo ir nustate gimdymo data pagal menama ciklo viduri. Taciau biciule pagimde kaip tik tiksliai pagal jos zinoma pastojimo data.
As pati pastojau irgi ne per ciklo viduri - 7 ciklo diena, nors mano ciklas nereguliarus - 28 - 35 d., todel ovuliacija pagal gine turejo buti 14 - 18 d. Taciau echoskopas patvirtino, kad pastojimas buvo butent 7 ciklo diena.
Mano gine paaiskino, kad del hormonu pertekliaus ovuliacija gali ivykti ne tik anksciau laiko ar per menesines, bet per viena cikla gali ivykti keletas ovuliaciju. Ir tam nebutina hormonu terapija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 05 18, 10:39)
Ir va dabar sirgt turejau gegužes 16(ciklas parastai 28-29 d.), o vis dar nesergu  blink.gif  Siryt padariau nėštumo testa, rodo neigiama(bet gal dar anksti). g.gif Bet jaučiuos keistai, pilva lyg maudžia, krutys kažkokios skausmingos... Ar cia tik vėluojančių mano dienų požymiai  g.gif Net pati nežinau ka begalvot  g.gif

o as deja nesilaukiu... verysad.gif Patampe man nervus biski, suteike bereikalingu vilciu ir viskas verysad.gif Nors požymiai buvo visi kaip per pirma nėštuma,.(bet aišku jie labai panašūs i mm požymius)
Noras turet leliuka tik padidejo verysad.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 24, 10:15)

sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 25 gegužės 2009 - 14:46
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 24, 10:15)

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif As kazkodel net negalvojau,kad bus neigiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 25, 16:11)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif As kazkodel net negalvojau,kad bus neigiamas ax.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tornadas @ 2009 05 25, 15:02)
Sveikutes,

Nors dauguma ginu teigia, kade pastoti galima tik ciklo viduryje, o per menesines - niekaip, mano biciule pastojo butent per menesines - 3 ciklo diena.  smile.gif Kadangi tai buvo vieninteliai santykiai per keleta menesiu (jos vyras dirbo uzsienyje), - ji pati tiksliai zinojo kada pastojo. Deja, gine ja nepatikejo ir nustate gimdymo data pagal menama ciklo viduri. Taciau biciule pagimde kaip tik tiksliai pagal jos zinoma pastojimo data.
As pati pastojau irgi ne per ciklo viduri - 7 ciklo diena, nors mano ciklas nereguliarus - 28 - 35 d., todel ovuliacija pagal gine turejo buti 14 - 18 d. Taciau echoskopas patvirtino, kad pastojimas buvo butent 7 ciklo diena.
Mano gine paaiskino, kad del hormonu pertekliaus ovuliacija gali ivykti ne tik anksciau laiko ar per menesines, bet per viena cikla gali ivykti keletas ovuliaciju. Ir tam nebutina hormonu terapija. smile.gif

Vat ir mistika ax.gif
Gydytojams aiškini, kad tikrai taip-o jie -vis netiki.Šaunuolė tavo draugė, reikėjo nosis nušluostyti gydytojai bigsmile.gif
Tai vat man ir tas pats.Mylėjomės 6 ciklo dieną, ciklas taip pat nereguliarus....tai ir nežinau ko tikėtis, bet jaučiu, kad nieko. Tai mūsų tik pirmas mėginimas..... blush2.gif
Atsakyti
[COLOR=red]Sveikutes ax.gif ir as noreciau prisijungti prie jusu ir pasidalinti sava patirtim..mes su vyru jau puse metu planuojam pirmaji vaikuti 4u.gif tai va stengiames taip is sirdies, bet labiau jau ciklo viduryje karsta.gif karsta.gif karsta.gif o va vakar baigesi mm, tai snd visa diena kazkaip galvoju kaip noriu vyra i lova isiverst, o dar kai cia pasiskaiciau jusu temele..tai galvoju gal busiu is tu kurioms is kart po menesiniu O buna, tai va pabandysiu snd ax.gif smileysex.gif nes kol sios temos neskaiciau..taigi po mm net nesistengdavau vyro i lova prisisaukt..dar galvoju kokios infekcijos...o cia skaitau ir netikiu moterys net per mm pastoja doh.gif blush2.gif [B][FONT=Arial]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleME: 09 spalio 2009 - 18:30
zinau kas pastojo ishkart po mm pora dienu smile.gif
Atsakyti